notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekkel a fogyasztószerekkel vigyázz! Mérgező hatásuk akár halálos is lehet!

Az interneten kapható fogyasztószerek veszélyesek lehetnek

KBE
hirdetes

Nagyon vigyázz ezekkel az interneten kapható szintetikus fogyasztószerekkel, ugyanis rengeteg esetben komoly egészségügyi problémákat okozhatnak! Megmutatjuk, mire kell nagyon odafigyelned, hogy veled ez még véletlenül se fordulhasson elő!

A szintetikus fogyasztószerek, amik akár halálosak is lehetnek

Mit tudunk, a ma piacon lévő termékekről?

 

Habár ma már a legtöbb gyártó azért odafigyel, hogy mit tartalmaznak termékeik, mégis vannak kivételek, akiket nem érdekel, hogy az embereknek milyen gyógyszereket juttatnak a kezükbe. A legtöbben pedig sajnos nem tudják, melyek azok a fogyasztószerek, amivel többet ártanak maguknak, mintsem a kellő eredményeket érnék el. Ne dőlj be bármilyen gyógyszernek! Ne hidd azt, hogy amelyiket a legjobban reklámozzák, az tényleg olyan hatásos termék, mint ahogyan azt állítják! Rengetegszer tapasztaltam már, hogy drága pénzekért megvettem a jobbnál jobbnak ígérkező termékeket, majd a várt hatás sosem jött el.. Te ne ess ilyen hibába! Hogy ezt a lehető legjobban el tudd kerülni, így beleástam magam a témába, és kiderítettem neked, miket kell a lehető legmesszebbről elkerülni!

 

 

Melyek azok az anyagok, amiket jó messziről kerülj el!

 

  • A fentermin, egy olyan szer, amit elhízás esetén, fogyókúra során alkalmaznak, ugyanis csökkenti az étvágyat, de emellett olyan mellékhatásai vannak, amik által a legtöbb országban azonnal ki is vonták a forgalomból! A fentermin központi idegrendszeri hatású, pszichotróp vegyület, az éhségérzetet csökkenti, az anyagcserét fokozza. Stimuláns hatása miatt a sportbeli dopping elleni rendeletben a tiltott stimulánsok között szerepel. Jobb, ha inkább elkerülöd, így ha az összetevők között szerepel a gyógyszered leírásánál, ne használd!
  • hirdetes

 

 

  • A szibutramint tartalmazó gyógyszereket a túlsúlyos betegeknél elhízás kezelésére alkalmazták. Kockázatai miatt 2010-ben betiltották a forgalomba hozását. A szibutramin kezeléssel elért súlycsökkenés mérsékelt a placebóval elérthez képest. Nem lett egyértelműen megállapítható, hogy a súlycsökkentésre gyakorolt hatása fenntartható-e, ha a szibutramin kezelést leállítják. Hogy miért kell vigyázni ezzel a szerrel? A kardiovaszkuláris kockázata igen magas! Mire gondolj ilyenkor? Súlyos mértékben növeli a stroke, szívinfarktus előfordulását! Megéri, csak azért, hogy leadj néhány kilót?

 

 

  • A DNP, más néven a 2,4-dinitrofenol régóta ismert anyag, amit először a hadászatban használtak robbanó tulajdonsága miatt, majd festékként, fakonzerváló szerként, gyomirtóként, illetve fényképészetben előhívószerként. Ha ez nem ijeszt el a szer használatától, akkor mondok még pár okot, hogy miért ne használd. Fogyasztó hatásait már 1933-ban felfedezték, majd házi fogyasztószerként használták, de súlyos mellékhatásai miatt, ami pedig hirtelen halálesetek előfordulását okozta, először 1938-ban, majd 2003-ban ismét betiltották. Ma vegyipari alapanyagként, főként festékek és gyomirtók alapanyagaként használják. Remélem most már kellően elrettentettelek a használatától!
  • hirdetes

 

 

 

Mik akkor azok a fogyasztószerek, amiktől nem kell félnünk? Van egyáltalán ilyen?

 

A válasz, szerencsére az, hogy van. Méghozzá a természet erje... Természetesen vannak olyan forgalmazók is, akiknek tényleg céljuk, hogy jó minőségű, hatásos terméket adjanak ki a kezükből! Találni lehet - ha figyelmes vagy - olyan étrend-kiegészítőket is, amik egyáltalán nem ártalmasak! Én is épp ilyen termékeket használok, amit azért a legegyszerűbb kiszűrni, mert semmilyen szintetikus anyagot nem tartalmaznak, csak és kizárólag természetes anyagot! Így egyáltalán nem kell félnem a mellékhatásoktól, vagy az egyéb kockázati tényezőktől, sőt, még az egészségemre is nagyon jó hatással vannak! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Mi van a kosaradban Piroska?

2019-06-20

Mi van a kosaradban Piroska?

Szeretem megfigyelni az embereket, ki mit tesz a kosarába, a hozzá járó fizikumot, és kedélyállapotot is. Komolyan még mindig nem értem...

A legegészségesebb salátanövény a spenót!

2019-06-17

A legegészségesebb salátanövény a spenót!

A spenót vagy paraj (Spinacia oleracea) a disznóparéjfélék (Amaranthaceae) (korábban: libatopfélék) családjába tartozó, világszerte elterjedt kultúrnövény. Közép- és Délnyugat-Ázsiában őshonos. Ismert nevei még: spinót, spenát, spinát, spinác, barátparéj.

Énidő nem is tudod milyen fontos

2019-06-17

Énidő nem is tudod milyen fontos

Fontos, hogy legyen mindenkinek önmagára szentelt minőségi ideje, amit például önfejlesztésre szán, vagy csak pihen, meditál.

Soványan kövéren! Zsigeri izmok elzsírosodása.

2019-06-17

Soványan kövéren! Zsigeri izmok elzsírosodása.

A belső szervek között lerakódó zsírt nevezzük zsigeri vagy más néven viszcerális zsírnak. Mivel a belső szervek közelében található ezért felszaporodása különösen megnöveli bizonyos betegségek kockázatát.

A zeller jótékony hatása

2019-06-17

A zeller jótékony hatása

A szárzellernek többféle neve is van, mint pl.: angol zeller, rúdzeller vagy halványító zeller. A szárzellernek nagyon zsengék és ropogósak a szárai.

Az aminosavak és fehérjék szerepe a táplálkozásban

2019-06-17

Az aminosavak és fehérjék szerepe a táplálkozásban

A szakértők által meghatározott ajánlás szerint a napi fehérjebevitel a 18 év feletti nőknél minimum 46 gramm, míg a 18 év feletti férfiaknál minimum 56 gramm (sportolóknál ez az érték háromszor-négyszer nagyobb is lehet).

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
247 332
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 371 719
Közösség

Szótár

B12-vitamin

A B12-vitamin részt vesz a nukleinsavak felépítésében, befolyásolja a szervezet... Tovább

Sóska

Latin neve (Rumex acetosa)   Eredete, élőhelye   Egész Európában őshonos, de... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 198

Átlagos értékelés: 4.7