Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

hirdetes

Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lábunk formája is sok mindent elárul rólunk, illetve személyiségünkről, mostani cikkünkben elmondjuk nektek, mit állapíthattok meg lábatokról! 

Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

Testünk szinte minden aspektusa elárul rólunk bizonyos dolgokat a személyiségünkről, viselkedésünkről, arról, hogy milyen hatással vagyunk az emberekre, illetve, hogy hogyan viszonyulunk a kapcsolatainkhoz. Az alábbi képen 4 lábforma látható. Neked mindössze annyi a dolgot, hogy kiválaszd közülük azt, amelyik a leginkább hasonlít a tiédre. A lábad alakja ugyanis elárulhatja azt, hogy mi tesz téged vonzóvá a férfiak szemében, illetve azt, hogy milyen vagy egy párkapcsolatban.

 

 

A típus

A lábak egymáshoz közel vannak és csak egy kis rés van a két comb és a lábszárak között, ami a boka fölött kissé kiszélesedik. Jellemzően a kedvességeddel és az igazi nőiességeddel vonzod magadhoz a férfiakat. Hajlamos vagy kissé félénk lenni férfi társaságban. Hajlamos vagy a férfira bízni az irányítást és te inkább csak a csendesebb követő vagy. Ez hosszú távon azért lehet problémás, mert a férfi ráunhat, hogy nem társa, hanem alárendeltje vagy.

 

B típus

A lábak között itt elég nagy a rés és gyakorlatilag csak a bokánál érnek össze. Te jellemzően játékos típus vagy, aki nyitott minden új tapasztalatra és kalandra. A férfiak számára vonzó a bátorságod és a nyitottságod. Természetednél fogva hajlamos vagy akár kezdeményezni is, ami a pasikat időnként megfélemlíti. Nem csak társ, de jó barát is tudsz lenni egy kapcsolatban. A következő oldalon elmondom a többi típusra jellemző dolgokat, lapozz egyet, ha eddig nem ismertél még magadra! 

hirdetes

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
egészség egészséges életmód

Szótár

Makrociklus

A versenysportban adott sportágtól függően általában 1 éves vagy fél éves időtartamot... Tovább

Figure 8 (8-as Figura)

Ez az egyik legjobb bemelegítő gyakorlat.     - Hátad egyenes, feszíted! - A... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes