Fogyókúrás, diétás halételek

Fogyókúrás, diétás halételek

Zöldséges hal

Zöldséges hal

Hozzávalók: Hozzávalók 4  személyre:    50 dkg hal    20 dkg burgonya    20 dkg sárgarépa    20 dkg gyalult...
Elkészítés: A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát, a répát, és a gombát. Egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a...

Rácponty

Rácponty

Hozzávalók: Hozzávalók 4 főre:      40 dkg sovány hal,     40 dkg tisztított burgonya,     10 dkg  kockázott...
Elkészítés: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk. A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott...

Busafilé kertész módra

Busafilé kertész módra

Hozzávalók: Hozzávalók 4 személyre:        50 dkg busaszelet        40 dkg burgonya        1...
Elkészítés: A zöldségeket feldaraboljuk, összekeverjük a fűszerekkel, és olajjal kikent tűzálló edénybe simítjuk. Ráhelyezzük a busafiléket, az egészet leöntjük, egy nyers...

Tárkonyos halfilé

Tárkonyos halfilé

Hozzávalók: 60 dkg tőkehalfilé 6 dkg vaj citromlé friss vagy szárított tárkonylevél só
Elkészítés: A fagyasztott tőkehalfilét fölengedjük, citromlével meglocsoljuk, sózzuk és megszórjuk tárkonylevéllel. Vajjal kikent tűzálló tálba vagy tepsibe fektetjük a...

Tonhal vajon sütve

Tonhal vajon sütve

Hozzávalók: 4-6 szelet tonhal, 3 dl tej, 10 dkg vaj, 1/2 citrom leve, olaj a sütéshez, só
Elkészítés: A halszeleteket fagyottan a tejben áztatjuk. Ha kezd felengedni, kiszedjük és lecsepegtetjük, majd sózzuk. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük, de mikor a másik...

Paradicsomos halas tészta

Paradicsomos halas tészta

Hozzávalók: 4 személyre: 2 szardínia konzerv 2 nagy sűrített paradicsom konzerv 25 dkg durumtészta fűszerek, olaj vagy margarin, pici liszt
Elkészítés: A lisztet az olajon elkeverjük, erre öntjük rá a paradicsomkonzerveket. Kevergetés mellett megfűszerezzük ízlés szerint (én sót, picike pirospaprikát, kis édesítőt,...

Tonhal aszalt szilvával

Tonhal aszalt szilvával

Hozzávalók: Tonhal aszalt szilvával Hozzávalók: •    600g tonhal (vagy busa) •    2dl csontlé •    10g...
Elkészítés: A felengedett, szeletekre vágott halat sózd, és egy citrom levével kend be. Egy óra állás után tegyél minden szeletre egy-két szem szilvát, göngyöld fel, és...

Zöldséges halragu hollandi mártással

Zöldséges halragu hollandi mártással

Hozzávalók: Hozzávalók: 60 dkg Szt. Péter halfilé 35 dkg zöld spárga 1 db citrom 20 dkg bébirépa 1 dl fehérbor olívaolaj 5 gerezd fokhagyma só, bors  ...
Elkészítés: A tojások sárgáit felverjük. A tejszínt vízgőz felett felforrósítjuk, beleöntjük a sárgákat, majd a vajat. Közben folyamatosan kevergetjük, reszelt citromhéjjal...


címkék: recept

Ajánlj nekünk receptet!




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.