notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Valódi beszámolók fogyni vágyó nők sikertörténeteiről

hirdetes

Valódi beszámolók fogyni vágyó nők sikertörténeteiről

Sz.F.

A fogyás mindenki számára komoly kihívást jelent – kemény munka, kitartás és elszántság nélkül senki nem várhat eredményeket önmagától. Persze ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen feladatról lenne szó – rengeteg hatékony edzésterv létezik, amelyek között bárki találhat olyat, amit tökéletesen megfelel számára alkata és életmódja alapján.

Valódi beszámolók fogyni vágyó nők sikertörténeteiről

Persze a motiváció sem elhanyagolandó tényező, és sokaknak gyakran ezt megtalálni az egyik legnehezebb feladat. Hogy ebben segítsünk, hoztunk néhány sikertörténetet olyan nőktől, akik nem csak sikeresen adtak le magukról több mint 20 kilót, de meg is tartották eredményeiket!

Találd meg a probléma gyökerét

A 61 éves Julia Holloman majdnem 75 kilótól búcsúzott el, és azóta sem találkozott velük. 12 évell ezelőtti fogyasztó műtétét követően elhatározta, hogy másokat is végigsegít a fogyás felé vezető útjukon. Tapasztalatait a blogján osztja meg olvasóival.

                                                                                                

hirdetes

„Úgy vélem, hogy a sikeremben az számított a legtöbbet, hogy túltekintettem a fizikai okokon és felfedeztem, hogy valójában miért is tettem szert 72,6 kilónyi túlsúlyra. Az elhízásnak számos oka lehet az ételeken és rossz étkezési szokásokon kívül – hormonok, gyógyszerek, alvási apnoe, érzelmi és környezeti problémák. Hasonlóképpen, a fogyasztó műtét nem számít gyors megoldásnak.

hirdetes

Meg kell hozzá tanulni, hogy hogyan lehet újra egészséges az ember, hogyan tarthatja távol magától a plusz súlyt, és hogy hogyan vizsgálja meg saját életét több szempontból is. A belsőmön ugyan annyit kellett dolgoznom, mint a külsőmön. Az akarat és elhatározottság a testi, szellemi, érzelmi, spirituális, közösségi és kapcsolati változásokra ugyan olyan fontosak a fogyáshoz.” A következő oldalon további példákat mutatok nektek, érdemes lapozni egyet mindenkinek! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Glükóz

A glükóz nem más, mint vércukor, hétköznapi néven szőlőcukor. A glükóz olyan cukor,... Tovább

Laparoszkópia

A hasüreg tükrözése a hasfalon keresztül. A hasfalat a köldök közelében szúrják át, majd... Tovább

Tovább a lexikonra
fitness fogyás fogyókúra