notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Dolgok, amiket sajnálni fogsz, ha nem cselekszel időben!

hirdetes

5 dolog, ami miatt 10 év múlva sajnálkozni fogsz. Tegyél ellene!

SFV

Vannak sajnos olyan dolgok, amiken nem változtathatsz soha, megtörténnek és később talán bánni fogod, de most viszont itt az alkalom, hogy helyesen cselekedj! Ezeket a dolgokat mindenki megbán később, most viszont még van időd, ne sajnálkozz, tegyél a dolgok ellen!

Dolgok, amik ellen tenned kell!

1. Álarcot viselsz, hogy másokra hatni tudj

Ha egy arc olyan maszk mögé bújik, ami a világ szerint változik állandóan, egy nap az arc eltűnik a maszk mögül. Ha túl sok időt fordítasz a másoknak való megfelelésre, elfelejted, hogy ki is vagy valójában. Mindenkinek megfelelni nem lehet. Ne aggódj mások véleménye miatt, tudd, hogy ki, és mi vagy legbelül. Nem kell tökéletesnek lenned azért, hogy másokat lenyűgözz és inspirálni tudj. Légy önmagad.

2. Hagyod, hogy mások adjanak neked álmokat

Az élet legnagyobb kihívása az, hogy megtaláld az életcélodat. A második legnagyobb kihívás pedig az, hogy ezt megvalósítsd.  Komoly döntésre van szükséged, és hűségre a saját álmaid iránt. Van aki szerint butaság, amit csinálsz? Szuper. Ez azt jelenti, hogy a saját utadat járod, és nem másét. Néha, amikor mások álmait összehasonlítod a sajátoddal, talán őröltségnek tűnik, amit csinálsz, de ne másokhoz képest dönts a saját életedről.

hirdetes

3. Negatív emberekkel lógsz

Ne hagyd, hogy rossz hozzáállású emberek fogjanak vissza. Ne hagyd, hogy mások negativitása átragadjon rád. Inkább kerüld el őket, nem érdemes dicsekedni nekik. Ők nem tudják meghúzni a ravaszt, ha nem adsz a kezükbe fegyvert. A negatív emberektől együttérzés helyett haragot tanulsz, nagylelkűség helyett kapzsiságot, türelem helyett görcsös kapkodást.

4. Önző és egoista vagy

A legszebb síremlék nem márványból és gránitból épül, hanem szeretetteljes cselekedetekből. Akiket inspirálsz, akiknek értéket adsz, akiknek az életét jobbá teszed, azok sokkal azután is emlékezni fognak rád, hogy az időd lejárt. Amit magaddal teszel, az veled hal, amit másokkal teszel, az a világ része marad.

hirdetes

5. Félsz a növekedéstől, és a változástól

Ha szeretnéd tudni, hogy ez most az életed része-e, tekints vissza, hogy hol is voltál tíz éve. Ha ugyanott tartasz, ahol tíz évvel ezelőtt voltál, és nem tetszik, amit látsz, akkor változtass. Szabadulj meg a rossz dolgoktól, és ne engedd, hogy visszatérjenek az életedbe. Ha bajban vagy, tegyél lépéseket a problémák megoldására, és kötelezd el magadat a tartós siker mellett.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Statikus streching

  A statikus gyakorlatokkal már sokkal hatékonyabban fejleszthető az ízületi... Tovább

ORAC

  Az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = Oxigéngyök Abszorbciós /elnyelő/... Tovább

Tovább a lexikonra
akaraterő egészség egészséges életmód