notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mi a CrossFit? Mi a CrossFit edzési módszer? Miért jobb, mint a testépítés, a gyúrás a body building? Hogyan kezdj hozzá?

hirdetes

Mi a CrossFit?

Roly
Mi a CrossFit edzési módszer? Miért jobb, mint a testépítés, a gyúrás a body building? Hogyan kezdj hozzá?

Nézzük csak meg a folyamatot egy kicsit tisztábban: 

-A kezdő srác lemegy edzeni a terembe, hogy jól nézzen ki és egészséges legyen. Tesz valamit a mai világunk járványa, a mozgás hiány és elhízás ellen. 

-Jól halad, növekszik az izomzata egyre jobban és jobban néz ki és egészségesen is érzi magát.

-Mikor eléri a szteroid mentesen elérhető legnagyobb izmokat és stagnál a fejlődése, egyre inkább elkeseredik. Beáll az adonisz komplexus.

-Mivel élet formájává vált az ilyen fajta edzés és még tiszteletet is kiépített magának a barátai körében, ezáltal nem fog letenni az áhított célról: A természet ellenes szuperhős jellegű felsőtestről. 

-Addig, addig kutat és beszélget, hogy rátalál a szent grállra: a szteroidokra. A legtöbb esetben még arra sincs pénze, hogy legalább jó minőségű tiszta koxot vegyen. Kénytelen megvenni a legócskább, legártalmasabb doppingot. 

hirdetes

-A szer hatása már a második héten szembe szökő, megtetszik neki a hatás, mellékhatást nem érez. Elkezd még többet szedni belőle ráadásul hosszú-hosszú ideig. 

-Egyszer csak végleg felborul a hormon háztartása. Előjön a szteroid düh, személyiség zavarok, depresszió, nagyon sok esetben öngyilkosság. Ha esetleg ezen túl is teszi magát, a szteroid már rég elkezdte a testét belülről emészteni. Hólyagok jelennek meg a vesén, májon, mindenhol. Minél jobban néz ki külsőleg, annál jobban rohad belülről.

-Egyszer csak azon kapja magát, hogy komoly orvosi stáb kell ahhoz, hogy egyáltalán életben tartsák. Nem beszélve a sérült és nagy fájdalmakat okozó izületi betegségekről, amelyeket a testépítés emberi test ellenes gyakorlatai szültek.

hirdetes

Nézzük csak meg, hogy mi volt az eredeti cél, és hová is vezetett ez az egész....


Nem sokan tudják de léteznek naturál testépítő versenyek is, ahol a doppingot nem használó testépítők versenyeznek. Itt megtekinthetjük, hogy természetes módon nagyjából mekkora izom tömeg szedhető fel. Szembe tűnő a különbség, de az a valóság: KATT!

 

Igen is fellázadunk a tudatosan eltorzított, hamis erős ember ideológia ellen!

Merj szembemenni a forgalommal!

Merj ténylegesen sportolni!

Légy egészséges!

Légy embertelenül erős!

Légy kitartó!

Légy dögös!

CrossFitezz!

 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Dió

Latin neve: Juglans regia   Eredete, élőhelye   A közönséges dió délkeletre a... Tovább

Zsírsejt

A zsír kötőszövetként fontos szerepet tölt be az életünkben és a testünkben zajló... Tovább

Tovább a lexikonra