notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Önkorlátozó hiedelmeink

hirdetes

Önkorlátozó hiedelmeink

vitalzone.hu

Az önkorlátozó hiedelmeink bizony a SAJÁT GONDOLATAINK, mert azok vagyunk, amit hiszünk magunkról. A gondolataid határozzák meg az érzelmeidet, az érzelmeid pedig az eredményeidet.

Önkorlátozó hiedelmeink

Mindaz, amiben meggyőződéssel hiszünk, az valósággá válik.


Hitünkön keresztül látjuk a világot, akár valóságos, akár nem. Mert ha valóságosnak hiszed, akkor a hited alapján fogsz cselekedni. A hit hozza létre a valóságos dolgokat!
Nagyon sok embernek vannak önkorlátozó hiedelmei: -nem vagyok elég okos, nem vagyok elég szép, nem vagyok elég magas, én ezt nem tudom megcsinálni, mert.. nem olyan a genetikám..stb.. Ezekkel a hiedelmekkel lekorlátozzuk saját magunkat. Önmagunk felszabadításának kiindulópontja, az önkorlátozó hiedelmeink megkérdőjelezése. Tehát sose állíts magadról olyat, amit nem szeretnéd, hogy igaz legyen!!!


Minden ember szabad akarattal születik, tehát minden ember szabadon választhat, hogy milyen életet szeretne élni. Egészségesen, fitten, céltudatosan, boldogan, vagy folytonos önmarcangolásban, vádaskodásban, irigységben, káoszban. A saját gondolataink felett csak mi uralkodhatunk, mi teremtjük valósság, mindazt, ami a fejünkben van. Ha nem sikerül megvalósítani a célod, jelen estben mondjuk azt, hogy lefogyj, feszes, izmos szép esztétikus testet varázsolj magadnak, azt csak magadnak köszönheted! Mert nem akartad eléggé, megragadtál a rutinodban, a kényelmes kis komfort zónádban. Tehát senkit és semmit nem hibáztathatsz, csak magad, mivel nem arra gondoltál, amit el akarsz érni, hanem amit nem akarsz, amitől félsz. Feladni bármit is....,az bizony a gyengeség jele!

hirdetes


hirdetes
Fontos, hogy higgy magadban, a célodban! Képzeld el, hogy szeretnéd magad látni, képzeld hozzá az érzést, amit ad majd a látvány, olyan valóságos lesz, hogy meg is fogod teremteni a hiteddel!


A legfontosabb, hogy merj változtatni, lépj ki onnan ahol most vagy, ahol nem vagy boldog és elégedett, tudom, hogy kényelmetlen lesz, de újat csak úgy építhetsz, ha lerombolod a régit..,a régi életed! Váljon rutinoddá az új életed, ahol boldog vagy, fitt, és egészséges!


Sok sikert kívánok mindenkinek!

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Lándzsás útifű

(Plantago lanceolata)   Eredete, élőhelye   A lándzsás útifű Európában és... Tovább

Kalcium

Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben fellelhető ásványi anyag. A csontjaink... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő betegség egészség egészséges életmód életmód lelki egészség