Sajtos-gombás mártás húsokra

Receptek

Egészséges előételek, vendégvárók


Sajtos-gombás mártás húsokra

Sajtos-gombás mártás húsokra

Hozzávalók:

5 dkg gomba
10 dkg márványsajt
1 dl erőleves
1 dl joghurt
1 db újhagyma
1 ek. olaj
 kevés liszt

Elkészítés:

A szeletekre vágott gombát és a hagymát olajon, serpenyőben puhára pároljuk, esetleg kevés vizet adhatunk hozzá. Liszttel megszórva pár percig pirítjuk, majd erőlevessel felfőzzük. A sajtot belemorzsoljuk, és ha sima, a joghurtot is belekeverjük. Melegen fogyasztjuk.


címkék:

Küldje el ismerősének!




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.