notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mi a CrossFit? Mi a CrossFit edzési módszer? Miért jobb, mint a testépítés, a gyúrás a body building? Hogyan kezdj hozzá?

hirdetes

Mi a CrossFit?

Roly
Mi a CrossFit edzési módszer? Miért jobb, mint a testépítés, a gyúrás a body building? Hogyan kezdj hozzá?

Ezt a tornádó nevű gyakorlat is jól szemlélteti, amihez csak egy kettlebell és egy törölköző szükséges.  Itt jön gyakran az a mondat, hogy: „De hát itt nem dolgozik sem a láb sem a törzs…” Ez egy nagy tévedés! Ennél a gyakorlatnál a centrifugális erő ellen dolgozik a has, a hát, a lábak és tulajdon képen az egész test, a vállakat pedig minden szögből terheli, hozzá segítve minket a brutális vállizmokhoz, nem beszélve a hasadon lévő kockák növeléséről.  (Nem kezdőgyakorlat! Csak megfelelő edzettséggel próbáld ki! Hidd el az a vas golyó nagyot tud ütni…) Íme:

hirdetes

 crossfit

hirdetes

 

Félre értés ne esséknem vetünk meg semmilyen mozgás formát, és minden olyan ember tiszteletet érdemel, aki időt tölt el a teste és egészsége karbantartására. Mi és a sport szakmában tevékenykedők egyszerűen a laikus emberek szemléletének eltorzítását vetjük meg, hiszen az emberek azt hiszik, hogy szteroid nélkül, edzéssel is lehet úgy kinézni mint a legnagyobb testépítők. A fiatal srácok nagy tervekkel, motivációval elkezdenek edzeni, ezeknek az embereknek a képét bámulva a falon. Mikor rájönnek, hogy tisztán szteroid nélkül nem lehet olyan méreteket ölteni, mint a képen szereplő úri emberek, elkezdenek megoldást keresni a problémára. És erre a problémára csak a szteroid nyújt megfelelő orvosságot, amely nem titkoltan halálos méreg. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Körte típusú elhízás

A körte típusú elhízás során az alma típusú elhízással szemben nem a hasra, hanem a... Tovább

Mangán

A mangán olyan ásványi anyag, amely sok enzim működésének beindításához és... Tovább

Tovább a lexikonra