Valóban egy haltól esett teherbe ez a kislány?

hirdetes

Valóban egy haltól esett teherbe ez a kislány?

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 17 éves Fülöp-szigeteken élő lány pocakja már hét hónapja növekszik, az ultrahang felvételek bizonysága szerint egy haltól esett teherbe! Mi lehet az igazság? 

Valóban egy haltól esett teherbe ez a kislány?

 

A Manait-szigeteken élők körében létezik egy babona, mely szerint a nők a menstruáció ideje alatt nem fürödhetnek a folyóban, sem az óceánban, mert különben valami tragédia történhet, például teherbe eshetnek egy haltól. Az ősi babona most valósággá vált, a falubeliek legnagyobb meglepetésére, ugyanis a 17 éves Kimberley nagyon furcsa ultrahangfelvétel birtokosa lett. 

 

A fiatal lány pocakja már hét hónapja növekszik, ez idő alatt tíz kilógrammal lett nehezebb. A szülei úgy gondolták, hogy titkos viszonyt folytat valakivel, ezt viszont mindig tagadta. Szülei eleinte nem akarták elhinni neki, hogy nem feküdt le senkivel, azt pedig pláne, hogy még csak udvarlója sincs. 

hirdetes

 

Végül csak meggyőzte a szülőket arról, hogy nincs egyetlen egy férfi sem az életében, akivel közeli kapcsolatba került volna, ekkor a falu népe, köztük a szülők is a helyi hiedelemmel próbálták magyarázni a teherbeesést. A babona elég furcsa, de az ultrahang felvétel után mindenki elkezdett egyre jobban hinni benne.

hirdetes

 

A hiedelem így szól: akik úgy úsznak a vízben, hogy közben menstruálnak, azokat könnyedén teherbe ejthetik a tengeri állatok. És hogy miért lehet belemagyarázni ezt az ultrahangfelvételbe? Nézzétek meg: 

Az ultrahangos felvétel egy halszerű dolgot mutat, a magyarázat viszont nem az, hogy egy haltól esett teherbe a lány. A lány méhében ugyanis egy ciszta növekedett meg ekkorára, amit sürgősen ki kell operálni, máskülönben egyszerűen kipukkanhat, ezzel pedig fertőzések tömkelegét zúdíthatja a fiatal lány szervezetére. Kimberly családja most pénzt gyűjt a műtétre, amire minél hamarabb sort kell keríteni.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
betegség

Szótár

Masszázs

A masszázst nagy vonalakban mindenki ismeri, de kevesen tudják róla, hogy valójában mit... Tovább

Kardio edzés

  Cardio vagy kardio: A cardio- előtag jelentése; szívvel kapcsolatos. Testmozgás kapcsán... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes