notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

9 dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben!

hirdetes

9 dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben!

vitalzone.hu

Ha te is a “fél életed” az edzőteremben töltöd, akkor biztosan találkoztál már olyan emberekkel, akiktől a hátadon is felállt a szőr. Most összegyűjtöttem azt a 9 dolgot, amit soha, de soha ne csinálj az edzőteremben, ha nem akarod mások sportolási lehetőségeit hátráltatni.

9 dolog, amit soha ne csinálj az edzőteremben!

NE FELEJTSD EL A TÖRÖLKÖZŐT!

Nemcsak a zuhanyzóban kell használni a törölközőt, hanem az edzőteremben is! Ha izzadós típus vagy mindenképpen szükséged lesz rá, hiszen leterítheted vele a gépeket, ha a bőröd közvetlenül érintkezik velük. Használj fertőtlenítő sprayt, ami minden edzőteremben megtalálható. Te sem szeretnél koszos, és összeizzadt gépeket használni, ezért mindenképp tisztán hagyd magad után! Ha bármilyen fertőző betegséggel küzdesz, mindenképp maradj otthon, amíg ki nem kezeled, hiszen te sem szeretnéd, ha elkapnál valamit mástól, ezért légy te is körültekintő!

NE TELEFONÁLJ!

A hangos telefonálás és szelfizgetés sokak számára idegesítő lehet, hiszen lehet, hogy valaki éppen arra a gépre vára, ahol te az új profilképed készíted. Ha nem veszed komolyan az edzést, és csak telefonozni jársz a konditeremben, akkor semmi értelme az egésznek! Arra is figyelj, hogy ha zenét hallgatsz, azt csak te halld, hiszen lehet, hogy másokat idegesíteni fog, amit éppen te nagyon imádsz.

hirdetes

NE SAJÁTÍTSD KI A GÉPEKET!

hirdetes

Mindenkinek vannak kedvenc gépei a teremben, amiket szívesebben használ, mint a többit. 20 percnél többet nem érdemes egy gépen töltened, kivéve akkor, ha sok van belőle, vagy kevesen vannak a teremben. Elég kellemetlen lehet, ha külön kell figyelmeztetni, hogy már túl régóta vagy egy bizonyos gépnél.

NE HAGYJ KUPIT MAGAD UTÁN!

Minden konditeremben található házirend, bár elég kevesen olvassák el, pedig érdemes lenne. Általában ezek a szabályok ezzel a ponttal kezdődnek. Sokak számára ezt az apróságot is nehéz betartani. Ha nem akarsz másoknak bosszúságot okozni, mindenképp pakolj el magad után! A szanaszét hagyott súlyok nagyon veszélyesek lehetnek, hiszen könnyedén el lehet bennük esni, ha valaki nem figyel a lába elé. Lehet, hogy éppen te leszel az aki komolyan megsérül!

Szerző: Nagy Sándor - Személyi Edző

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

A-vitamin

Az A-vitamin szükségletet a vegyes táplálkozás fedezi.   A szükséglet növekedésével... Tovább

Diagnózis

A betegségek neve, tágabb értelemben az a folyamat, amely az orvos aktív munkájának... Tovább

Tovább a lexikonra