notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nem tudod még, hogy kinek mit ajándékozz? Mutatunk néhány tökéletes karácsonyi ajándékötletet!

hirdetes

Mi a legtökéletesebb karácsonyi ajándék? - Ötletek mindenkinek

MBori

Sokan nagy gondban vannak így a Karácsony előtt, az ajándékvásárlás terén;  Mi a fenét vegyek a Nagyinak? Vagy mit vegyek az unokámnak? A tesóm párjának? Hisz alig ismerem!  Ismerős a probléma? Te is így vagy ezzel? Van egy jó trükköm erre, szerintem Neked is segíteni fog! 

Karácsonyi tökéletes ajándékötletek

Karácsonyi vásárlás, ajándékötletek

Mit vegyek a Nagyinak, az Unokának?

Bizony ez nem könnyű feladat, hiszen rengeteg dolgot szem előtt kell tartani; az illető korát, nemét, mennyire áll közel hozzánk. Én már 1 hete elkezdtem írni a karácsonyi listát, de még mindig nem teljes. Nézzük meg, milyen lehetőségek közül válogathatunk.
 
Több évi megfigyelés alapján a nagyik legkedveltebb ajándékai a saját kézzel készült illetve a személyes, hasznos ajándékok. Például egy általunk készített kép bekeretezve vagy fénykép a családról egy szép, üvegkeretben. Szeretik még a hasznos apróságokat, például fürdőszobai apróságokat, krémeket. A legtöbb nagyi gyűjt valamit, nézzük meg, mivel tudnánk kiegészíteni a gyűjteményt.
 
Töltsünk velük több időt, főleg a Karácsony közeledtével, hiszen ez a szeretet, a család ünnepe.
 
Unokának ajándékot venni nem túl egyszerű feladat, ennek is utána kell járni, kipuhatolni, vajon mire vágyik az ajándékozott. Ez egy újabb ok, amiért még több időt tölthetünk egymással ilyenkor. 
hirdetes
 

Karácsonyi ajándékötlet férfiak számára

hirdetes
Összességében a férfiaknak a legnehezebb ajándékot vásárolni, kivéve, ha a párunkról van szó. A legtöbb nő előre gondolkodik (ilyenkor is), hiszen ki kell találni, hogy mi legyen a menü karácsonykor, ki mit kapjon ajándékba, hova milyen dísz kerüljön, és mikor kihez menjünk látogatóba. Ez nem kevés szervezőmunka, de ha időben kezdjük, teljesíthető.
 
Úgy vettem észre, hogy az az ajándék, aminek egy férfi mindenképpen örül, az elektronikai felszerelés. A szakirodalom és elvégzett vizsgálataink alapján korosztálytól függetlenül a férfiak leginkább a technikai, műszaki ajándékoknak örülnek leginkább. Ha valaki ilyen gondolkozik, nem lőhet mellé.

Karácsonyi ajándékötlet fiatal (18-40 éves) férfiak számára

Ha tudjuk, hogy valamilyen sportot szenvedélyesen szeret, azzal kapcsolatban is kitalálhatunk számára valami ahhoz kapcsolódó ajándékot. Én a parfümökről férfiak és nők esetében is lebeszélnék mindenkit, kivéve, ha pontosan ismerjük, hogy mit szeret/szeretne a másik. Ellenkező esetben szinte lehetetlen kitalálni, mi az ideális illat az ajándékozottnak. Kerüljük el a kínos helyzeteket, menjünk biztosra.
 
A fiatalabb korosztály általában rajong a számítógépes játékokért, programokért. Jó ajándék lehet az androidos telefon, kiegészítők a számítógéphez, laptophoz, telefonokhoz.
 
Bár minden férfi más és más, ezért se könnyű az ajándékválasztás. Itt megemlíthetjük szintén a különleges alkoholt, svájci bicskát és a mindennapokban használatos, férfiak számára hasznos tárgyakat. A műszaki cikk mindig telitalálat lehet, az adott úriember szokásaihoz igazodva (pl. barkács vagy infotech kütyük). Jó ajándék lehet az ezekkel kapcsolatos vásárlási utalvány is, barkács vagy elektronikai esetleg sport áruházakba. 

További karácsonyi ajándék ötletek a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Személyi edző

  Olyan szakirányú végzettséggel és ismerettel rendelkező sportszakember, aki egyénre... Tovább

Izomláz

Az izomláz kemény fizikai munka után jelentkező izomgyulladás, ami a legtöbb esetben 2-3... Tovább

Tovább a lexikonra
megoldás ünnep