„Az vagy, amit megeszel”.
Mit értek felesleges kalórián?

Jogosan merül fel a kérdés ilyenkor: „No de a húst hogyan egyem meg nyersen?”
Mik azok a természetes, élő ételek?

Szerző:
Bozsik Ildikó
2025-10-17
40 felett szakmát váltani? Miért ne?
Szakmaváltás 40 felett? Lehetséges! Fedezd fel a legjobb lehetőségeket, köztük a MediSafe egészségügyi állásait, stabil háttérrel és támogatással.
2025-09-15
Nem minden reklám működik – ezek a jó hirdetés ismérvei
Mi teszi jóvá a hirdetést? Ismerd meg a sikeres reklám ismérveit, és tudd meg, hogyan segít a Hotelmentők adwords kampány hoteleknek.
2025-08-22
Honnan tudjuk, melyik sürgősségire kell mennünk, ha baj van?
Sürgősségi esetben nem mindegy, hova fordulsz. Cikkünk segít eligazodni, mikor kell mentőt hívni, melyik sürgősségire menj, és mire figyelj előre.
2025-07-28
5 dolog, amit ne felejts el, ha ételintoleranciával utazol pihenni
Laktóz-, glutén- vagy más érzékenységed van? Ezt az 5 dolgot tartsd észben, ha utazásra vagy wellnessre készülsz – a gondtalan pihenésért.
A körte típusú elhízás során az alma típusú elhízással szemben nem a hasra, hanem a... Tovább
Az alapanyagcsere azt a legkisebb energia felhasználást jelenti, ami fenntartja az... Tovább