notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Sportrehabilitáció? Minden, amit tudnod kell! – Interjú Mádai Emesével

hirdetes

Interjú a sportrehabilitációról Mádai Emesével!

Bartók Vivien
Interjú a sportrehabilitáció egyik kiváló szakemberével, Mádai Emesével!

VZ: Mi alapján kezded meg a közös munkát azokkal, akik hozzád fordulnak?

Mádai Emese: Minden esetben természetesen megkérem a klienst, hogy mondja el panaszának történetét, a kialakulás pillanatától egészen a velem való találkozásig.

Hogyan és mikor történt, fordult-e már előttem orvoshoz vagy más szakemberhez, és ha igen, vannak-e leletei, képi felvételek, stb. amiket meg tud osztani velem. Tapasztalt-e bárminemű változást a sérülés óta (akár jó, akár rossz irányút), valamint módosított-e edzésein, azok gyakoriságán vagy intenzitásán a sérülés óta.

Őszinte választ várok az edzései során alkalmazott bemelegítését és nyújtását illető kérdéseimre is, hisz tapasztalataim alapján, a sérülések hátterében általában ezek helytelen alkalmazása, vagy akár teljes hiánya áll.

hirdetes

VZ: Mi a legnagyobb siker számodra a munkád, jobban mondva a munkáid során?

Mádai Emese: Sosincs két ugyanolyan eset, mindegyiket más miatt élvezem; azonban két eshetőséget biztosan ki tudok emelni.

A szívemnek egyik legkedvesebbjei azok a reményvesztett emberek, akik már hosszú hónapok vagy akár évek óta kénytelenek mellőzni az adott sporttevékenységet, vagy akár csak egy szegmensét a régóta fennálló fájdalom okán, melyen eddig semmi sem segített; közös munkával azonban sikerül visszaadni a fájdalommentes mozgás örömét akár már egyetlen egy kezelés alkalmával is.

A másik csoport azon élsportolókból áll, akiknek sikerül bebizonyítanom, hogy az adott sérülés nem jelenti a sportolói karrierjük végét. Csodálatos érzés látni azt a hihetetlen örömöt az emberek szemében, ami az újra nyílt fejezet lehetőségéből fakad.

hirdetes

VZ: Hogyan lehet elérni Téged? Csak profi sportolókkal foglalkozol?

Mádai Emese: Természetesen nem csak profi sportolókkal foglalkozom, hanem minden olyan aktív életet élővel, akinek szakmai segítségre van szüksége sérülése és/vagy betegsége okán.

Jelenleg a Lurdy Házban található Scitec Gold Edzőteremben vagyok elérhető, vagy az alábbi e-mail címen:  

emese.madai@gmail.com

Köszönjük ezt a szuper interjút, nem csak kiváló szakember vagy, hanem fantasztikus ember is! Hasonló panaszok esetén, keressétek bátran Mesit!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Kardio edzés

  Cardio vagy kardio: A cardio- előtag jelentése; szívvel kapcsolatos. Testmozgás kapcsán... Tovább

Viscerális zsír

A hason belül lévô zsírszövet-mennyiség. Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő betegség egészség egészséges életmód életmód fitness mozgás sport