notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Interjú Domonkos Zsolttal, a Weider Professional Fitness Trainer tulajdonosával, oktatójával!

hirdetes

Nálunk nincsenek „titkok” és megválaszolatlan kérdések! - Interjú Domonkos Zsolttal

Bartók Vivien
Mivel másabb a Weider Professional Fitness Trainer, mint a többi iskola?

A tényleges óraszámunk is jóval magasabb, mint az államilag meghatározott és kötelezővé tett mennyiség, mivel képtelenségnek tartom, hogy valaki a nulláról 200 óra alatt jó tudást szerezzen. Ez a szakma (mint sok minden más is) valóban túlnépesedett.


Csak akkor tud valaki vendégkört szerezni, illetve azt megtartani, - magas életszínvonalon élni, ha valóban tanul és folyamatosan képezi magát.


Ehhez mi minden lehetőséget megadunk. Természetesen egy élvonalbeli sportolónak jóval kevesebb óraszám elegendő, mint egy kezdőnek, de ettől még nekünk mindenki igényét és tudásszintjét ki kell szolgálnunk.

  1. Nálunk nincsenek „titkok” és megválaszolatlan kérdések. Soha nem mondjuk a diákoknak, hogy nézz utána a google -on. Nem csak könyvből oktatunk, - sokkal inkább minden oktatónk beleviszi az oktatásokba a sok éves edzői, versenyzői, rehabilitációs tapasztalatát is.
  2. hirdetes
  1. Végül, de nem utolsó sorban (ez valóban a legfontosabb tényező), - a LEGJOBB oktatói gárdával dolgozom. Ez nem nagyzolás, - valóban így van. Minden oktató tanár az iskolánknál a hazai és nemzetközi mércével is magasan megüti a top kategóriát. Nem győzök eléggé hálás lenni nekik, hogy segítettek mindezt létrehozni.
  1. Amit szintén fontosnak érzek, - nálunk minden diák úgy érezheti magát, mintha egy közös kis „család” lennénk. Soha senkit nem alázunk meg és mindenkinek maximális segítséget nyújtunk. Nálunk a kezdők is merhetnek kérdezni. Nincsenek buta kérdések, hiszen mi egy iskola vagyunk. Ha mindenki mindent tudna, ránk nem lenne szükség…
hirdetes

Mi alapján válogatod meg az oktatókat?

Domonkos Zsolt:

A nálunk tanító oktatók mindegyike sok éves sportolói és edzői múlttal rendelkezik. Igazi, nem csupán könyvből szerzett tudás birtokosai. Olyan „Joker emberek”, akik a sportolók, versenyzők felkészítésén kívül, értenek a rehabilitációhoz és a táplálkozáshoz is. Többen közülük versenyfelkészítő edzők, akik már több világbajnoki szintű sportolót is kineveltek.

Az ilyen tudású szakember valóban ritka, az országból nem tudnék még tíz hasonlót sem mutatni.

Ezenkívül mindannyian kellő empátiával rendelkeznek, igen jó pedagógusok és nagyon jó emberek. Öröm velük közös levegőt szívni!

A következő oldalon folytatódik a cikk, ne felejts el lapozni!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

C-vitamin

Aszkorbinsav. Vízben jól oldódó, erősen redukáló vegyület. Képlete: C6H8O6. Teljesen... Tovább

Rostok

  A rostok a legösszetettebb szénhidrát-félék. Ezek nem emészthető növényi anyagok... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő alakformálás diéta edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód fitness fogyás mozgás sport táplálkozás verseny