Valósítsd meg önmagad !

hirdetes

Hogyan váltsam valóra álmaimat ?

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Akármit is akarsz megváltozatni, javítani az életedben legyen szó az anyagi helyzetedrõl, az ideális hivatás megtalálásáról, vagy egy boldog párkapcsolatról alapvetõen lépések sorozatát kell megtenned annak érdekében, hogy elérd a kívánt változást.


Mi ez a hét lépés?

  •  Fedezd fel a legfontosabb értéket az életedben! Tudd meg mi számodra a leges legfontosabb területe az életnek, mert minden döntésedet ez fogja meghatározni a késõbbiekben.
  • Találd meg a szenvedélyt az életedben! Fedezd fel mindazt, ami már születésed óta benned lappang, de még soha nem merted igazán észrevenni. Mi az, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni.
  • Alakíts ki sikeres szokásokat! Minden alapvetõen sikeres embernek sikeres szokásai vannak, vagyis kizárólag olyan dolgokkal foglalkozik, ami az álmai, a céljai megvalósításához viszi közelebb.
  •  Változtass az életviteleden! Ha továbbra is ugyanazt az életvitelt folytatod, mint eddig, akkor ne lepõdj meg, ha semmi sem fog változni körülötted. Ha változást akarsz elõidézni, akkor bizony sok helyen változtatnod kell.
  • hirdetes
  • Aknázd ki a benned szunnyadó erõforrásokat! Tele vagy olyan energiákkal, amik csak arra várnak, hogy végre felhasználd õket, hogy hozzá segítsenek téged a vágyott életedhez. Ezek azok az energiák, amik az erõsségeidet biztosítják, amik magabiztosságot adnak az életedhez.
  • Váltsd valóra a benned lévõ lehetõségeket! Ezek a lehetõségek azok, amikre most úgy gondolsz, hogy a hiányosságaid, azok, amik a legtöbb nehézséget, a legtöbb félelmet okozzák az életedben. Ha képes vagy szembenézni velük, akkor fantasztikus lehetõségeket tartogatnak számodra.
  • hirdetes
  • Találd meg a küldetésed! Azért születtél meg pont ide, pont most, mert van egy egyedülálló küldetésed, amit csak Te vagy képes betölteni és senki más nem tud helyettesíteni benne. Ha megtalálod, elfogadod és betöltöd ezt a küldetést, akkor az élet korlátlan bõséggel jutalmaz téged.

        

       Forrás: Schilling péter


 

Forrás: Schilling Péter

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Boróka (Közönséges)

Latin neve: Juniperus communis   Eredete, élőhelye   Észak-Amerikában és... Tovább

Saw (Fűrész)

Teljes hátizom és csukja edzés   - A hát itt is egyenes! - Az üres kezeddel nem... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes