notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Interjú Domonkos Zsolttal, a Weider Professional Fitness Trainer tulajdonosával, oktatójával!

hirdetes

Nálunk nincsenek „titkok” és megválaszolatlan kérdések! - Interjú Domonkos Zsolttal

Bartók Vivien
Mivel másabb a Weider Professional Fitness Trainer, mint a többi iskola?

Mely képzések a legnépszerűbbek?

Domonkos Zsolt:

Nem panaszkodom, minden tanfolyamunk igen népszerű.

Mind a sportoktatói, mind a személyi edzői képzés elég nagy létszámú, de csak hogy ez ne menjen a színvonal rovására, - egyszerre több oktató is tanítja a hallgatókat. A táplálkozási tanácsadó képzésünk szintén egyedülálló színvonalú és már nemzetközileg is elismert (ebből következően gyorsan betelnek ezek a képzések).

Jól dübörög a funkcionális tréningünk és a gerinctréner tanfolyamunk is. Most indult a rehabilitációs tréner képzésünk, ami pillanatok alatt megtelt és igen elégedettek a diákjaink. Még ebben az évben három új képzéssel jelentkezünk, mely mindegyike hiánypótló a fitness piacon és igen nagy segítség lehet az edzők szakmai továbbképzésében.

Sikeres sportkarrierednek és jelentős szakmai tudásodnak köszönhetően több könyvet is írtál a testépítéssel és a táplálkozással kapcsolatban. Hogyan jött a könyvírás az életedbe?

hirdetes

Domonkos Zsolt:

A könyvírás már igen régóta foglalkoztatott, hosszú évekkel a megvalósulása előtt. Egy fontos mérföldkőnek éreztem az első könyvem megírását. Elsősorban magamnak akartam bizonyítani és akkor is megírtam volna, ha mindössze néhány példányra lett volna igény.

Domonkos Zsolt könyvei az egészséges táplálkozásról!

Azóta 4 kiadás fogyott el, több ezer példányban.

Az elsőt három másik követte, különböző témákban és nem titok, már belekezdtem a következő könyvembe is. Minden könyvem, illetve a magazin, amit kiadok és a kollegákkal megírjuk (Fitness World) kihívás számomra. Ezektől és az oktatásoktól érzem jól, - teljes embernek magam. Szerencsémre, most már elég sokan kíváncsiak és igénylik az írásaimat.

hirdetes

Domonkos Zsolt könyvei a testépítésről

 

Mit üzennél azoknak, akik a továbbképzésen gondolkoznak?

Domonkos Zsolt:

Mindenkinek (a jelenlegi tudásától és szakmai pozíciójától függetlenül) azt tudom tanácsolni, hogy tanuljon. Tanulni soha nem szégyen. Magam és oktató kollegáim is folyamatosan képezzük magunkat, hogy minél többet vissza tudjunk adni ebből a plusz tudásból a hallgatóknak. Természetesen lehet autodidakta módon is tanulni, de manapság nagyon nehéz még könyvekből is kiválogatni, szelektálni a valóban hasznos információkat. Mi segíthetünk.

Mindenkit várunk sok szeretettel a Weider Professional Fitness Trainer iskolában!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Kreatin táplálékkiegészítők

  A kreatin az ételekben és a szervezetünkben is természetesen megtalálható aminosav... Tovább

Lipidológus

A zsíranyagcsere-betegségekben járatos belgyógyász szakorvos. Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő alakformálás diéta edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód fitness fogyás mozgás sport táplálkozás verseny