notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

hirdetes

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

vitalzone.hu
hirdetes

Az utóbbi időben nagyon megszaporodott a rákos betegségeknek a száma. Nem csak a tüdő rák, hanem a női nemi szervek rákjai, az orvosok keresik, kutatják, hogy mi lehet az ok.

Erkölcsi tisztaságunk megörzése

Lehet ez örökletes dolog is azt mondják, de mindenki jól tudja, hogy a betegségeink okai bizony lelkünkben keresendőek! Az sok el fojtott és ki nem mondott szó, mondat, és negatív gondolkodás ide vezethet.


Nincs bátorságuk az embereknek kilépni a megszokott kis kényelmes komfort zónájukból,(ami már annyira nem is kényelmes), mert félnek az újtól, a változástól. A legsúlyosabb probléma pedig az, hogy nem képesek az emberek kommunikálni egymással, érthetően, vagy nem is akarnak, pedig mindennek az alapja a kommunikáció!!! Sokan inkább a megalkuvást választják, és tovább keseregnek és panaszkodnak, és így meg is betegszenek.


Nagyon sok családot vagy párkapcsolatot látok úgy, hogy nem egyenrangú félként tekintenek egymásra a párok, hanem az egyik fél a másikat alá rendeli, uralkodni és megváltoztatni akarja (egyes férfiak Istennek képzelik magukat), kritizálja a nőt, bántalmazza nem csak szavakkal, hanem fizikailag is. Sajnos az esetek 90% -ban a nők ezt eltűrik sok-sok éven át, mert azt hiszik, nekik nem jár ettől jobb,(pedig ettől minden jobb lehet) nekik nem jár a boldogság, de igenis jár!!

hirdetes

 

MINDENKINEK JÁR A BOLDOGSÁG,A MEGBECSÜLÉS ÉS A TISZTELET!!


Viszont ha magunkat sem tiszteljük, akkor mástól sem fogjuk megkapni. Az érzelmeink elfojtása, a megalkuvás stresszes állapotot okoz, és ha időben nem lépünk ki ebből az állapotból, akkor tovább mérgezzük a szervezetünket, és kialakulhat rákbetegség.


A szervezet, azt a sok negatív energiát, nem fogja büntetlenül megúszni, nem lehet megúszni. Feladni önmagunk erkölcsi tisztaságát, az betegséghez vezet!!! Feladni az önmagamba vetett hitet, meg alázkodni a legsúlyosabb betegségekhez vezethet. Szükség van önmagunk kisugárzására, nem másoktól kell elvárni, hogy ragyogtassanak.


Ez nagyon sok mindenkinél nincs, mégpedig azért nincs, mert ez munka és még fajdalommal jár, és ugye ez kényelmetlen tud lenni. Nem a másikra kell haragudni, hanem önmagunkra. Ha meg haragszom, önmagamra akkor büntetem magam, és gyűlölöm magam, így meg nem fogom szeretni magam. Nem fogok tudni felnézni önmagamra. Így lehet mérgezni a testet, a negatív gondolkodással, és a semmit tevéssel....Kialakulhat akár rák, gerincsérv is..


Évente 14 millió embernél diagnosztizálnak rosszindulatú daganatos megbetegedést, ez a szám a becslések szerint 2030-ra a népesség növekedése és a kiváltó okok sokasodása miatt 21,7 millióra nőhet.


A rák leggyakoribb típusai a tüdő, a mell és emésztőszervi daganatos megbetegedések (vastagbél, végbél, gyomor). „Magyarországon az elmúlt 15 évben megduplázódott a tízezer lakosra jutó rosszindulatú daganatos megbetegedések száma, ezért körülbelül 300 ezer rákbeteg magyar ember él ma közöttünk.


 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A test börtönébe zárt lelkek – avagy az evés- és testképzavarok áldozatai!

2019-12-10

A test börtönébe zárt lelkek – avagy az evés- és testképzavarok áldozatai!

Az orthorexiában szenvedők az egészséges étkezés megszállottjai, a jelenséget itthon bio- vagy beteges egészségmániaként is emlegetik.

Milyen lelki problémák okoznak pajzsmirigy-megbetegedést?

2019-11-26

Milyen lelki problémák okoznak pajzsmirigy-megbetegedést?

A szerv kóros elváltozása szorongást, félelmet, elfojtott érzelmeket is jelenthet.

A legegészségesebb népek titka

2019-11-16

A legegészségesebb népek titka

Sok példa van rá a történelemben és a jelenben, hogy olyan primitív népek, amelyek egyszerű növényi étrendet követtek, nagy életerőnek és hosszú életnek örvendtek és örvendenek. Vajon vannak tudományos bizonyítéka a húsmentes étrend előnyeinek

A terhesség hatása a gerincoszlopra

2019-11-15

A terhesség hatása a gerincoszlopra

A gerincoszlop 33 csontból áll: 24 különálló csigolyából, öt csigolya pedig keresztcsonttá és másik négy csigolya farkcsonttá olvadt össze. A hátgerinc nagyon erős, ugyanakkor, mivel kisebb részekből tevődik össze, nagyon rugalmas is, és változatos mozdulatokat tesz lehetővé. A csigolyákat a köztük elhelyezkedő rostos porckorongok választják el

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

2019-11-12

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

Rengeteg olyan munkahelyi szokásunk van, mely hosszú távon károsan befolyásolja az egészségünket, bár nekünk talán föl sem tűnik a rohanó hétköznapokban. Összegyűjtöttük, hogy mire kell odafigyelned a munkahelyeden

Minden idők legnagyobb egészség titka

2019-11-10

Minden idők legnagyobb egészség titka

A cayenne borsot gyógynövénykutatók és sok természetgyógyász a gyógynövények királya címmel illeti. Hatásai olyan sokrétűek, hogy az ember el sem hiszi, hogy egyetlen gyógynövény ennyi mindenre képes lehet. Persze ez az információt nem verik túlságosan nagy dobra, ezért csak a kitartó igazságkeresőkhöz jut el

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
83 146
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 335 366
Közösség

Szótár

Réz

A réz rengeteg élettani folyamatban főszerepet játszik, ugyanis részt vesz a szervezetünkre... Tovább

Orbáncfű (Közönséges)

Latin neve: Hypericum perforatum   Eredete, élőhelye   A Közönséges orbáncfű... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 77

Átlagos értékelés: 4.7

akaraterő alakformálás betegség egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás lelki egészség