notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mi a tökéletes szülinap titka?

hirdetes

Hogyan lesz tökéletes a szülinap?

Puskás Rékka

Remek születésnapi partit tartani olyan egyszerű, mint meghívni egy csomó gyereket és biztosítani a süteményt. Ellenőrizd ezeket a parti tervezési tippeket, hogy megbizonyosodj arról, minden tökéletesen sikerül majd, neked pedig nem kell idegeskedned!

Mi kell a tökéletes szülinaphoz?

Legjobb barátok

Ha gyermekednek van legjobb barátja, győződj meg róla, hogy el tud jönni azon a napon, amelyet a partira tervezitek. A nap csak nem lesz ugyanolyan, ha a bűnügyi partner, a legjobb cimbora nincs mellettük.

Vond be a születésnapos fiút vagy lányt a tervezésbe

Ha gyermeked elég idős, ülj le vele, és tegyél néhány javaslatot a buli témájához és felépítéséhez, és hagyd, hogy a születésnapos fiú vagy lány válassza ki a listából azt, amelyet szeretne. Ne kérd gyermeked, hogy állítsa össze a partitervet, mert csalódás következhet, amikor nemet mondasz egy háziállatkertnek az apartman erkélyén.

Terv

Tervezd meg, mit fogsz enni, játszani és adni minden gyermeknek, amikor távoznak. Pár héttel a nagy nap előtt kezd el összegyűjteni a partikellékeket, és tárold az egészet egy műanyag kádban, így könnyen elérhetőek lesznek a parti ideje.

Vendéglista

• Hozz létre egy ellenőrzőlistát, hogy nyomon követhesd, ki jön, ki nem

• A nagy nem mindig a jobb

• Az örökszabály az, hogy a vendégek számának meg kell egyeznie a gyermek életkorával, plusz egy, ha gyermeked már hároméves vagy annál idősebb.

• Ha játékokat tervezel, győződ meg arról, hogy a meghívott gyermekek száma megfelel-e a választott játék típusának.

hirdetes

• Az idősebb gyermekek jobban kezelik a nagyobb csoportokat, mint a fiatalabbak.
Meghívók

• Rendelj személyre szabott meghívókat hat héttel a buli előtt. Küldd el a meghívókat legalább három héttel az idő előtt. Számos helyszín meghívót ad, ezért feltétlenül kérdezd meg, hogy megfelelő-e, ha a bulit külsős helyszínen tartjátok.

• Vannak ingyenes elektronikus meghívók is, amelyeket minden meghívott gyermeknek elküldhetsz e-mailben, majd elektronikusan kaphatsz válaszokat.

Időzítés

• A hétvégi partik jobbak a fiatalabb gyermekek számára, és a család is részt vehet benne, míg az idősebb gyermekek az iskola utáni partit élvezik, ha sikerül kezelni őket. Imádják az egész napot azzal tölteni, hogy együtt menjünk haza, ráadásul a bulija nem ütközik a szombati sportokkal. Ha vasárnapi bulit tervezel, ne feledd, sokan reggel járnak a templomba.

• Az a napszak, amelyet gyermeked partijának indításához választasz, attól függ, hogy ételt is kívánsz-e felszolgálni, vagy egyenesen süteménnyel kezditek.

• Étkezés esetén kezdjétek meg a bulit 11:00 és 12:30 között. vagy 17:00 órakor. - délután 6:30.

hirdetes

• Ha csak süti lesz, akkor két órával a hagyományos étkezési idők előtt vagy egy órával azt követően szervezze meg buliját, például 14:00. - 16:00.

Helyszín

• A házibulik általában olcsóbbak, mint a bérelt helyszínek, és szabadon megrendezheted a bulit bármikor, ami megfelel családodnak és vendégeidnek.

• A helyszínek viszont izgalmasak lehetnek, és sokkal könnyebbé tehetik munkáját, ráadásul, ha ki van bérelve egy étterem születésnapra, akkor a szülők is szemmel tarthatják a csemetéiket.

Játékok

• Előfordul, hogy a régimódi játékok a legfiatalabb gyermekek számára a legmegfelelőbbek. Tűzd a farkát a szamárra és Simon mondja izgalmas a négyéves gyermekek számára, mert lehet, hogy először fedezik fel őket.

• A hatéves gyerekeknek tetszhet egy olyan csavar egy régi kedvencen, mint a tiara rögzítése a hercegnőn vagy a szemfolt a kalózon. Az idősebb gyermekek készen állnak az egyszerű kézműves foglalkozásokra, például kalózkalapok vagy kincsesládák készítésére.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Streching, nyújtás

  Az ízületi mozgékonyság, hajlékonyság fejlesztésének módszere. Az angol eredetű... Tovább

Elfáradási sajátosságok

  A testi és szellemi elfáradás az edzés természetes velejárója. Az elfáradás... Tovább

Tovább a lexikonra
egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás