notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A tökéletes fotó-mosoly titka szelfizéshez

hirdetes

Így vedd elő a legszebb mosolyod a kamerának

SFV

A fotózás, fotózkodás mára már a mindennapi életünk részévé vált, így bármikor bármelyik pillanatot megörökíthetjük – mi pedig ezért mindig igyekezzük a legjobb formánkat hozni, ha egy-egy vakuvillanásra kerül sor.

Tökéletes szelfi

Manapság már nem számít szenzációnak a fotózkodás, sőt. A telefonok által legtöbbünk számár a természetessé vált, hogy ott és akkor örökít meg bármit, ahol és amikor csak akar. Nincs ez másként az önmagunkról készített fényképekkel sem. Szerencsére ma már nem kell  minden ellőtt fotón tökéletesen kinéznünk, hiszen bármikor törölhetjük azt, és készíthetünk újat. Az viszont általánosságban elmondható, hogy egy-egy fényképen a legjobb énünket igyekezzük elővenni.


Mostani cikkünkben hoztunk Nektek néhány tippet, hogy Ti is a lehető legszebb mosolyotokat vehessétek elő a kamerának. Vágjunk is bele!


No.1. Csak természetesen


A természetes mosoly olyan, amibe nem fájdul bele az arcizmunk és sokáig meg tudjuk tartani erőlködés nélkül. Nincs tehát túl nagyra nyitott száj, vagy szorosan percekig fülig érő gödröcskék. Leggyakrabban a szánk csak enyhén nyílik ki, épp, hogy a teljes felső fogsorunk látszik és annak alja éri az alsó ajkunk peremét.

hirdetes


No.2. A kamera legyen a megfelelő szögben


Ha túl fent, vagy túl lent tartjuk a kamerát nagy valószínűséggel nem természetes eredményt kapunk és nem is leszünk azzal elégedettek. Hogy a lehető legelőnyösebb szögben vegyen minket a kamera érdemes azt szemből, a fejünkkel egyvonalban elhelyezni és minimálisan felfelé biccenteni az állunkat – így kaphatjuk meg a tökéletes szelfit.


No.3. Az ajkak is fontosak


Így semmiképpen sem szabad megfeledkeznünk az ajkak megfelelő ápolásáról sem. Ha van egy jól bevált árnyalatú rúzsunk, akkor azt bátran használhatjuk a fotózás előtt – egy jól megválasztott árnyalat még a fogakat is ragyogóbbá varázsolhatja (míg egy rossz árnyalat pedig elcsúnyíthatja, úgyhogy ezzel óvatosan)!

hirdetes


No.4. Mosolytartomány


A fogsorunknak van egy úgynevezett mosolytartománya, amelybe azok a fogak tartoznak, amelyek látszanak, mikor mosolygunk. Egyénenként eltérő lehet, hogy ez hány fogat jelent, azonban érdemes mindig odafigyelnünk hogy ezek a fogaink is egészségesek és tiszták legyenek. 


Tipp: Ha foghiánnyal vagy letört foggal rendelkezel, akkor érdemes felkeresned egy fogorvost, aki mind egészségügyileg, mind esztétikailag segíteni tud a fogaidon. A Móricz Dental fogászatán például lehetőséged van csináltatni fogkoronát Budapesten, de fogbeültetésben is segítségedre lehetnek.


Hogy hogyan is nézünk ki tehát az igazán jó fotókon? Őszintén, egészségesen és a megfelelő szögből bemutatva. Ennyi az egész!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Szótár

Edzésalkalmazkodás (adaptáció)

  A sportalkalmazkodáson az egyénnek, szervezetének, szervrendszereinek meghatározott... Tovább

Jacuzzi

  A pezsgőfürdő használata kellemes közérzetet biztosít, relaxál, felfrissít. A... Tovább

Tovább a lexikonra
egészség szépség