notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hasizom erősítő gyakorlatok akár otthon is

hirdetes

5 hasizom erősítő gyakorlat, amikhez csak egy székre és 10 percre lesz szükséged!

emszi
hirdetes

Szeretnél látványos hasizmokat szerezni, de nem tudsz vagy nem akarsz terembe járni? Ezeket a hasizom erősítő gyakorlatokat egy egyszerű szék mellett is elvégezheted!

Hasizom erősítő gyakorlatok akár otthon is

Ki ne szeretne izmos, kockás hasat magának? A legtöbben ezt drága edzőtermi bérletek és kínzó fogyókúra ötvözésével érik el. Habár az egészséges étkezés valóban kulcsfontosságú az eredmények eléréséhez, a konditeremre nem mindenki képes időt vagy pénzt fordítani. De ők sincsenek elveszve!

 

Sokan otthon végzik az edzést és látható eredményeket is fel tudnak mutatni – hogyan csinálják? A titok egy egyszerű székben rejlik, aminek segítségével és kitartó edzés mellett te is egy izmos has büszke tulajdonosává válhatsz.

 

A következőkben megmutatjuk azokat a gyakorlatokat, amikhez tényleg csak egy székre lesz szükséged, de segítségükkel felépítheted magadnak álmaid hasát!

 

Első hasizom erősítő gyakorlat

 

Állj a szék mögé és tedd a kezeidet a háttámlára. Lépj hátra pár lépést, amíg a tested párhuzamos nem lesz a padlóval. Lassan fordítsd el a felsőtested úgy, hogy a kezeid továbbra is a háttámlát fogják, és a lábaid sem mozdulnak. Az emelkedő kezed vidd egészen a füled fölé. Ismételd meg a mozdulatot hússzor, és váltogasd az oldalakat.

hirdetes

 

 

Hasizom erősítő gyakorlatok akár otthon is

Második hasizom erősítő gyakorlat

 

Feküdj a hátadra és tedd a lábaid a székre, behajlított térdekkel – a képen látható módon. Tedd a kezeid a fejed mögé, mintha felülésre készülnél. A hasizmaidat használva emeled fel a vállaidat a földről és érintsd meg a jobb térdedet a bal könyököddel. Ismételd meg a mozdulatot hússzor, mindkét oldalon!

 

Harmadik hasizom erősítő gyakorlat

 

Ülj a szék szélére, hajltísd be a térdeidet és fogd meg a szék szélét a két kezeddel. Mozdítsd előre a fenekedet úgy, hogy már ne érjen hozzá a székhez. Emeld fel az egyik lábad úgy, hogy párhuzamos legyen a padlóval. Tartsd meg, majd engedd vissza – ismételd meg a másik lábaddal is, összesen húsz-húsz emelést csinálj.

 

 

Hasizom erősítő gyakorlatok akár otthon is

Negyedik hasizom erősítő gyakorlat

 

Támaszkodj a székre a képen látható módon – kézzel a szék sarkán, egyenes testtel. Lényegében plank pozícióról van szó, csak éppen egy székre támaszkodva. Ügyelj arra, hogy a lábaidtól egészen a nyakadig teljesen egyenes maradjon a tested. Tartsd meg a pozíciót 30 másodpercig. Próbáld naponta 10 másodperccel növelni ezt az időtartamot!

 

Ötödik hasizom erősítő gyakorlat

 

A harmadik gyakorlathoz hasonlóan ülj a szék szélére, és támaszd meg magad a kezeiddel. A lábaidat helyezd valamivel vállszélességnél kicsivel nagyobb távolságra egymástól. A fenekednek a levegőben kell lebegnie, miközben a kezeiddel és a lábaiddal tartod meg magadat – mint a képen. Hajlítsd be a térdeidet 90 fokban és ereszd lejjebb a feneked, majd emelkedj vissza úgy, hogy a karjaidat teljesen kiegyenesíted. Ismételd meg 20 alkalommal!

 

Ha rendszeresen és becsületesen elvégzed ezeket a gyakorlatokat minden nap – összesen 10 percre van csak szükséged hozzájuk – akkor rövidesen észrevehető eredményeket láthatsz majd magadon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
127 410
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
127 410
Közösség

Szótár

Lúgosító diéta

Tavaszra mintha a szervezetünk kicsit összezavarodna: puffad a hasunk, dagad a lábunk, az... Tovább

Egészség

    Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.9