notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Arnold Schwarzenegger szerint a sikeres életnek 6 szabálya van!

hirdetes

Arnold Schwarzenegger 6 szabálya a sikeres élethez!

Bartók Vivien

„Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, mi a sikerem titka? Pedig a sikernek nem titka, hanem ára van!” – Kezdte Arnold Schwarzenegger egy motiváló beszédében, melyben elárulta a sikeres élet 6 szabályát, melyet Ő is követ. Most megosztjuk Veletek is!

Így lehetsz sikeres Arnold Schwarzenegger szerint!

Az első szabály: BÍZZ MAGADBAN!

Találd meg a célod, áss mélyre magadban és tedd fel a kérdést magadnak: Ki akarok én lenni? Mit kell ehhez tennem? Legyen szó iskolaválasztásról, munkahelyváltásról, párkapcsolatról vagy sportól… az a lényeg, hogy TE döntsd el és bízz meg annyira magadban, hogy bármennyire is őrülten hangzik, te képes vagy rá, téged ez tesz boldoggá! Ne hagyd, hogy a körülötted lévők lebeszéljenek róla, hiszen a döntéseid is TE magad vagy. Bízz magadban!

„Hinned kell magadban, abban, hogy elérsz valamit, akármennyi ideig tart is.”

Freddie Mercury

A második szabály: HÁGD ÁT A SZABÁLYOKAT!

Mindenki egyfajta rendszerben, szabályok és korlátok között éli az életét. Nem azt mondta ezzel Arnold Schwarzenegger, hogy szegd meg a törvényeket, hanem az általad felállított korlátokat döntsd le. Merj kilépni a komfortzónádból, tegyél meg olyan dolgokat, melyekre gondolkodás nélkül nemet mondanál. Nem lehetsz úgy egyedi, hogy közben mindig kis szabálynak megfelelsz. Hágd át a szabályokat!

hirdetes

„Képtelenség függetlennek vagy igazán eredetinek lenni, ha mindig jól viselkedsz, és nem akarsz megszegni semmilyen szabályt. El kell szakadnod a megszokott gondolkodásmódtól!”

Arnold Schwarzenegger

 

A harmadik szabályhoz vezet: NE FÉLJ A BUKÁSTÓL!

Ha már kitűzted a célod és kellően bízol magadban, valamint áthágtál bizonyos szabályokat, akkor következik a harmadik szabály! Ahhoz, hogy valaki sikeres legyen, bizony meredek, olykor hiányos lépcsőfokokat kellett, hogy megtegyen. De valójában mi is az a siker? Feltétlenül a pozitív visszaigazolás? NEM! Ha küzdesz és mindent beleadsz, akkor veszíthetsz, de ha meg sem próbálod, akkor már veszítettél! Nem adhatod fel az első alkalommal, csak mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szeretted volna. Dolgozz meg érte és ne félj a kudarctól!

hirdetes

„A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.”

Andrew Matthews: Élj vidáman!

 

Kíváncsi vagy a többi szabályra is? Lapozz a következő oldalra a folytatásért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Csipkebogyó

Latin neve: Rosa canina   Eredete, élőhelye   Európától Közép-Ázsiáig... Tovább

T-sejtek

A nyirokrendszerünkben keringő limfociták két részből állnak, a B-sejtekből és a... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő diéta edzésmódok edzőterem egészség egészséges életmód életmód fitness lelki egészség verseny