notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Olvassatok! Az olvasás felemel!

Olvassatok! Az olvasás felemel!

vitalzone.hu
hirdetes

A tévé csatornák keresése helyett, a könyvtárak felkeresését tudom ajánlani nektek! Annyi jó könyv van már!   Mit gondoltok miért vagyunk a földön, miért születtünk ide?  Bizony azért, hogy tanuljunk, fejlődjünk, hogy elfogadjunk, hogy szeressünk!

Olvassatok! Az olvasás felemel!

Mi az amit minden ember keres, mi az amire vágyik?


Az, hogy jól érezze magát, hogy szeressen, és szeressék! Fejlődni, tanulni kell, aztán cselekedni! Ha olvasol, minél többször, és egyre többet, akkor így fejleszted magad, és más szemléletmódban fogod látni majd a világot! Fontos az önfejlesztés! Nem szabad hagyni, hogy a tv és média elbutítson, és félelmet ébresszen bennünk, mert sokszor ez a célja! Olvasással beindul a fantáziád, képzelőerőd. Ehhez párosul az érzés amit kiváltasz ezzel magadban, és olyan valóságos lesz, hogy akár meg is valósulhat, ha akarjuk!
A hit a lényeg, és igaz az a mondás, hogy a kimondott szónak teremtő ereje van!

 

De igazából a gondolataiddal teremted meg a valóságodat.

 

A valóság a fejedben van, tehát nem a világ rossz, a hozzá állásod rossz, a szemléletmódod! Nyilván vannak durva dolgok körülöttünk, voltak és lesznek is, a nagy világban, de emiatt kár is aggódni, rágódni sopánkodni, mert nem tudsz ezen segíteni úgy sem. Majd ha eljön az idő és fogsz tudni ,akkor segítesz, viszont addig csak azzal foglalkozz, hogy elérd a a vágyad, a célod, a boldogságod.

hirdetes


Meg kell tudni bocsátani mindenkinek aki valaha bántott, és nem tudott így téged szeretni. Lehet, hogy nem tehetnek róla, mert nem kaptak szeretetet, és így miből is adnának!
De lehet mindenkiben szeretet, ébreszd fel, ott van az, vannak jó lelkű emberek, én nap mint nap találkozok velük, már csak a munkámból kifolyólag is! És ne tárgyakat gyűjtsetek, hanem élményeket, mert bármit elvehetnek tőlünk, de az emlékeinket soha!


Adj szeretetet másnak, hogy te is kaphass! Csak is annyi szeretetet fogsz kapni amennyit magad irányába is adsz! Ha nem vagy képes magadat szeretni, folyton csak ócsárolod magad, akkor mástól se várj többet, jobbat. Van ez a mondásunk, hogy hiszem ha látom, inkább ez lenne a helyes látásmód: látom, mert hiszem!

 

Hinni, bízni, szeretni, hálásnak lenni, mindenért, de mindenért!!Jóért és rosszért is.. Lásd meg a rosszban a jó lehetőségét is! Minden a javunkat szolgálja, tanulunk belőle! Mert ez a feladatunk és, hogy másoknak segítsünk, jót tegyünk, értéket teremtsünk! Szolgálunk, szeretünk! A szolgalat szó nem rossz értelmű szó, ott mindig van adok-kapok.

hirdetes

 

Fontos, hogy legyenek céljaink, bármi, mert cél nélkül az ember csak el vegetál, de ezt nem lehet így életnek nevezni. Mikor valaki azt mondja, " én csak sodródom", az az ember céltalan...Az én szótáramban nem létezik az unatkozni szó, ilyen nincs. Az idő egy drága kincs! Élni kell vele!

 

Szabó Péter motívációs előadótól idéztem, emeltem ki jó pár sort. Ajánlom mindenkinek, mert nagyszerű előadó és nagyszerű ember, ő már bizonyított, hogy bármit elérhet az ember ha hisz magában. A legmélyebb gödörből is fel lehet állni! Én abban hiszek, hogy csak is annyi terhet kapunk amennyit el is bírunk!


És egy kedvenc idézetem egy másik nagyszerű embertől, Brian Tracy től:

" CSAK AZ ÉLET AZ AMI HAMAR ELSZALAD,AMIT SZERETVE TESZÜNK BENNE,AZ ÖRÖKRE MEGMARAD"


Olvassatok minél többet, mert az olvasás felemel!

 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

2019-11-12

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

Rengeteg olyan munkahelyi szokásunk van, mely hosszú távon károsan befolyásolja az egészségünket, bár nekünk talán föl sem tűnik a rohanó hétköznapokban. Összegyűjtöttük, hogy mire kell odafigyelned a munkahelyeden

Minden idők legnagyobb egészség titka

2019-11-10

Minden idők legnagyobb egészség titka

A cayenne borsot gyógynövénykutatók és sok természetgyógyász a gyógynövények királya címmel illeti. Hatásai olyan sokrétűek, hogy az ember el sem hiszi, hogy egyetlen gyógynövény ennyi mindenre képes lehet. Persze ez az információt nem verik túlságosan nagy dobra, ezért csak a kitartó igazságkeresőkhöz jut el

Csakraerősítő gyakorlatok

2019-10-25

Csakraerősítő gyakorlatok

A keleti hagyományok szerint minden embernek 7 fő csakrája van, melyek lehetővé teszik a tiszta életerő felszívódását. A következőkben bemutatjuk a legjobb csakraerősítő gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

2019-10-17

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

A böjt nem csak valamiről való lemondást jelent, hanem az 5-7 napig tartó tejes étkez elhagyását, sok folyadék fogyasztással. A következőkben bemutatjuk a böjt kialakulását, illetve megismerheted a böjt pozitív hatásait a szervezetre

Önbizalom növelés edzéssel

2019-10-13

Önbizalom növelés edzéssel

Tudtad, hogy naponta 45.000 – 51.000 gondolat cikázik át a fejedben? Ez kb 150 és 300 szó/perc. Akár tudatában vagyunk, akár nem, állandóan beszélgetünk magunkkal.

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és testképzavarok összefüggései.

2019-09-23

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és...

A pozitív testkép legtöbbünk számára az én-erő és a biztos önértékelés fontos alkotóeleme. Ha a testünk élménye negatív, esetleg egész testünkkel vagy annak egyes jellemzőivel elégedetlenek vagyunk, az negatívan hat önértékelésünkre, életminőségünkre és jó eséllyel kapcsolatainkra is.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
56 488
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 141 403
Közösség

Szótár

Lipidológus

A zsíranyagcsere-betegségekben járatos belgyógyász szakorvos. Tovább

Perricone diéta

Ha nem fogyasztasz elég ásványi anyagot vagy vitamint, az arcbőröd ráncosodhat és... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 102

Átlagos értékelés: 4.8

akaraterő alakformálás betegség edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód életmód fitness gyümölcs kalóriabevitel lelki egészség stressz