notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Légy boldog a nap minden percében! - 5 tipp a mindennapi jókedvhez

hirdetes

Légy boldog a nap minden percében! – 5 emlékeztető a mindennapi boldogsághoz

FO
Légy boldog a nap minden percében! – tippek és tanácsok

3.    Törődj magaddal!

Tudnál pár olyan dolgot felsorolni, amit csak úgy, magad iránti kedvességből megteszel minden nap magadért? Nem rutin feladatokat, hanem amikor tényleg törődsz önmagaddal. Egész foglalkozol a párod, házastársad, gyereked, munkatársad, főnököd dolgaival, de mi van veled, hol vagy te az egyenletben? Nem is gondolnánk mennyire fontos, hogy magunkkal is törődjünk és megadjuk magunknak, ami jól esik. Lehet, hogy a családod, vagy a szobatársad teljesen kikészül a hangodtól, amikor a zuhany alatt énekelsz, de ez nem jelenti azt, hogy örökre abba kell hagyni, mindig lehet találni valamilyen kompromisszumos megoldást.

4.    Sokkal több jó dolog van körülötted, mint rossz, hidd el!

hirdetes

 

Sajnos a legtöbben elkövetjük azt a hibát, hogy sokkal hamarabb észrevesszük és felfigyelünk a rossz apróságokra, mint a jókra. Sőt, ezeken szeretünk is lovagolni, és egyre jobban felhúzzuk magunkat a semmin, miközben sokkal több apró jóság vesz minket körbe, de azon nem tudnánk puffogni. Ahelyett, hogy állandóan csak a rosszra koncentrálnánk, álljunk meg egy pillanatra, tisztítsuk ki az elménket a mérgező ködtől, és nézzük körbe őszintén, mint egy gyermek, aki először pillant körbe. Gondoljunk arra, ha mást látnánk, hogy ezt csinálja, amit mi, akkor mit mondanánk neki? Fogadjuk meg a saját tanácsunkat, és vegyük észre mennyi jó van körülöttünk.

5.    Nem kell okokat keresni a mosolygásra!

hirdetes

Építsd be a reggeli rutinodba, hogy ébredés után mosolyogsz egyet. Lehet, hogy elsőre furcsa lesz, de szépen lassan természetes dologgá válik majd, és teljesen meg fogsz döbbeni, mennyivel másképp indul majd az egész napod ettől az egyszerű gesztustól. Ezzel az egyszerű dologgal ugyanis szépen elkezded bevonzani a pozitív energiákat, amikkel sokkal könnyebb a nagyon apró dolgoknak is örülni és a jót látni mindenben, mint rögtön a rosszat keresni. Arról nem is beszélve, hogy kiegyensúlyozottabb leszel már ettől az egy reggeli szokástól, és a párod is minden reggel újra beléd szeret majd, ha a te csodálatos mosolyodra ébred.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Biorezonancia terápia

  A biorezonancia terápia az embert körülvevő, emberi füllel, szemmel nem... Tovább

Túledzettség

Olyan állapot, amelynek során csökken a teljesítőképesség, és csökkennek a... Tovább

Tovább a lexikonra