notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

"Bomba alak 3 nap alatt"

hirdetes

"Bomba alak 3 nap alatt"

Sz.F.
Mielőtt túlságosan is belemelegednénk a témába, a bomba alak nem 3 nap alatt lesz. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki elégedett lett volna önmagával,  testsúlyával, mindenki fogyózni akar, amivel nincs is semmi baj. Mivel van akkor baj? A módszerrel! Mire is gondolok? Az összes "csodaszertől, a villám, divat diétákig" módszerre. Mindig is ellenük voltam, és ellenük is leszek. Szeretnék bemutatni pár ide illő példát, hogy érthetőbb legyen ez a téma. 
Mielőtt túlságosan is belemelegednénk a témába, a bomba alak nem 3 nap alatt lesz. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki elégedett lett volna önmagával,  testsúlyával, mindenki fogyózni akar, amivel nincs is semmi baj. Mivel van akkor baj? A módszerrel!

3 nap alatt sajnos nem lesz bombaalakod

Pár évvel ezelőtt két ismerősöm elkezdett fogyókúrázni, mindketten 100 kiló felettiek voltak, valamilyen csodaszert kezdtek el szedni, aminek étvágycsökkentő hatása volt, nagyon keveset ettek. Az egyikük 40 kilót adott le, aminek az eredménye az lett, hogy megnyúlt a bőre, annyira, hogy azt már csak plasztikai sebész tudja helyre hozni, depressziós, függő, teljesen elégedetlen önmagával, szerintem nagyon sokszor megbánta már ezt a fajta módszert. A másik ismerősöm szintén fogyott tőle, de nem várt műtétek vártak rá, és akkor derült ki, hogy ez a gyógyszer is betegséget okozott, lerakódott a bélfalán.
 
 
Pszichésen nagyon megviselte az egész, örökre megutálta ezeket a módszereket. Mindkettőjüket időben figyelmeztettem, hogy ennek nem lesz jó vége, pedig akkor még nagyon messze állt tőlem ez a téma, azt mindig is tudtam, hogy ezek a módszerek egészségtelenek, önpusztítók, és a gyenge embereknek találták ki. Azok akik fogyni szeretnének, hirtelen, rögtön akarnak mindent, újra csinosak lenni, egy valamibe nem gondolnak bele, hogy a felszedett 15-20-40 kilót hány év alatt sikerült felszedniük.
hirdetes
 
 
Így ne akarjuk 14 nap alatt 15 kilót leadni, valamilyen csoda módszerrel. Az ismerőseim szeretnének újra fogyni, de nem gyógyszerrel, vagy hasonló csodaszerrel. Beszélgettünk a múltkor, én hogyan fogytam, mit csinálok, mi ennek a menete stb. Igazi laikusak "Amit az edző felír, azt kell enned, a családod meg éhezni fog. Mozgok én itt eleget, nincs időm mozogni, mikor mozogjak? Ehhez pénztárca kell." és társai. A hülyeség ragályos, erre megszólal egy másik laikus "Elég csak 10 percet mozognom, és akkor fitt leszek?"
hirdetes
 
 
Aki a pálmát viszi "Az ilyen, irodai munkásoknak való." Elgondolkoztam, hogy ez most komoly, vagy csak viccelnek? Nem vicceltek, ők valóban így gondolkoznak. Nem ítélkezem senki felett, de annyi tiszteletet adjon meg mindenki a szakembernek, az edzőnek, a hozzáértő embernek, hogy legalább végig hallgatja a mondani valóját, nem hülyeségeket mondd, inkább kérdezzen, hogy ez és ez hogy van, mit kell tennem? stb. A beszélgetést azzal zártam, hogy a ****nak van pénze a csodaszerekre, de a gyümölcs már drága. 
 

A következő oldalakon megtudhatod, mi a sikeres fogyás és formálódás titka > >

Szerző:
 
 
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Flabélos

OTO FLABéLOS (FL-3000) (Gyártói információ)   Professzionális TTV (teljes test... Tovább

B5-vitamin

B5-vitamin   Pantoténsav. A β-alanin 1,3-dihidroxi-2,2-dimetilvajsavval acilezett... Tovább

Tovább a lexikonra
fitness