notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az egészséges életmód alapjai

hirdetes

Az egészséges életmód alapjai

Sz.F.
Az egészséges életmód alapjai

Vond be a barátokat és a családtagokat is!

A közös edzések azért olyan előnyösek, mert közösen sokkal könnyebb elszántnak maradnod és a kijelölt úton tartani magadat. Ehhez barátaid vagy akár családtagjaid segítségét is kérheted, hátha szívesen csatlakoznak hozzád hasonló okokból. Egy megosztott Google Naptárral könnyedén értesíthetsz mindenkit a közelgő edzésekről. Még ha nem is találsz a hozzád közelállók között olyat, akik aktívan csatlakoznának hozzád küldetésedben, fontos, hogy mindannyian tudják, mennyire fontos is ez számodra, hogy legalább azzal segíthessenek, hogy nem próbálnak visszatartani munkádtól.

hirdetes

Szereld fel magad

Valójában nincs szükséged sok mindenre – minél kevesebbet költesz, annál jobb. Sokan úgy érzik, hogy a költekezéssel közelebb juthatnak céljaikhoz, de ha a fitneszről van szó, akkor ez egyáltalán nincs így. Tény, hogy szükséged lesz néhány kellékre, de ezekért nem kell bankot robbantani. Egy jó pár edzőcipő, egy stopperóra (vagy egy ingyenes alkalmazás edzésekhez), egy vizes palack… ilyen apróságokról van itt szó.

hirdetes

Gondold át – csinálj végig egy próbaedzést jelenlegi felszereltséged mellett, hogy meglásd, mire is lesz szükséged. A cél az, hogy az egész edzési folyamat annyira zökkenőmentes legyen, amennyire csak lehetséges, hogy a lényegre koncentrálhass közben. Gyakran pont az ilyen apróságok hiánya miatt hagy ki az ember egy edzést, aztán kettőt, hármat…

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

D-vitamin

A D-vitamin-hatású vegyületek szteroidszármazékok. Táplálkozás-élettani szempontból a D2-... Tovább

B7-vitamin

 Neve a német Haut szóból származik (jelentése bőr), mivel hiánya bőrbetegséget,... Tovább

Tovább a lexikonra