notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Önkorlátozó hiedelmeink

Önkorlátozó hiedelmeink

vitalzone.hu
hirdetes

Az önkorlátozó hiedelmeink bizony a SAJÁT GONDOLATAINK, mert azok vagyunk, amit hiszünk magunkról. A gondolataid határozzák meg az érzelmeidet, az érzelmeid pedig az eredményeidet.

Önkorlátozó hiedelmeink

Mindaz, amiben meggyőződéssel hiszünk, az valósággá válik.


Hitünkön keresztül látjuk a világot, akár valóságos, akár nem. Mert ha valóságosnak hiszed, akkor a hited alapján fogsz cselekedni. A hit hozza létre a valóságos dolgokat!
Nagyon sok embernek vannak önkorlátozó hiedelmei: -nem vagyok elég okos, nem vagyok elég szép, nem vagyok elég magas, én ezt nem tudom megcsinálni, mert.. nem olyan a genetikám..stb.. Ezekkel a hiedelmekkel lekorlátozzuk saját magunkat. Önmagunk felszabadításának kiindulópontja, az önkorlátozó hiedelmeink megkérdőjelezése. Tehát sose állíts magadról olyat, amit nem szeretnéd, hogy igaz legyen!!!


Minden ember szabad akarattal születik, tehát minden ember szabadon választhat, hogy milyen életet szeretne élni. Egészségesen, fitten, céltudatosan, boldogan, vagy folytonos önmarcangolásban, vádaskodásban, irigységben, káoszban. A saját gondolataink felett csak mi uralkodhatunk, mi teremtjük valósság, mindazt, ami a fejünkben van. Ha nem sikerül megvalósítani a célod, jelen estben mondjuk azt, hogy lefogyj, feszes, izmos szép esztétikus testet varázsolj magadnak, azt csak magadnak köszönheted! Mert nem akartad eléggé, megragadtál a rutinodban, a kényelmes kis komfort zónádban. Tehát senkit és semmit nem hibáztathatsz, csak magad, mivel nem arra gondoltál, amit el akarsz érni, hanem amit nem akarsz, amitől félsz. Feladni bármit is....,az bizony a gyengeség jele!

hirdetes


hirdetes
Fontos, hogy higgy magadban, a célodban! Képzeld el, hogy szeretnéd magad látni, képzeld hozzá az érzést, amit ad majd a látvány, olyan valóságos lesz, hogy meg is fogod teremteni a hiteddel!


A legfontosabb, hogy merj változtatni, lépj ki onnan ahol most vagy, ahol nem vagy boldog és elégedett, tudom, hogy kényelmetlen lesz, de újat csak úgy építhetsz, ha lerombolod a régit..,a régi életed! Váljon rutinoddá az új életed, ahol boldog vagy, fitt, és egészséges!


Sok sikert kívánok mindenkinek!

 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Amikor mínusz 40 kiló történelmet csinált

2019-07-19

Amikor mínusz 40 kiló történelmet csinált

A 20. század legnagyobb hatású szoprán énekesnője volt, lépten-nyomon lesifotósok követték, fiatal rajongói napokat álltak érte sorba az operaházak kasszáinál.

A szem máshogy a lélek tükre

2019-07-17

A szem máshogy a lélek tükre

Bizonyos tekintetben mindig a túlélésért küzdünk. Ha megijedünk, szemünk tágra nyílik, míg undor hatására épp ellenkezőleg cselekszünk: összeszűkítjük a tekintetünket.

A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

2019-07-11

A legnagyobb hazai fesztiválok között a Campus

A Campus Fesztivál az elmúlt években már bebizonyította, hogy a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség jellemzi, ezzel idén is bekerült a minősített európai fesztiválok közé.

Hűvös klímájú vagy trópusi? Nem az időjárásról, a család légköréről beszélünk

2019-07-09

Hűvös klímájú vagy trópusi? Nem az időjárásról, a család légköréről beszélünk

Minden családnak megvan a maga habitusa. Ha meteorológiai terminusokban gondolkodunk, lehet egy család klímája hűvösebb, távolságtartóbb, de fülledt trópusias is, ahol nehéz levegőt kapni. Vajon mi határozza meg a család lelkét, és milyenek azok a családok, amelyek támogatják az egyén fejlődését?

Az egész életünket megmérgezi, amikor a szüleink elárulnak minket

2019-07-08

Az egész életünket megmérgezi, amikor a szüleink elárulnak minket

Tara Westover nem kapott védőoltásokat, nem látta orvos, és iskolába járni is csak 17 évesen kezdett el – miközben a végítéletre készülő családja hevesen ellenezte azt.

Szomatizáció! Testi-lelki egészségünk

2019-07-02

Szomatizáció! Testi-lelki egészségünk

Egy kicsit eltérő téma a megszokottól, de mégis fontos, és kapcsolódik is az egészségünkhöz.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
78 739
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 532 887
Közösség

Szótár

Perricone diéta

Ha nem fogyasztasz elég ásványi anyagot vagy vitamint, az arcbőröd ráncosodhat és... Tovább

B2-vitamin

B2-vitamin Riboflavin. Az enzimek a piroszőlősav, zsírsavak és az aminosavak oxidatív... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 80

Átlagos értékelés: 5.0

akaraterő betegség egészség egészséges életmód életmód lelki egészség