notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mutatjuk, miért érdemes egy kettlebellt használnod edzéseid tökéletesítésére

hirdetes

Kettlebell – a tökéletes edzés titka

TK

A kettlebell ma már egyre elterjedtebb eszköz, melyet egyre többen használnak előszeretettel edzéseik során – ugyanis rendkívül praktikus és képes hamar bárkit formába hozni! Mostani cikkünkben tudj meg Te is mindent erről a csodaeszközről!

Kettlebell

A sportolás rendkívül fontos mindennapjaink során – arról nem is beszélve, hogy érdemes egy egészséges életmódra törekednünk, amihez a mozgás elengedhetetlen. Vannak, akik naponta több órát képesek a sportra szánni, ugyanakkor az is előfordul, hogy valaki ennél sokkal kevesebb időintervallumot engedhet meg magának. Abban az esetben, ha viszont szeretnéd, hogy edzésed hatékony legyen, érdemes a kettlebell használata mellett döntened Neked is!


De mi is ez az eszköz?


A kettlebell maga egy gömbsúlyzó, mely egy orosz találmány. Amennyiben használata mellett döntünk, látni fogjuk, hogy tulajdonképpen egy vasgolyó, fogóval – egyszerűsége mellett mégis az egyik legjobb erőfejlesztő eszköznek számít, így érdemes bevetnünk edzéseink kapcsán. Rendkívül hasznos, ugyanis nem csak az állóképességed fogja nagyobb mértékben növelni, de könnyűszerrel jelentősen erősebbé is válhatsz használata által.

hirdetes


Állandóan rohansz – ez a Te eszközöd!


Mint már említettem, nem mindenkinek van ideje órákat egy-egy edzéssel tölteni – amennyiben Neked is rohanó hétköznapjaid vannak, biztosan nincs jelentősen időd semmilyen kardió edzésre. Ekkor kell segítségül hívni a kettlebellt, hiszen súlyemelése erősítő hatásó, már rövidebb időn belül is látható eredményt érhetsz el vele. Emellett pedig képes olyan mértékben megdolgoztatni a szívet egy rövidebb edzés kapcsán is, hogy az már kardiónak számít!


A tökéltes alak titka


hirdetes
Nem csak kardiónak tökéletes, de ahogy már említettem akár rövidebb időn belül is látható eredményeket érhetsz el egy kettlebelles edzés kapcsán – ez pedig alakodra is érvényes! Kimutatták ugyanis, hogy az ilyen mozgásformákkal képesek vagyunk hasonló mennyiségű kalóriát elégetni, mintha egy futópadot használnánk. Arról nem is beszélve, hogy ezzel az eszközzel végzett gyakorlatok tökéletesen funkcionálnak zsírégetésként is.


Mint cikkünkből láthatod, rengeteg előny származik abban az esetben, ha a kettlebell rendelés mellett döntesz. Ez a csodaeszköz tehát képes beindítani a zsírégetést, miközben megdolgoztatja a szívet, mindeközben pedig jelentősen növeli használójának állóképességét és erejét – arról nem is beszélve, hogy által tartásunk is magabiztosabb lesz, illetve a narancsbőrrel is képes felvenni a harcot! 


Arra viszont fontos odafigyelni a kettlebell rendelés kapcsán, hogy megfelelő minőségű terméket válasszunk - a Capetan sporteszközei kiemelt minőségűnek számítanak, így is biztos lehetsz majd leendő csodaeszközöd hosszú élettartamába, valamint biztonságos használatában.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Folsav

A B-vitaminok csoportjába tartozó vízben oldódó vitamin. Rendkívül fontos szerepet játszik... Tovább

Ízületi mozgékonyság

  Azon motoros képesség, amely lehetővé teszi, hogy valamely mozgást nagy... Tovább

Tovább a lexikonra
alakformálás edzésmódok egészséges életmód