notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Önkorlátozó hiedelmeink

Önkorlátozó hiedelmeink

vitalzone.hu
hirdetes

Az önkorlátozó hiedelmeink bizony a SAJÁT GONDOLATAINK, mert azok vagyunk, amit hiszünk magunkról. A gondolataid határozzák meg az érzelmeidet, az érzelmeid pedig az eredményeidet.

Önkorlátozó hiedelmeink

Mindaz, amiben meggyőződéssel hiszünk, az valósággá válik.


Hitünkön keresztül látjuk a világot, akár valóságos, akár nem. Mert ha valóságosnak hiszed, akkor a hited alapján fogsz cselekedni. A hit hozza létre a valóságos dolgokat!
Nagyon sok embernek vannak önkorlátozó hiedelmei: -nem vagyok elég okos, nem vagyok elég szép, nem vagyok elég magas, én ezt nem tudom megcsinálni, mert.. nem olyan a genetikám..stb.. Ezekkel a hiedelmekkel lekorlátozzuk saját magunkat. Önmagunk felszabadításának kiindulópontja, az önkorlátozó hiedelmeink megkérdőjelezése. Tehát sose állíts magadról olyat, amit nem szeretnéd, hogy igaz legyen!!!


Minden ember szabad akarattal születik, tehát minden ember szabadon választhat, hogy milyen életet szeretne élni. Egészségesen, fitten, céltudatosan, boldogan, vagy folytonos önmarcangolásban, vádaskodásban, irigységben, káoszban. A saját gondolataink felett csak mi uralkodhatunk, mi teremtjük valósság, mindazt, ami a fejünkben van. Ha nem sikerül megvalósítani a célod, jelen estben mondjuk azt, hogy lefogyj, feszes, izmos szép esztétikus testet varázsolj magadnak, azt csak magadnak köszönheted! Mert nem akartad eléggé, megragadtál a rutinodban, a kényelmes kis komfort zónádban. Tehát senkit és semmit nem hibáztathatsz, csak magad, mivel nem arra gondoltál, amit el akarsz érni, hanem amit nem akarsz, amitől félsz. Feladni bármit is....,az bizony a gyengeség jele!

hirdetes


hirdetes
Fontos, hogy higgy magadban, a célodban! Képzeld el, hogy szeretnéd magad látni, képzeld hozzá az érzést, amit ad majd a látvány, olyan valóságos lesz, hogy meg is fogod teremteni a hiteddel!


A legfontosabb, hogy merj változtatni, lépj ki onnan ahol most vagy, ahol nem vagy boldog és elégedett, tudom, hogy kényelmetlen lesz, de újat csak úgy építhetsz, ha lerombolod a régit..,a régi életed! Váljon rutinoddá az új életed, ahol boldog vagy, fitt, és egészséges!


Sok sikert kívánok mindenkinek!

 

Szerző: Suba Krisztina – Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezzel az öt lépéssel véget vethetünk egy mérgező kapcsolatnak

2019-09-12

Ezzel az öt lépéssel véget vethetünk egy mérgező kapcsolatnak

Hogyan szabadulhatunk meg egy mérgező kapcsolatból? Segítségképpen íme öt gyakorlati lépés Philip Zimbardo és Rosemary Sword szociálpszichológusok Időperspektíva-módszer a gyakorlatban című könyvéből.

A stressz okozza a gyomorfekélyt? – Tíz

2019-09-11

A stressz okozza a gyomorfekélyt? – Tíz "gyógyító" mítosz

Az utóbbi évtizedekben számos teória, alternatív gyógymód született, amely sokszor még az orvostudomány alaptételeit is megkérdőjelezi. Sokszor gyógyítatlan betegségeknél, gyakran a rák esetében bukkannak fel az univerzális csodaszer-elméletek.

Mitől is vagy igazán nő?!

2019-09-02

Mitől is vagy igazán nő?!

Ahhoz, hogy valaki nőies legyen, elég pár ruha, némi pipere és egy jól belőtt haj.

Lebegéstartály: „negyven perc felért ötórányi mély alvással”

2019-08-28

Lebegéstartály: „negyven perc felért ötórányi mély alvással”

Ki ne vágyna tökéletes nyugalomra, ha csak rövid időre is? Egy jónéhány évtizede létező módszer, amely már itthon is elérhető újfajta felfrissülést ígér. Nem kell hozzá más, mint egy speciális tartály testmeleg sós vízzel, ahol teljes csönben és sötétségben lebeghetünk.

Egyszerű trükkök, amivel növelheted az önbizalmadat

2019-08-19

Egyszerű trükkök, amivel növelheted az önbizalmadat

A legtöbb nő sajnos nem rendelkezik elég önbizalommal. Pedig mindegyikük gyönyörű és különleges kortól, testalkattól függetlenül. A következőkben adunk néhány hasznos, mégis egyszerű tanácsot, melyek segítségével növelheted az önbizalmadat!

Ismerd meg a nő erejének pilléreit

2019-08-07

Ismerd meg a nő erejének pilléreit

A belőle fakadó és benne átfolyó Hit, Álom és Szeretet, mely képes arra, hogy megtartsa a legnehezebb terheket, és támaszul szolgáljon A Férfinak.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
81 766
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 903 501
Közösség

Szótár

Anorexia

 Az orvosok anorexia nervosának nevezik a lelki eredetű kóros lesoványodást. Az anorexia... Tovább

Túledzettség

Olyan állapot, amelynek során csökken a teljesítőképesség, és csökkennek a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 80

Átlagos értékelés: 5.0

akaraterő betegség egészség egészséges életmód életmód lelki egészség