notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Testmozgás - 5 tipp, hogy végre megszeresd a testmozgást

hirdetes

5 tipp, hogy megszeresd a testmozgast

CZs
Tippek, amik segítenek, hogy megszeresd a testmozgást

Tippek, hogy te is megszerethesd a testmozgást

Találj egy bajtársat

Nos, most biztosan arra gondolsz, hogy keresned kell valakit, akivel együtt edzel majd, de milyen nehéz is két elfoglalt felnőtt ember időbeosztását összeegyeztetni. A cikk e pontjának nem csupán az a lényege, hogy legyen valaki, akivel elmész futni, vagy meglátogatod a közeli edzőtermet. Sokkal inkább az, hogy legyen kihez fordulnod, ha elbizonytalanodsz. Legyen az a férjed, a barátnőd, a testvéred, vagy édesanyád, a lényeg, hogy legyen melletted valaki, aki segít tartani benned a lelket, ha már úgy érzed, kiürültél, és semmi pénzért nem húzol aznap futócipőt. Az már csak hab a tortán, ha ez a valaki veled is tart az egészségtudatos életmód felé vezető úton.

hirdetes

Emlékezz az edzés utáni boldogságra

Ugye ismerős az érzés, amikor egy kis testmozgás után majd kicsattansz az erőtől és a boldogságtól? Nos, igyekezz ezt az érzést szem előtt tartani minden edzés előtt. Ha álmaid alakjának elérése, vagy az egészséges életmód már nem motivál – mert bizony néha nem motivál – gondolj arra, milyen jól fogod majd érezni magad edzés után. Mennyivel jobb lesz másna felébredni, mennyire energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá válsz csupán attól, hogy egy kicsit átmozgatod magad. Gondolj bele, milyen lesz az életed, ha az edzés is rendszeres lesz!

hirdetes

Rajongj

Nem feltétlenül a sport iránt. Találj valamit, amit imádsz csinálni, legyen az a kedvenc TV műsorod megnézése, vagy egy újság elolvasása, egy új sminktermék megvásárlása. Biztosan neked is eszedbe jut valami, amire vágysz. Add meg ezt magadnak egy kemény edzés után. Persze ennél tovább is léphetsz. Tűzz ki célokat! Ha lefutottad életed első 5 kilométerét, jutalmazd meg magad valamivel. A lényeg, hogy legyen egy dolog, amibe végig kapaszkodhatsz, ha úgy érzed, már nem bírod tovább, és segít még néhányszáz méterig kitartani. Hidd el, apróságnak tűnhet, de rengeteg erőt adhat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Sóska

Latin neve (Rumex acetosa)   Eredete, élőhelye   Egész Európában őshonos, de... Tovább

Finn szauna

  Alapvető jellemzője a magas hőmérséklet, 80 Celsius fok, alacsony páratartalommal... Tovább

Tovább a lexikonra