Az infraszaunázás jótékony hatásai

Az infraszaunázásról. Legyen egy új hobbid, ami nem teheli meg a szervezetedet, mégis jó hatással lesz rá!

hirdetes

Tudjunk meg többet az infraszaunázásról, a szervezetünkre nézve sokkal jobb hatása van, mint a hagyományos szaunák használatának.
Tudtátok?

Nem is gondolnád, hogy milyen fantasztikus hatásai vannak az infraszaunázásnak. Most szakértőnk mond el róla mindent nektek, olvasd el te is a következő cikket.

Az infraszauna és a fogyás


A hőn áhított alakért bizony meg kell küzdenie az embernek. Nem szabad elhanyagolnia a mozgást, rendszeresen és megfelelően kell táplálkoznia is.
Az infraszauna egy olyan nagyszerű megoldás, amelynek segítségével sokkal könnyebben és gyorsabban tud megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, érdemes kipróbálnia.

 

Az infraszauna és az olvadó kilók


A szaunázásnak számtalan előnye van, köztük a súlyvesztés is, de nem elég csupán erre hagyatkozni, hiszen ez így önmagában kevés lesz hosszú távon. Aki jó alakot, egészséges életet szeretne, annak bizony mozognia is kell, mert bár akár 800-900 kalóriát is el lehet égetni egy harminc-negyven perces izzadás alatt, ehhez még magunknak is hozzá kell tenni a részünket. Tudnunk kell, hogy néhány alkalom még nem ér fel egy csodával, tehát egy-két infraszaunázás nem fog bennünket se karcsúvá varázsolni.

hirdetes

 

Jótékony hatások

 

Mit tud az infraszauna? Miért jó is ez nekünk?
Az infrakabinok melegéről az ott lévő fűtőlapok és fűtőszálak gondoskodnak, ezek bocsátják ki az infrasugarakat, melyek segítségével a méregtelenítés megkezdődhet. A hagyományos finn szauna is izzasztó hatással bír, de az infraszauna a test mélyebb rétegeibe is képes eljuttatni a sugarakat, ezáltal sokkal könnyebben lehet vele a méregtelenítést, a test felfrissítését végezni.

 

Az infraszaunák, kívül és belül is szépítenek. Hála a méregtelenítésnek, egészségesebb leszel, súlyt is tudsz vele veszíteni. A diétázóknak és a sportolóknak különösen ajánlott néha beülni néhány percre, mert szépíti a bőrt. Elfelejthetjük a fogyás és hízás okozta narancsbőröket és más elváltozásokat, az infraszauna erre is gyógyír.

hirdetes
 

KELLYS Fitness & Squash Club
2120, Fóti út 73. ÚJ helyen!

Bővülő szolgáltatásaink mellett, mostantól az infraszauna kabinban méregteleníteni is tudtok egy kemény edzés vagy Squash után!:-)
 

KELLYS
Többnek lenni jó!
Kutasi Kelly
Master Trainer

KELLYS Fitness Club szakmai vezető és tulajdonos

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
209 432
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 333 819
Közösség

Szótár

Edzéseszközök

  Azok az eszközök és eljárások, amelyek az edzések levezetését segítik. A... Tovább

Callanetics

  A callanetics egy állás- és tartásjavító torna, hatékonysága abban rejlik, hogy a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 154

Átlagos értékelés: 4.8