notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Killer Workout - Sasától,edzés,gyakorlatok,alakformálás,sport,haladó edzés,VIDEÓ,egészséges életmód,egészség,hatékony fogyás,diéta,fitness,fitnesz,kettlebell,crossfit

hirdetes

Killer Workout - Sasától

Szakmai okokból kifolyólag megnéztem már egy rakás fitness dvd-t.

Egy problémám van velük. Nem arra készülnek, hogy tényleg jók és használhatók legyenek, hanem arra, hogy arról is lehúzzanak egy bőrt, aki nem menne el edzésre, mert az ország más részén laknak.
Killer Workout - Sasától

A következő szint

Ha már nekiállunk csinálni valamit azoknak, akik nem tudnak eljönni edzésre, mert mondjuk messze élnek, akkor kapjanak ők is jó minőséget. Ne legyen különbség abban, amit az órára beeső vendég kap és abban, amit a világ bármely részén letölthetsz.
 
Sokszor hallottam, hogy nem lehet erős edzést csinálni rá, mert nem bírják, mert ők eddig nem jártak edzésre hozzánk. Na és? Az első alkalommal beeső vendég sem, mégsem fogjuk vissza magunkat az ő kedvéért.
 
A kezdőkkel foglalkozás tök jó dolog és nagyon emberközeli életcél, hogy rászoktassuk őket a mozgásra, de sokan meglovagolták már ezt. Pont annyira sokan, hogy ne érje meg vele foglalkozni.
 
Viszont a haladókkal nem foglalkoznak. Azokkal, akik nem a szőnyegen fekve akarnak értelmetlen lábemeléseket csinálni, aminek minden edző tudja, hogy nincs értelme! Sokkal több "haladó" veszi le a polcról ezeket az anyagokat, vagy nézi meg a youtube-on azért, hogy tovább léphessen.
hirdetes
 
Nekik viszont nem igazán készülnek használható és erős edzések.
 
Úgy gondoltam, hogy ez egy olyan hiányos terület, amit megéri meglovagolni. Ha már videót csinálunk, akkor az legyen erős, legyen pörgős, készüljön azoknak, akik mindig azt mondják, hogy keményen edzenek, hogy otthon már szinte egy kisebb konditeremre elegendő eszközt halmoztak fel és készüljön azoknak, akik már túl vannak az alapokon.
 

Viszont nekem nem szimpi a húzzuk le az embereket hozzáállás, így mindezt ingyen és bérmentve a youtube-on teszem közzé (és itt az oldalon).

 
10 perces edzéseket csináltunk. 10 egyszerű gyakorlat 1 percig csinálva, a gyakorlatok között 5 másodperc szünettel. Mindenki a maga edzettségi szintjének megfelelően tudja belőni, hogy 1-2 vagy esetleg 3-4 körben szeretné megcsinálni.
 
Ha otthon nyomja valaki, a padra fellépegetést meg lehet csinálni egy széken is, a felugrást a lépcsőn is, a létrás gyakorlatokhoz pedig max egy szigetelő szalag kell és máris ki lehet kockázni a szőnyeg alatt a parkettát.
hirdetes
 
Nem kezdőknek készült és nem is vettem számításba, hogy kinek milyen roki problémái vannak és lehetnek. Ezt majd mindenki lerendezi magában és a gyakorlatot amit esetleg nem tud megoldani sérülés miatt, majd könnyített verzióban csinálja.
 
Agility létrát bárki tud magának csinálni otthon, akár kötélből, akár ragasztószalaggal, a dobogót pedig lehet székkel is helyettesíteni.
 
10 gyakorlat van, mindegyiket 1 percig csinálom és a váltásra 5 másodperc időt hagytam, így azt gondolom elég pörgősre sikerült.
 
Real time edzés, elejétől a végéig egyben lett felvéve nincs megvágva, pont annyit csináltam és olyan tempóban, ahogy az a videón is látszik.
 
2-3 keményebbeknek 3-4 kör is simán megcsinálható belőle!
 

"Az erő legyen veletek"

 

ÍME, A VIDEÓ!

VIDEÓ

 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Edzésgyakorlatok

  Azok a tevékenységek, gyakorlatok, amelyeket az edzés céljának elérése érdekében az... Tovább

Aerobik

  Amerikából származó sportág, lényege a zenére végzett testmozgás, amely a test... Tovább

Tovább a lexikonra
fitness