notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Sándor motivációs története és videója

hirdetes

Sándor története erőt ad és motivál - 1.rész

Sz.S.
hirdetes

 

Sándor megosztotta velünk történetét, amely szerintem sokakat fog motiválni, és ráébreszteni a testedzés és az egészséges életmód fontosságára! Bemutatkozó videót is készített, fogadjátok szeretettel!

Sándor egy igazi motiváció

 

Alapjában véve vékony alkat voltam, nehezen tudtam hízni, erre is nagyon „büszke” voltam, mert bármit ehettem, nem zsírosodtam. Alapjában véve kiskoromtól kezdve sportoltam (5éves kortól) küzdő sportoltam, versenyek, edzőtáborok, és az egyik edzőtábor ideje alatt csak pizzákon, meg ilyen gyorskajánkon éltem 2 hétig és úgy jöttünk haza, hogy volt már kis felesleg – ekkor örültem neki, hogy végre nem csont vékony vagyok, hanem kezdek alkatosodni úgymond.

Onnantól kezdve, ha keveset ettem jöttek rám a kilók. Odáig jutottam, hogy 93 kg voltam a 168 cm – es magasságomhoz. A sport is abba maradt, jobban érdekeltek a számítógépes játékok, bulizás, haverok…stb. Még a dohányzásra is ráfüggtem. 7 éven át dohányoztam, időközben visszaköszöntött a sport, de ekkor amolyan mozgás volt csak, tehát lejárogattam konditerembe, de ugye ekkor még úgymond nem tudatosan, csak úgy edzettem, amihez épp kedvem volt, mondani se kell a kajára abszolút nem figyeltem. 

hirdetes

 

Sándor egy igazi motiváció

 

Aztán bicikliztem heti 40 km-t és elkezdett egy idő után lemenni a felesleg, persze csak 10 kg-tól szabadultam meg összesen, így lettem 83 kg aztán 78-83 közt ingadoztam. Sokáig azt a formát „tartottam”. Úgy ahogy edzegettem, de nem komolyba meg nem „szakszerűen”. Sikerült lejjebb tornázni magam 75 kg-ra, és ezt a formát is sikerült tartanom sokáig, ekkor már nagyjából azért látszódott a különbség, de még ekkor is inkább zsírosabb voltam, mint izmos. A bulizás visszább szorult kicsit, de nem jelentősen. Tartottam sokáig az akkori súlyom (75kg) aztán egy hosszú párkapcsolat vége után, újra a bulik, haverok a köbön. Mivel nehéz időszak volt ez számomra, a bulizásba menekültem. Nem túlzok, mikor azt mondom, hogy minden nap lerészegedtem. Most ebbe a pillanatba is vissza gondolva, csoda, hogy a szervezetem bírta azt a szintű mérgezést, amivel akkor sokkoltam non-stop a testem. 

 

Sándor egy igazi motiváció

 

Visszahíztam 83 kg-ra körülbelül. Nyár vége fele tükörbe néztem, és nagyon undorodtam magamtól és még mélyebb depresszióba estem, tehetetlennek, értéktelennek tartottam magam. Olyan személynek, aki semmit nem képes megcsinálni, akinek az élete csak a bulizás… ez cél? Gondoltam magamban. Augusztus vége fele egy szintén illuminált éjszakán egy barátomnak „kisírtam”, ami bennem volt, és akkor megfogadtam magamnak, hogy szeptember elsejével kőkemény edzésbe kezdek, olyan dolgokat fogok leművelni, amiről más csak álmodik. Persze ekkor, mint mindenki másban benne volt az az érzés hogy „majd én megmutatom, mindenkinek, kit hagytatok el” szokásos bizonyítási vágy, amit mindenki tapasztalt már valószínűleg akit, hátba szúrtak többen egyszerre. 

Folytatása következik, addig is tekintsétek meg bemutatkozó videóját a következő oldalon! 

 

Sándor egy igazi motiváció

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
138 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
138 179
Közösség

Szótár

Kamilla

Latin neve: Matricaria recutita   Népi elnevezései: orvosi székfű, pipitér, pipiske,... Tovább

Sóska

Latin neve (Rumex acetosa)   Eredete, élőhelye   Egész Európában őshonos, de... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 166

Átlagos értékelés: 4.7

akaraterő edzésmódok fitness fogyás