notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

alakformálás,fitnesz,edzés,fitness,sport,kitartás,kifogás,életmód,egészség,akarat,egészséges életmód,egészséges receptek,hatékony fogyás,diéta,fogyókúra,crossfit,kettlebell

hirdetes

Felejtsd el a kifogásokat!

A hülyék országa vagyunk, ez minden nap tudatosul bennem, amikor meglátom a teleshop-os reklámokat. A leghülyébbek pedig minden bizonnyal a fogyni vágyó, kifogást kereső nők, mert a reklámok többsége fogyibogyikat, 30 kiló mínuszokat ígérő öveket próbál rásózni a kanapé-fitneszesekre. Hogy még reklámoznak, az csak azt bizonyítja, hogy van elég sok olyan ostoba, aki fizet is értük.

Felejtsd el a kifogásokat!

Fogyibogyók helyett a sportban higgy!

Most jönnek az okoskodók, az önérzetes ducik, hogy „nekik nincs idejük” mozogni, hogy „a diéta nem vált be”, hogy „nincs pénzük edzőre”. Mivel nő vagyok, ezért nem írhatom le igazán, hogy ilyenkor milyen válogatott káromkodással osztanám le őket (… de szép is a magyar nyelv). 
 

"Nincs időm"

Arra nincs időd, hogy mozogj, de arra van, hogy végig nézd azt a sok szart a tévébe? Erre jön, hogy „de akkor Te is nézed”. Igen, fél perces részletekben nézek végig egy ilyen reklámot, mert ennyi az ingerküszöböm és tudni akarom, hogy mivel hülyítik a jónépet. Ha nem új lenne a tévém, akkor tuti, hogy fél perc után egy harci kutya rúgással semmisíteném meg a készüléket. Dühkezelésből jó vagyok, mert csak magammal csesznék ki. Te attól még ugyanúgy néznéd tovább. 
 

"Nem működik a diéta"

A diéta nem vált be? Nem kevered össze valamelyik hülye fogyókúrával? Az nem diéta ám, amit a Piri adott, mert neki az bevált. Hozzá kell tennem, hogy általában a diétát adó Pirit érdemes megnézni… ha rajta is van vagy 20 kiló felesleg, akkor remélem, azért nem csodálkozol, hogy nem működött. Ha a személyi edző vagy táplálkozási szakértő által megalkotott diéta sem működik, akkor még mindig ott a kérdés… tuti mindent úgy csináltál, ahogy le van írva? 100%-ban mindig kiderül, hogy rossz volt a szövegértelmezés…”ja, hogy az egy szelet teljes kiőrlésű kenyér tényleg csak egy? Azt hittem viccelsz!”. Most komolyan olyannak tűnök, mint, aki viccel? ( Azt hiszem, még gyakorolnom kell a „nem viccelek ba***us, ez halálosan komoly” arckifejezést).
hirdetes
 
 

"Nincs pénzem edzésre"

Ami mindent visz a hülyeség listáján a „nincs pénzem edzőre” duma. Néha ilyenkor körbenézek, hogy ki van-e valahová írva, hogy RETARDÁLTAK INTÉZETE. Amikor fájdalmasan konstatálom, hogy sehol egy ilyen tábla, akkor szoktam számolni visszafelé 10-től (ez a kijelentés a 100-as… 100… 99… 98…). Szóval, ha azt látod, hogy már vagy egy perce nem reagáltam, akkor éppen számolok, hogy egy bájos mosollyal tudjak rávilágítani arra, hogy mennyire rossz vagy matekból. Ezek a pirulák, csoda izék-mizék (még azt sem érdemlik, hogy a nevükön nevezzem őket) több tízezer forintba kerülnek. Ezért a pénzért egy hónapig járhatsz személyi edzőhöz, két hónapig csoportos órákra legalább heti kétszer. Ha volt pénzed kifizetni ezt a szart, akkor most engem akarsz tönkretenni ezzel a dumával? Kemény vagyok ám, mint egy szikla… szóval, ha ilyenekkel próbálsz meg nekem jönni, akkor… úgyis te jössz ki rosszul. (utálom, hogy csaj vagyok és nem írhatok kraftosabbat… úrinő… ohhh). 
 
Fitness Junkie
hirdetes
 

Valamit valamiért!

 
Ja, ha edzésre járnál, akkor meg kéne mozdulni? Hát igen… tudom, hogy erre csak az átlagon felüliek képesek. Minden nő, aki mozog az egy Jedi lovag… mert az erő velük van. Tudom én ezt, nem sokan képesek rá, de szerencsére egyre többen. Mert tényleg sokkal könnyebb azt hinni, hogy két pirula és bomba csaj leszel. Szerinted, ha ez így működne, akkor nem csak modell alkatú nők lennének a világon? Elnézést a teltebb hölgyektől, de tegyétek a kezeteket a szívetekre! Ha ez így működne, akkor is a duciságot választanátok? Szerintem nem! 
 
Tisztelem azokat, akik elfogadták, hogy az eredmények nem jönnek könnyen, hogy nincsenek csodaszerek, csak egy… a kőkemény munka. Csak ez az, amivel eredményeket lehet elérni. Lehet próbálkozni a fogyibogyikkal, gazdagítsd a hülyék táborát továbbra is, de a csodaszerek egyet biztos nem fognak neked megtanítani. Nevezetesen azt, hogy milyen az, amikor megdolgoztál azért, ahogy kinézel. Aki minden nap felkel és edz, az tudja, hogy egy változás, egy fogyás, egy szép alak mögött milyen munka van. Aki pedig végig ment ezen az úton, az, ha ránéz egy sportolótársára, akkor egyből tudja, hogy az a nő nemcsak szép, hanem kitartó, célratörő, elszánt... és erős!!! Mert felemelni a telefont, bevenni egy pirulát mindenki tud, de mindennap keményen dolgozni… na, arra csak kevesen képesek! 
 
Az erő legyen veletek!!!
 
 
Szerző:
Simon Alexandra
Fitness Junkie
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Flabélos

OTO FLABéLOS (FL-3000) (Gyártói információ)   Professzionális TTV (teljes test... Tovább

ORAC

  Az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = Oxigéngyök Abszorbciós /elnyelő/... Tovább

Tovább a lexikonra