notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

vitalzone.hu
hirdetes

Tudom, ez elég közhelyes lehet, de tényleg így van. Legyen szó bármiről is az életben, amíg el nem éred a vágyott vágyad, az út maga a legizgalmasabb része, az egésznek.

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

Persze nehéz is, és sokszor fájdalmas is. De pont ez a legjobb benne, kitartani és küzdeni. Amíg el nem jutunk oda ahova szeretnénk, addig annyi mindennel és mindenkivel találkozunk, amiktől és akiktől tanulhatunk, fejlődhetünk. Sose a könnyebb utat válaszd, mert ott nem tudsz fejlődni, tanulni, tapasztalni. Nem fogja azt a boldogságot megadni amire igazán szüksége van az embernek.

 

Akik nem merne kilépni a megszokott kis rutinjukból, mert azt hiszik nekik már úgy sem lesz jobb, igazuk van, így tényleg nem lesz jobb. Mert ugye a langyos víz még nem elég hideg ahhoz, hogy kilépjünk onnan.


Legyen szó egy munkahelyről, vagy párkapcsolatról, vagy a saját magunkkal vívott harcról, vagy, hogy nem tudunk lefogyni, ez ha nem tesz boldoggá, csak feszültséggel jár, és már nem csak lelki de fizikai tünetek is jelzik a nem oda tartozást/testi betegségek lelki okai/,akkor bizony változtatni kell. Vagy próbáljuk megjavítani, ha nem megy akkor elfogadni, ha ez sem megy ,akkor bizony kilépni.

hirdetes


Sok ember fél és szorong, olyan dologtól amik még meg sem történtek, negatív jövőkép van előttük. Ezért sem mernek új dolgokba bele vágni, mert a megszokott azért csak nem olyan félelmetes, ahogy mondja a mondás is: "a járt utat a járatlanért el ne hagyj". Azért ez a mondás nem igazán állja meg a helyét, akárhogy is nézem. Senki és semmi ne térítsen el a célodtól, legfőképpen a saját negatív gondolatainkra kell vigyázni, és módosítani azt.

hirdetes


A gondolatnak teremtő ereje van, ezért nem mindegy mire gondolunk a legtöbbet, mert ha csak a rosszra, akkor azt fogjuk bevonzani. A GONDOLATAINK TESZNEK SZABADDÁ VAGY RABBÁ! Tehát lehet választani, én szabadságot választom! Tegyétek ti is ezt  smiley ! Egy biztos, hogy egész életünkben tanulunk, és fejlődünk, ezért vagyunk ma itt, ezen a földön.  smiley

 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Amikor mínusz 40 kiló történelmet csinált

2019-07-19

Amikor mínusz 40 kiló történelmet csinált

A 20. század legnagyobb hatású szoprán énekesnője volt, lépten-nyomon lesifotósok követték, fiatal rajongói napokat álltak érte sorba az operaházak kasszáinál.

A szem máshogy a lélek tükre

2019-07-17

A szem máshogy a lélek tükre

Bizonyos tekintetben mindig a túlélésért küzdünk. Ha megijedünk, szemünk tágra nyílik, míg undor hatására épp ellenkezőleg cselekszünk: összeszűkítjük a tekintetünket.

A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

2019-07-11

A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

A Campus Fesztivál az elmúlt években már bebizonyította, hogy a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség jellemzi, ezzel idén is bekerült a minősített európai fesztiválok közé.

Hűvös klímájú vagy trópusi? Nem az időjárásról, a család légköréről beszélünk

2019-07-09

Hűvös klímájú vagy trópusi? Nem az időjárásról, a család légköréről beszélünk

Minden családnak megvan a maga habitusa. Ha meteorológiai terminusokban gondolkodunk, lehet egy család klímája hűvösebb, távolságtartóbb, de fülledt trópusias is, ahol nehéz levegőt kapni. Vajon mi határozza meg a család lelkét, és milyenek azok a családok, amelyek támogatják az egyén fejlődését?

Az egész életünket megmérgezi, amikor a szüleink elárulnak minket

2019-07-08

Az egész életünket megmérgezi, amikor a szüleink elárulnak minket

Tara Westover nem kapott védőoltásokat, nem látta orvos, és iskolába járni is csak 17 évesen kezdett el – miközben a végítéletre készülő családja hevesen ellenezte azt.

Szomatizáció! Testi-lelki egészségünk

2019-07-02

Szomatizáció! Testi-lelki egészségünk

Egy kicsit eltérő téma a megszokottól, de mégis fontos, és kapcsolódik is az egészségünkhöz.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
78 739
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 532 887
Közösség

Szótár

Cink

Kevés cinkre van szüksége a szervezetünknek, azonban elengedhetetlen a megfelelő... Tovább

Genetika

A genetika, magyar nevén örökléstan az élőlények sejtjeben lévő infomációhalmaz... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 71

Átlagos értékelés: 4.8

akaraterő alakformálás edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód étrend fitness fogyás fogyókúra futás kalóriabevitel lelki egészség mozgás sport