Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

hirdetes

Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lábunk formája is sok mindent elárul rólunk, illetve személyiségünkről, mostani cikkünkben elmondjuk nektek, mit állapíthattok meg lábatokról! 

Lábad formája sok mindent elárul rólad, nézzük, pontosan mit!

Testünk szinte minden aspektusa elárul rólunk bizonyos dolgokat a személyiségünkről, viselkedésünkről, arról, hogy milyen hatással vagyunk az emberekre, illetve, hogy hogyan viszonyulunk a kapcsolatainkhoz. Az alábbi képen 4 lábforma látható. Neked mindössze annyi a dolgot, hogy kiválaszd közülük azt, amelyik a leginkább hasonlít a tiédre. A lábad alakja ugyanis elárulhatja azt, hogy mi tesz téged vonzóvá a férfiak szemében, illetve azt, hogy milyen vagy egy párkapcsolatban.

 

 

A típus

A lábak egymáshoz közel vannak és csak egy kis rés van a két comb és a lábszárak között, ami a boka fölött kissé kiszélesedik. Jellemzően a kedvességeddel és az igazi nőiességeddel vonzod magadhoz a férfiakat. Hajlamos vagy kissé félénk lenni férfi társaságban. Hajlamos vagy a férfira bízni az irányítást és te inkább csak a csendesebb követő vagy. Ez hosszú távon azért lehet problémás, mert a férfi ráunhat, hogy nem társa, hanem alárendeltje vagy.

hirdetes

 

B típus

A lábak között itt elég nagy a rés és gyakorlatilag csak a bokánál érnek össze. Te jellemzően játékos típus vagy, aki nyitott minden új tapasztalatra és kalandra. A férfiak számára vonzó a bátorságod és a nyitottságod. Természetednél fogva hajlamos vagy akár kezdeményezni is, ami a pasikat időnként megfélemlíti. Nem csak társ, de jó barát is tudsz lenni egy kapcsolatban. 

 

C típus

A lábak jellemzően csak a comboknál érnek össze, onnantól rés fedezhető fel közöttük. Az ilyen típusú nők első ránézésre kedvesek és romantikus típusok, de ha időt hagynak nekik és felszabadulnak valakinek a társaságában, akkor megmutatják igazi szenvedélyes oldalukat is. A férfiak nagyon vonzónak találják ezt az érdekes és előnyös kombinációt.

hirdetes

 

D típus

Az ilyen lábak összeérnek a comb felső részénél, a térdeknél, a lábszárak középső részén és a bokáknál. Ez a legelterjedtebb lábforma. Az ilyen típusú nők természetes viselkedésűek, nem akarják megjátszani magukat. Nem különösebben kedvelik a váratlan és hirtelen történéseket, jobban szeretik a megszokott biztonságot. Bár néha a párjuk kedvéért részt vesznek egy-egy kalandban, nem ők lesznek a kezdeményező felek. A férfiak vonzódnak hozzájuk a megbízhatóságuk miatt, ugyanakkor ezt a lábformát tartják a legszebbnek.

 

Forrás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
egészség egészséges életmód

Szótár

Szubjektív terhelés

  Az igénybevétel (belső terhelés) Az edzést végző személy szubjektíven érzékelt... Tovább

Sarokmagasító

  Egy egyszerű, 1-3 cm vastag deszka, melyet a guggolásnál kell a sarok alá helyezni a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 236

Átlagos értékelés: 4.9