notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Schobert Norbi botrány és ez az álságos Magyarország

hirdetes

A Schobert Norbi botrány és ez az álságos Magyarország

Lévi
hirdetes

Ülök péntek délután Budapest egyik fürdőjében, és az előttem döngő léptekkel elvonuló hatalmas sörhasú férfiakat szemlélem. A gyerekek csúszdáznak, mi párommal a kávénkat szürcsölgetjük, miközben azt számolom, vajon hány százaléka járhat sportolni az itt fürdőzőknek. Talán tíz. Pedig ez nem termál, ez egy csúszdapark, fiatalokkal. A harmincas pasik nagy részének már apu teste van, lógó mellek, 20-40 kg közötti sörhasak. 
 

A Schobert Norbi botrány és ez az álságos Magyarország

Elhalad egy harmincas pár előttem, a férfi tetőtől talpig szőr, egy 30 kilós gyerek elférne a sörhasában, anyának is lóg mindene. Azon gondolkodom, vajon ők hogyan szeretik egymást? Félrehajtja az asszony azt a hatalmas hason lévő puttonyt? Megkeresi mi van a szőr között? Szerintem nem, sőt szerintem az ő szerelmi életük már csak vágy. A férfi nézi a filmeket a megfelelő internetes oldalakon, a nő pedig álmodozik a Sztárban sztár alatt a Bereczki Zoliról. Vajon ők mit mondtak, amikor meghallották Schobert Norbi szövegét? Helyeselt a férfi, vagy jobbnak tartotta, hogy ekkora török basa hassal inkább csendben marad? 

 

Ők, és az a sok millió másik ember, aki ma Magyarországon túlsúlyos, áldozatául estek annak a követésnek, melyet Schobert Norbi kapott. Áldozatul estek a Szentesi Éváknak, akik arról akarják meggyőzni a világot, hogy az emberek nagy része nem foglalkozik azzal, hogyan néz ki a másik. Csúsztatós, hamis példákat hoznak, mozgássérülteket citálnak elő, aminek semmi helye ebben a kontextusban. Egy mozgássérült nem tehet az ellen, hogy ő cselekvésében korlátozott. Ez a párocska itt előttem tehetne. Meg a nagy többség tehetne. De nyomjuk őket vissza a tespedésbe, mondjuk azt, normális, ha egy nő 88 kilóval és döngő léptekkel megy a halószobába. 

 

Gyilkos, aki álságos tévhitekbe ringat

Mi a csúnya a Szentesi Éva féle, rivaldafényre vágyó álszentekkel? Az, hogy nem csak házasságokat tesznek tönkre véleményükkel, hanem azt is megakadályozzák, hogy az emberek egészségesebbek legyenek.  Mert bizony a túlsúly az méreg. De most, ha az álszentek győznek, mindenki ismét hátradől, és vidáman eszi tovább a lángost: na tessék, nem kell lefogynom, így fogadjon el mindenki, így vagyok szép, így vagyok önmagam. Mert most a lincselő csőcselék ezt üvöltözi. Tehát, irány a Meki, toljuk a hambikat! Megjegyzem nem véletlenül adta el a Meki Scheer Sándornak a magyar hálózatát, világszinten mindenhol bajban vannak, csak a magyar ember istenít azt, amit máshol már kerülnek.

hirdetes

 

Mert itt nem az éppen várandós anyukákról van szó. Nem azokról, akik nem tehetnek az ellen, hogy elhíztak, mert betegségük vagy állapotuk megakadályozza őket ebben. Hanem azokról a kapcsolatukba belesüppedt, eltunyult apukákról és anyukákról van szó, akik azt mondják, nekem már mindegy. Itt vannak a gyerekek, 10 éve együtt vagyunk, ugyan, már hova menne máshova, jól van ez így, futás helyett inkább nézem a Bereczkit meg a Horváth Tamást, az jó lesz pont estére. Együttlét helyett is. Igen, ők felállhatnának, az egyébként valóban megosztó személyiség Norbi, vagy bárki más szavára, aki azt mondja, basszus, elhíztál, nincs ez így jól! Sem az egészségednek, sem a házasságodnak nem tesz jót, FOGYJ LE! Hazugság, hogy el kell fogadnom a túlsúlyod, és azt, hogy ezért 10 évvel kevesebbet élsz majd, mint ha sportolnál!  

 

A cikk két oldalas, ne felejts el lapozni az oldal alján, ott van a nagy igazság! 

 

 

Döngő létekkel jön a hálószobába a 40 kilós sörhasú apa

Apa megteheti, hogy igyon még egy sört, hiszen minek fogyna le? És igen, Norbinak igaza van, a nők nem (csak) a szemükkel kívánnak meg férfiakat, lehet, hogy még nekik menne is így, ha Apa mindemellett jófej. De azért hölgyeim, ne mondjuk már, hogy nem néztétek meg a Ha eljön Joe Blackben Brad Pitt testét. Nem néztek meg egy kidolgozott férfitestet egy reklámon. Persze, Apu nem fog így kinézni, nem is várhatjuk el tőle, de azért 40 kg plusz azért csak nem kellene nem? Csak szívesebben kelletnétek ti is magatokat Apunak, ha foglalkozna magával, és nem úgy nézne ki, mint egy erdélyi medve a téli előtt… 

 

És igen, igaza van Norbinak a férfiak egyszerűbbek. Mint egy bot. Nem, ez nem azt jelenti, hogy minden férfi elvenne egy 10 IQ-s cicababát, és nem azt jelenti, hogy nem értékelik a férfiak a nők belső tulajdonságait, de igen is, nagyon fontos nekik a külső. Állatias? Lehet, igen, az. Nyilván elfogadhatatlan, hogy férfiak molesztáljanak nőket, de vegyük észre, ennyire állatiasak a férfiak, hogy megteszik, most itt, 2020-ban, Európában is. Küzdeni kell ellene, igen, ez nem jelenti azt, hogy egy évezredes bekódolt ösztönt, azt, hogy a férfi a szemével lát, ki lehet ölni a férfiakból. Nyilván a hűség fogalma nem kérdés. Nem mehet virágról virágra senki, azért, mert ráunt kicsit az asszonyra. Vagy esetleg mert az picit felszedett, nem is beszélve a terhességről. De hölgyeim, legyünk tisztában azzal, hogy van egy határ.  Nem az a baj, ha azt a határt átlépjük, mert mindenkinek vannak rossz időszakai. Hanem az, ha tudunk róla, és ott maradunk. Ha nem akarunk tenni ellene. Az egészségünkért és a kapcsolatunkért. 

 

A következő oldalon mutatom, mi az igazság, hogyan is érdemes állni az egész kérdéshez! Lapozz légyszi! 

 

Kövesd Facebook oldalunkat Te is, és értesülj legfrissebb híreinkről az egészséges életmód témában! Kattints IDE! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Hasznos tanácsok az immunrendszer erősítéséhez

2020-02-20

Hasznos tanácsok az immunrendszer erősítéséhez

A legyengült immunrendszer (vitamin- és mozgáshiány) miatt könnyen megbetegedhetünk! Hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen betegségeket meg kell erősítenünk immunrendszerünket. Megmutatjuk, hogyan

Ismerjük meg a kavitációs kezelést

2020-02-19

Ismerjük meg a kavitációs kezelést

2-3 centi a kritikus részekről kezelésenként? Hogyan lehetséges ez? A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezetõ közegein, hogy a bõr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környezõ szöveteket sértetlenül hagyja

A biciklizés előnyei! Nyeregbe fel!

2020-02-18

A biciklizés előnyei! Nyeregbe fel!

Bringázni szuper! Egyszerre támogatjuk vele testi és lelki egészségünket. Ha csak munkába járunk vele, már azzal is sokat tettünk egészségünkért, de igyekezzetek sűrűbben használni. Szuper program például ha barátokkal akartok csinálni valamit vagy leugra.

9 Otthoni módszer az éjszakai fogfájás csillapítására

2020-02-13

9 Otthoni módszer az éjszakai fogfájás csillapítására

A fogfájás igazán megkeserítheti mindennapjainkat, különösen az éjszaka folyamán, hiszen aludni sem tudunk tőle. Hogyan csillapítsuk fájdalmunkat az éjszaka közepén?

Milyen betegségeket okoz a D-vitamin hiánya?

2020-02-11

Milyen betegségeket okoz a D-vitamin hiánya?

A D-vitamin egy részét a bőrünk állítja elő napfény hatására. A D-hormonnak is nevezett kalciferol nem csupán a csontok egészségére, hanem az egész test működésére kihatással van.

Nyomozzunk egy kicsit! Gyümölcsök, jók e a fruktóz miatt vagy sem?

2020-02-07

Nyomozzunk egy kicsit! Gyümölcsök, jók e a fruktóz miatt vagy sem?

Rengeteget „anekdotáztam” már kis gyógyszerész vendégemről, akivel sokszor kerülünk érdekes beszélgetésekbe edzés közben. A múlt héten is történt ilyen, akkor éppen a gyümölcsök jók e a fruktóz miatt vagy sem témakör volt a porondon.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
83 966
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
329 669
Közösség

Szótár

Betegség

 Az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek. A... Tovább

Tavaszi kankalin

Latin neve: Primula officinalis   Eredete, élőhelye   Legfőbbképp Magyarországon... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 16

Átlagos értékelés: 4.6

akaraterő alakformálás betegség cukorbetegség diéta egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód elhízás étrend fogyókúra mozgás rák szépség táplálkozás terhesség túlsúly