notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Olvassatok! Az olvasás felemel!

hirdetes

Olvassatok! Az olvasás felemel!

vitalzone.hu

A tévé csatornák keresése helyett, a könyvtárak felkeresését tudom ajánlani nektek! Annyi jó könyv van már!   Mit gondoltok miért vagyunk a földön, miért születtünk ide?  Bizony azért, hogy tanuljunk, fejlődjünk, hogy elfogadjunk, hogy szeressünk!

Olvassatok! Az olvasás felemel!

Mi az amit minden ember keres, mi az amire vágyik?


Az, hogy jól érezze magát, hogy szeressen, és szeressék! Fejlődni, tanulni kell, aztán cselekedni! Ha olvasol, minél többször, és egyre többet, akkor így fejleszted magad, és más szemléletmódban fogod látni majd a világot! Fontos az önfejlesztés! Nem szabad hagyni, hogy a tv és média elbutítson, és félelmet ébresszen bennünk, mert sokszor ez a célja! Olvasással beindul a fantáziád, képzelőerőd. Ehhez párosul az érzés amit kiváltasz ezzel magadban, és olyan valóságos lesz, hogy akár meg is valósulhat, ha akarjuk!
A hit a lényeg, és igaz az a mondás, hogy a kimondott szónak teremtő ereje van!

De igazából a gondolataiddal teremted meg a valóságodat.

A valóság a fejedben van, tehát nem a világ rossz, a hozzá állásod rossz, a szemléletmódod! Nyilván vannak durva dolgok körülöttünk, voltak és lesznek is, a nagy világban, de emiatt kár is aggódni, rágódni sopánkodni, mert nem tudsz ezen segíteni úgy sem. Majd ha eljön az idő és fogsz tudni ,akkor segítesz, viszont addig csak azzal foglalkozz, hogy elérd a a vágyad, a célod, a boldogságod.

hirdetes


Meg kell tudni bocsátani mindenkinek aki valaha bántott, és nem tudott így téged szeretni. Lehet, hogy nem tehetnek róla, mert nem kaptak szeretetet, és így miből is adnának!
De lehet mindenkiben szeretet, ébreszd fel, ott van az, vannak jó lelkű emberek, én nap mint nap találkozok velük, már csak a munkámból kifolyólag is! És ne tárgyakat gyűjtsetek, hanem élményeket, mert bármit elvehetnek tőlünk, de az emlékeinket soha!


Adj szeretetet másnak, hogy te is kaphass! Csak is annyi szeretetet fogsz kapni amennyit magad irányába is adsz! Ha nem vagy képes magadat szeretni, folyton csak ócsárolod magad, akkor mástól se várj többet, jobbat. Van ez a mondásunk, hogy hiszem ha látom, inkább ez lenne a helyes látásmód: látom, mert hiszem!

Hinni, bízni, szeretni, hálásnak lenni, mindenért, de mindenért!!Jóért és rosszért is.. Lásd meg a rosszban a jó lehetőségét is! Minden a javunkat szolgálja, tanulunk belőle! Mert ez a feladatunk és, hogy másoknak segítsünk, jót tegyünk, értéket teremtsünk! Szolgálunk, szeretünk! A szolgalat szó nem rossz értelmű szó, ott mindig van adok-kapok.

hirdetes

Fontos, hogy legyenek céljaink, bármi, mert cél nélkül az ember csak el vegetál, de ezt nem lehet így életnek nevezni. Mikor valaki azt mondja, " én csak sodródom", az az ember céltalan...Az én szótáramban nem létezik az unatkozni szó, ilyen nincs. Az idő egy drága kincs! Élni kell vele!

Szabó Péter motívációs előadótól idéztem, emeltem ki jó pár sort. Ajánlom mindenkinek, mert nagyszerű előadó és nagyszerű ember, ő már bizonyított, hogy bármit elérhet az ember ha hisz magában. A legmélyebb gödörből is fel lehet állni! Én abban hiszek, hogy csak is annyi terhet kapunk amennyit el is bírunk!


És egy kedvenc idézetem egy másik nagyszerű embertől, Brian Tracy től:

" CSAK AZ ÉLET AZ AMI HAMAR ELSZALAD,AMIT SZERETVE TESZÜNK BENNE,AZ ÖRÖKRE MEGMARAD"


Olvassatok minél többet, mert az olvasás felemel!

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Anorexia

 Az orvosok anorexia nervosának nevezik a lelki eredetű kóros lesoványodást. Az anorexia... Tovább

Callanetics

  A callanetics egy állás- és tartásjavító torna, hatékonysága abban rejlik, hogy a... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő alakformálás betegség edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód életmód fitness gyümölcs kalóriabevitel lelki egészség stressz