notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így fogyott le a 104 kilós nő, és mostanra fitnesz versenyzővé és bikini modellé vált

hirdetes

104 kilós volt, most pedig fitnesz versenyző és modell!

Donna Gillie mindenkire nagy hatással van, hiszen 104 kilóról fogyott le úgy, hogy mostanra fitnesz versenyző és bikini modell vált belőle. Elképesztő ez az átalakulás!

A mostani fitnesz versenyző és bikini modell régen 104 kilós volt!

Súlyának felét sikerült Donna Gillienek leadni, hiszen 104 kilóról 52 kilóra fogyott le. Ezt mind önmagának és akareterjének köszönheti, hiszen kemény munkával érte el. Plasztikai sebészet és bármilyen orvosi eszköz használata nélkül tudott leadni 52 kilót.

Gyermekként, sőt még tinédzser korában is sokat küzdött az evéssel. Nagyon szerette a csokoládét, a fagyit és a sajttortát, amikből nem keveset megevett. Egyszerűen nem tudta kontrollálni evési vágyát. Már régóta tudta, hogy ez számára nagy problémát fog okozni, de a most harmincéve nőnek akkor még nem volt elég ereje leküzdeni ezt az evési vágyat. Diplomaosztója előtt ráállt a mérlegre és 104 kilót mutatott.

Első állásakor határozta el magát, hogy le fog fogyni, mikor már a csinosabb, elegánsabb ruhákban az ülés is kényelmetlen volt számára, az 54-es méret már rendesen szorította. Az új kollégák pedig mindig úgy figyelték őt, mint valami űrlényt. Talán azt várták mikor szakad szét az blúza, hogy egy jót nevethessenek rajta.

hirdetes

A mostani fitnesz versenyző és bikini modell régen 104 kilós volt!

Donna elkezdett edzeni 2010-ben, majd közel két év alatt sikerült 35 kilót leadnia. Persze már akkor is megpróbálta visszafogni evési vágyait, de amikor 2012-ben megállt a fogyás, akkor határozta el magában, hogy a táplálkozás terén is nagy változásokat kell eszközölnie. Már ezelőtt is felcserélte a hamburgert salátára, a csokikat pedig gyümölcsökre, de 2012-től kezdve még több zöldséget iktatott be napi étrendjébe. 

Sokat segítettek neki a zumba, a step and body pump órák, majd később már több tíz kilóméteres futóversenyekre is benevezett. Majd mikor elérte az 52 kilós testsúlyt a fogyással, akkor fordult edzőkhöz, hogy segítsenek neki testét szépen megformálni.

 

A mostani fitnesz versenyző és bikini modell régen 104 kilós volt!

“A fogyást és az alakom formálását nem a kupák és a serlegek miatt kezdtem el. Hanem magamért, az egészségemért. Amikor először színpadra léptem nagyon izgatott voltam, de az edzőimnek nagyon sokat köszönhetek a bátorításokért. Pontosan fele akkora súllyal léptem a színpadra, mint amennyiről elkezdtem a fogyást” – mondta Donna.

hirdetes

“A fogyásom az egész életemre pozitív hatással volt, és azóta is folyamatosan keresnek meg az emberek, hogy segítsek nekik, mert szeretnék követni a példámat. Tanácsokat kérnek tőlem. Ilyenkor mindig azt mondom nekik, hogy először is álljanak saját magukhoz pozitívan. Ez már félsiker. Majd, hogy a fitnesz világában nehogy azt higgyék, mint sokan mások, hogy csak felületes emberekkel és testekkel van tele ez az élet. Én például rengeteg jó embert ismertem meg ezen pályafutásom során, akiknek örökké hálás leszek, és számos barátságot és támogatót is kaptam. Egy próbát mindenképpen megér!” – tanácsolja Donna a bizonytalanoknak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Szótár

Dió

Latin neve: Juglans regia   Eredete, élőhelye   A közönséges dió délkeletre a... Tovább

Csipkebogyó

Latin neve: Rosa canina   Eredete, élőhelye   Európától Közép-Ázsiáig... Tovább

Tovább a lexikonra