notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

hirdetes

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

vitalzone.hu

Tudom, ez elég közhelyes lehet, de tényleg így van. Legyen szó bármiről is az életben, amíg el nem éred a vágyott vágyad, az út maga a legizgalmasabb része, az egésznek.

Mindig az út ami boldoggá tesz, nem a végcél!

Persze nehéz is, és sokszor fájdalmas is. De pont ez a legjobb benne, kitartani és küzdeni. Amíg el nem jutunk oda ahova szeretnénk, addig annyi mindennel és mindenkivel találkozunk, amiktől és akiktől tanulhatunk, fejlődhetünk. Sose a könnyebb utat válaszd, mert ott nem tudsz fejlődni, tanulni, tapasztalni. Nem fogja azt a boldogságot megadni amire igazán szüksége van az embernek.

Akik nem merne kilépni a megszokott kis rutinjukból, mert azt hiszik nekik már úgy sem lesz jobb, igazuk van, így tényleg nem lesz jobb. Mert ugye a langyos víz még nem elég hideg ahhoz, hogy kilépjünk onnan.


Legyen szó egy munkahelyről, vagy párkapcsolatról, vagy a saját magunkkal vívott harcról, vagy, hogy nem tudunk lefogyni, ez ha nem tesz boldoggá, csak feszültséggel jár, és már nem csak lelki de fizikai tünetek is jelzik a nem oda tartozást/testi betegségek lelki okai/,akkor bizony változtatni kell. Vagy próbáljuk megjavítani, ha nem megy akkor elfogadni, ha ez sem megy ,akkor bizony kilépni.

hirdetes


Sok ember fél és szorong, olyan dologtól amik még meg sem történtek, negatív jövőkép van előttük. Ezért sem mernek új dolgokba bele vágni, mert a megszokott azért csak nem olyan félelmetes, ahogy mondja a mondás is: "a járt utat a járatlanért el ne hagyj". Azért ez a mondás nem igazán állja meg a helyét, akárhogy is nézem. Senki és semmi ne térítsen el a célodtól, legfőképpen a saját negatív gondolatainkra kell vigyázni, és módosítani azt.

hirdetes


A gondolatnak teremtő ereje van, ezért nem mindegy mire gondolunk a legtöbbet, mert ha csak a rosszra, akkor azt fogjuk bevonzani. A GONDOLATAINK TESZNEK SZABADDÁ VAGY RABBÁ! Tehát lehet választani, én szabadságot választom! Tegyétek ti is ezt  smiley ! Egy biztos, hogy egész életünkben tanulunk, és fejlődünk, ezért vagyunk ma itt, ezen a földön.  smiley

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Aromafürdő

  A fürdővízhez gyógynövényeket és illóolajokat adagolnak a fürdővízhez, éppen... Tovább

Citromfű

Latin neve: Melissa officinalis   Eredete   A Közel-Keletről, Kis-Ázsiából... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő alakformálás edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód étrend fitness fogyás fogyókúra futás kalóriabevitel lelki egészség mozgás sport