notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A világ egyik legszebb popsijával rendelkezik 47 évesen

hirdetes

47 évesen a világ egyik legszebb popsijával rendelkezik

Szélesi Ferenc

Ha hiszitek, ha nem, a képeken szereplő hölgy 47 éves, ez is bizonyítja azt a feltevést, hogy lehetetlen márpedig nem létezik, és nem kell ahhoz 20 évesnek lenni, hogy valaki így nézzen ki. A most következő cikkben őt ismerhetitek meg közelebbről.

47 éves, de övé a világ egyik legszebb popsija

Laura Gordon simán letagadhatna legalább 10-15 évet, fiatalos testével sokaknak elnyerte a tetszését. A 47 éves hölgy képeivel tele van az internet, az összes közösségi portálon találhatunk róla fotót. Laura 23 éves korában gondolta úgy, hogy elkezd komolyabban foglalkozni magával, a folyamatos edzések pedig meghozták az eredményt, mára már a világ egyik legszebb popsijával rendelkezik.


Laura ingatlanokkal foglalkozik, állítása szerinte nem fitnesz szakember, csak néha blogol a fitneszről, mivel az évek során azért gyűjtött tapasztalatot, és ezeket szeretné megosztani az emberekkel.


Főiskolai évei alatt felszedett 20 kiló felesleget, nevet már rajta, de nem kellett keresnie a választ arra, hogy hogyan szedte fel ezeket a kilókat, ugyanis az estéket az ebédlőben töltötte, mindig sokat evett, mindent, nem figyelt magára egyáltalán, sört ivott néha, hétvégén pedig még többet és persze a pizza rendelésnek sem tudott ellenállni. Amikor hazament Karácsonykor, akkor pedig még többet evett és ivott, amikor véget értek az ünnepek, a régi farmerjait alig bírta felvenni. Ekkor jött el az a pont, amikor elhatározta, hogy változtat, és meg is tette, nem is akárhogyan, lapozz tovább, a következő oldalon folytatom.

47 éves, de övé a világ egyik legszebb popsija

Elkezdte komolyabban venni a sportot, elkezdett tanulni, olvasni, utánanézett az evés fontosságára, fejlettebb szintre emelkedett az evésben. Az evési szokásai megváltoztak már korábban is, de még mindig nem tudta, hogy kerülje el a gyorséttermi kajákat, hogy ne egyen pizzát. És ekkor érkezett a fordulópont, ahogy olvasgatott, úgy megtanulta, hogy ezeket az ételeket képes elkészíteni ő maga is otthon, egészségesen.

hirdetes

Az ételeket saját maga készítette ezután, tudni kell Lauráról, hogy korábban asztmás volt, az orvosok szerint nem is gyógyul ki ebből. Amint elhagyta ezeket az ételeket, egy év múlva megszűnt az asztmája, az orvosai is alig akarták elhinni. A teljesítménye is sokat javult, amióta nem a szemetet ette, és hamar még inkább fejlődésnek indult a teste is. A videókról áttért a súlyemelésre, ettől teste erősebb és feszesebb lett, mint valaha, és nem lett nagyobb, mint ahogyan azt korábban gondolta. 2005-ben elkezdett blogot vezetni, abban az időben volt a legjobb formában elmondása szerint.

Amikor elkezdte posztolni a képeket, mindenkitől pozitív megerősítést kapott, viszont a korát sokan nem hitték el. Ekkor volt ugyanis 37 éves és eléggé elképzelhetetlennek tűnt az emberek szemében, hogy valaki így nézzen ki. Most pedig még motiválóbb az a tudat, hogy 47 éves és még mindig olyan testtel rendelkezik, mint kevés 20 éves!


Amikor 23 évesen elkezdte ezt az egészet, nem gondolta, hogy képes lesz erre és ilyen eredménnyel, de a kitartás meghozta a nem várt eredményt, le a kalappal előtte.

hirdetes

47 éves, de övé a világ egyik legszebb popsija

Abbahagyta a nassolást és az evési szokásait megváltoztatta, hatalmas önfegyelemre volt szüksége ahhoz, hogy végre felvehesse újra a normálméretű ruháit, de elszánt volt. Abbahagyta a késő esti pizza evést, lassabban és kevesebbet evett, soha nem maradt éhen, de odafigyelt arra, hogy mit eszik. Nem volt autója, így mindenhova gyalog járt, mindennapi edzésévé vált a gyaloglás. Mire befejezte a főiskolát, újra normálméretű ruhákban járt, pedig nem tett mást, csak gyalogolt és normálisan étkezett.


A főiskola után változott meg sok minden, irodai munkát kapott, viszont aktívabbá vált az élete. Amíg a főiskolán ült a padban végig, utána hazament és nézte a tévét, majd elaludt, most teljesen másképpen élte az életét. Hetente négyszer kezdett el különböző gyakorlatokat végezni, nem törekedett soha konkrét változásokra, csak jobban szerette volna magát érezni. Egyre erősebb lett, több energiával rendelkezett és egyre többet mozgott. Egy ideig megragadt a videóknál, nem használt súlyokat, mert nem akart túl izmos lenni, nem tudta pontosan, hogy mi fog történni akkor, hogyha a súlyokhoz nyúl. Ezután évekig nagyon jó formában volt, jól érezte magát a bőrében végre, olyan ruhákat hordott, amilyeneket mindig is szeretett volna.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Streching, nyújtás

  Az ízületi mozgékonyság, hajlékonyság fejlesztésének módszere. Az angol eredetű... Tovább

Folsav

A B-vitaminok csoportjába tartozó vízben oldódó vitamin. Rendkívül fontos szerepet játszik... Tovább

Tovább a lexikonra