Kék körömlakk a téli hónapokban

hirdetes

Kék körömlakk a téli hónapokban

Józan Szilvia
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már 2013 van, de a tél valójában mégcsak most kezdődik. Eddig nem sok hó hullott idén, de annál több volt a fagy. A téli hónapok klasszikus színe a kék. A divatvilág idén télen is a kék árnyalat mellett teszi le a voksát. Ne csak a körmök díszítése során használj kék árnyalatokat, hanem egy-egy kék kiegészítővel is feldobhatod öltözéked. Hogyan viseld a kék körömlakkot? Olvasd el cikkünket, és megtudod.

Kék körömlakk a téli hónapokban

 

 

 

 

Kék körömlakk télen

A klasszikus kék körömlakk a téli hónapok jellegzetes színe. Míg nyáron a meleg, pirosas árnyalatokat kedveljük, addig télen a sokak által fagyosnak tartott kék szín hódít. A karácsonyi és szilveszteri körömdíszítés után egy kicsit visszafogottabb a januári és februári körömlakk. Nem feltétlenül kell több színt, vagy mintákat használnunk, az egyszínű kék festés is teljesen jó. Viszont van pár örök klasszikus téli minta, amit nyugodtan a körmödre festhetsz, és nem tűnsz hivalkodónak.
hirdetes

Kék körömlakk minták

A klasszikus téli minták, amiket karácsony után is nyugodtan használhatsz a tél jelképeihez kötődnek. Lehet a körmödön például: hópehely, rénszarvas, norvég minta, pingvin, csillag… Viszont a karácsonyi készülődéshez, és a szilveszterrel kapcsolatos mintákat már ideje leszedni. Így kerüljük az ajándékocskát, szaloncukrot, fenyőfát, égősort…

Kék körömlakk árnyalatok

Fölmerül a kérdés, hogy milyen árnyalatban használjuk a kék körömlakkot. A jó hír, hogy szinte bármilyen árnyalatú kék körömlakk a kezünkre kerülhet. Az egészen világos, fehéres árnyalatoktól, egészen az éjszakai égbolt kékjéig. Ezeknek a színeknek megfelelő kiegészítője, egy kis fehér, amit bátran belecsempészhetünk, egy kis csík, vagy egyszerű minta formájában. A fehér strassz kő is rendkívül illik hozzá. Ha egy kicsit feltűnőbb festést szeretnénk, akkor használhatunk csillogós kék körömlakkokat is. De a matt változatok is éppolyan divatosak.
hirdetes
Kék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokbanKék körömlakk a téli hónapokban

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Szálkásítás

Zsírégetés, amelynek célja, az izmokat eltakaró zsírréteg eltüntetése, hogy így... Tovább

Scott pad

  Olyan kis ülőkével ellátott pad, amely a felkart 45 fokos szögben támasztja... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes