notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

vitalzone.hu
hirdetes

Az utóbbi időben nagyon megszaporodott a rákos betegségeknek a száma. Nem csak a tüdő rák, hanem a női nemi szervek rákjai, az orvosok keresik, kutatják, hogy mi lehet az ok.

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

Lehet ez örökletes dolog is azt mondják, de mindenki jól tudja, hogy a betegségeink okai bizony lelkünkben keresendőek! Az sok el fojtott és ki nem mondott szó, mondat, és negatív gondolkodás ide vezethet.


Nincs bátorságuk az embereknek kilépni a megszokott kis kényelmes komfort zónájukból,(ami már annyira nem is kényelmes), mert félnek az újtól, a változástól. A legsúlyosabb probléma pedig az, hogy nem képesek az emberek kommunikálni egymással, érthetően, vagy nem is akarnak, pedig mindennek az alapja a kommunikáció!!! Sokan inkább a megalkuvást választják, és tovább keseregnek és panaszkodnak, és így meg is betegszenek.


Nagyon sok családot vagy párkapcsolatot látok úgy, hogy nem egyenrangú félként tekintenek egymásra a párok, hanem az egyik fél a másikat alá rendeli, uralkodni és megváltoztatni akarja (egyes férfiak Istennek képzelik magukat), kritizálja a nőt, bántalmazza nem csak szavakkal, hanem fizikailag is. Sajnos az esetek 90% -ban a nők ezt eltűrik sok-sok éven át, mert azt hiszik, nekik nem jár ettől jobb,(pedig ettől minden jobb lehet) nekik nem jár a boldogság, de igenis jár!!

hirdetes

 

MINDENKINEK JÁR A BOLDOGSÁG,A MEGBECSÜLÉS ÉS A TISZTELET!!


Viszont ha magunkat sem tiszteljük, akkor mástól sem fogjuk megkapni. Az érzelmeink elfojtása, a megalkuvás stresszes állapotot okoz, és ha időben nem lépünk ki ebből az állapotból, akkor tovább mérgezzük a szervezetünket, és kialakulhat rákbetegség.


A szervezet, azt a sok negatív energiát, nem fogja büntetlenül megúszni, nem lehet megúszni. Feladni önmagunk erkölcsi tisztaságát, az betegséghez vezet!!! Feladni az önmagamba vetett hitet, meg alázkodni a legsúlyosabb betegségekhez vezethet. Szükség van önmagunk kisugárzására, nem másoktól kell elvárni, hogy ragyogtassanak.


Ez nagyon sok mindenkinél nincs, mégpedig azért nincs, mert ez munka és még fajdalommal jár, és ugye ez kényelmetlen tud lenni. Nem a másikra kell haragudni, hanem önmagunkra. Ha meg haragszom, önmagamra akkor büntetem magam, és gyűlölöm magam, így meg nem fogom szeretni magam. Nem fogok tudni felnézni önmagamra. Így lehet mérgezni a testet, a negatív gondolkodással, és a semmit tevéssel....Kialakulhat akár rák, gerincsérv is..

hirdetes


Évente 14 millió embernél diagnosztizálnak rosszindulatú daganatos megbetegedést, ez a szám a becslések szerint 2030-ra a népesség növekedése és a kiváltó okok sokasodása miatt 21,7 millióra nőhet.


A rák leggyakoribb típusai a tüdő, a mell és emésztőszervi daganatos megbetegedések (vastagbél, végbél, gyomor). „Magyarországon az elmúlt 15 évben megduplázódott a tízezer lakosra jutó rosszindulatú daganatos megbetegedések száma, ezért körülbelül 300 ezer rákbeteg magyar ember él ma közöttünk.


 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

2019-10-17

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

A böjt nem csak valamiről való lemondást jelent, hanem az 5-7 napig tartó tejes étkez elhagyását, sok folyadék fogyasztással. A következőkben bemutatjuk a böjt kialakulását, illetve megismerheted a böjt pozitív hatásait a szervezetre

Önbizalom növelés edzéssel

2019-10-13

Önbizalom növelés edzéssel

Tudtad, hogy naponta 45.000 – 51.000 gondolat cikázik át a fejedben? Ez kb 150 és 300 szó/perc. Akár tudatában vagyunk, akár nem, állandóan beszélgetünk magunkkal.

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és testképzavarok összefüggései.

2019-09-23

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és...

A pozitív testkép legtöbbünk számára az én-erő és a biztos önértékelés fontos alkotóeleme. Ha a testünk élménye negatív, esetleg egész testünkkel vagy annak egyes jellemzőivel elégedetlenek vagyunk, az negatívan hat önértékelésünkre, életminőségünkre és jó eséllyel kapcsolatainkra is.

Ezzel az öt lépéssel véget vethetünk egy mérgező kapcsolatnak

2019-09-12

Ezzel az öt lépéssel véget vethetünk egy mérgező kapcsolatnak

Hogyan szabadulhatunk meg egy mérgező kapcsolatból? Segítségképpen íme öt gyakorlati lépés Philip Zimbardo és Rosemary Sword szociálpszichológusok Időperspektíva-módszer a gyakorlatban című könyvéből.

A stressz okozza a gyomorfekélyt? – Tíz

2019-09-11

A stressz okozza a gyomorfekélyt? – Tíz "gyógyító" mítosz

Az utóbbi évtizedekben számos teória, alternatív gyógymód született, amely sokszor még az orvostudomány alaptételeit is megkérdőjelezi. Sokszor gyógyítatlan betegségeknél, gyakran a rák esetében bukkannak fel az univerzális csodaszer-elméletek.

Mitől is vagy igazán nő?!

2019-09-02

Mitől is vagy igazán nő?!

Ahhoz, hogy valaki nőies legyen, elég pár ruha, némi pipere és egy jól belőtt haj.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
77 492
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 015 289
Közösség

Szótár

Dió

Latin neve: Juglans regia   Eredete, élőhelye   A közönséges dió délkeletre a... Tovább

Elfáradási sajátosságok

  A testi és szellemi elfáradás az edzés természetes velejárója. Az elfáradás... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 77

Átlagos értékelés: 4.7

akaraterő alakformálás betegség egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás lelki egészség