Tedd energikusabbá a reggeleket!

hirdetes

Legyen könnyebb a reggeli ébredés a következő tippekkel!

H.Róbert
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ismerős az a helyzet, mikor reggel meghallod azt a borzalmas ébresztő hangot, és azonnal tudod, hogy semmi erőd és kedved kikelni a kényelmes ágyból? Ha igen akkor a következő cikkünket neked ajánljuk, amiben elsajátíthatsz néhány technikát, amellyel megkönnyítheted a reggeli ébredéseket, és energikusabban kezdheted a napot. 

Induljon energikusabban a reggel!

Állítsd át az ébresztőd hangját


A legtöbb ébresztő hang borzalmas és amint meghalljuk reggel, egyből egy negatív érzés fog el bennünket. Ha az ébresztőd hangját a kedvenc zenédre állítod át, biztosan kellemesebb ébredésben lesz részed. Valami energikusabb számot válassz, amit ha meghallasz nem a szundi gomb lenyomása lesz az első gondolatod.


Helyezd az ébresztőd távol az ágyadtól 


Ha a fejed mellé helyezed el az ébresztőd, reggel nincs más dolgod, mint félálomban lenyomni a szundi gombot, és jó eséllyel egy elalvással indítod a napot, amit aztán a késés miatti kapkodás követ. Ehelyett azt javasoljuk helyezd el olyan távolságba az ébresztőt az ágyadtól, ahol csak úgy éred el, ha ki kell másznod az ágyból hozzá. Mivel az ágyból való kikelés a legnehezebb része a reggeleknek így, ha ezen túl vagy a többi már könnyebben fog menni. 


Indítsd a napot koffeinnel


A reggeli energialöketet könnyen megadhatja egy jó adag kávé vagy fekete tea. Az energiaitalokat nem javasoljuk mert rendkívül egészségtelenek. Azonban egy finom reggeli kávé vagy tea megadhatja azt az energiát a reggeledhez, amire szükséged van, hogy ne érezd magad olyan kómásan még az ébredést követő órákában is. 


Reggeli edzés 

hirdetes


Egy kis reggeli mozgás segíthet beindítani a napodat. Ne gondoljunk itt kőkemény edzésekre, csupán némi könnyed testmozgásra gondolunk. Egy kis reggeli kocogás, néhány fekvőtámasz vagy bármi, amihez kedved van. A reggeli mozgás hatására egész nap energikusabbnak és produktívabbnak érezzük majd magunkat. 


Igyál vizet elalvás előtt


Ha vizet iszol este lefekvés előtt, nagy valószínűséggel reggel arra fogsz ébredni, hogy nagyon ki kell menned már a fürdőszobába, így felgyorsítod az ágyból kikelés folyamatát. Persze ne túl sok vizet igyunk elalvás előtt, mert könnyen lehet, hogy már éjjel felébredünk. Próbáljuk megtalálni a megfelelő mennyiséget, amivel reggelig kibírjuk. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
akaraterő alvás életmód reggeli

Szótár

Réz

A réz rengeteg élettani folyamatban főszerepet játszik, ugyanis részt vesz a szervezetünkre... Tovább

Ruha rendelés

A ruha rendelés népszerűsége az utóbbi időben töretlen, hiszen számtalan előnye van az... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes