Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Szálkásítás, body building, testépítés, fogyókúra, folyadékbevitel, ásványvíz, testtömeg csökkentés

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Július 23. - Lenke
hirdetes
címkék: verseny

Szálkásítás

hirdetes

Body building

Reális célokat tűzz ki magad elé


Minthogy a body building a látványra, az illúzióra épül, elég nehéz meghatározni a célt, pedig ez messzemenően fontos az átlag fölötti teljesítmény eléréséhez. A célkitűzés keményebb munkára sarkall. Lehet, hogy nem érsz el egy precízen meghatározott célt a testépítésben - pl. egy bizonyos testsúlyt vagy testzsírszázalékot -, mert az emberi testtel kapcsolatos tényezőket soha sem lehet pontosan kordába szorítani. A lényeg a célok behatárolása. A célkitűzés legnagyobb adománya az lehet, ha a fejlődésről visszajelzés érkezik, pl. a tavalyi évhez képest szálkásabb lett a testünk.

hirdetes
hirdetes

7 apró változtatás a gondolkodásmódodban, melyek drámaian javítják az életed

7 apró változtatás a gondolkodásmódodban, melyek drámaian javítják az életed

2016-02-23

Mindannyian törekszünk rá, hogy a lehető legjobban teljesítsünk a munkában és otthon is, de néha egyszerűen falakba ütközünk, bárhogy igyekszünk. Van néhány tanácsunk, amiket érdemes megfontolni ebben az esetben.

Erőedzés gyermekkorban 2. rész

Erőedzés gyermekkorban 2. rész

2011-08-14

Erőedzés gyermekkorban 2. rész

A tökéletesen kiegyensúlyozott izomrendszer koncepciója

A tökéletesen kiegyensúlyozott izomrendszer koncepciója

2011-06-18

A tökéletesen kiegyensúlyozott izomrendszer koncepciója


2011-06-09 Hamis karcsúsító kapszula

300 ezer forint büntetést kell fizetnie a Toscana Bt.-nek, aki valótlanul állította, hogy a Skin’ Up elnevezésű termék, illetve az abba impregnált mikrokapszulák révén fogyókúra nélkül egy hónap alatt akár 4 cm karcsúsodás érhető el.

2016-09-21 A Bodybuilding története

Bár az esztétikus test, mint a fejlett testkultúra jelképe, már az ókori görögöknél és rómaiaknál is elismerésre tartott számot, a testépítés, mint életforma akkoriban még létezett.

2016-09-27 A versenyzés előtti diéta!

Véleményem szerint sokan megirigylik az interneten,újságokban látható tökéletes fizikumú sportolókat,testépítőket, de vajon tisztában vagyunk azzal, hogy ez csak sokszor egy fotózás,színpadi szereplés vagy videó erejéig érhető el?

2016-10-19 455 kilós világcsúcs guggolva!

Világcsúcsot döntött egy amerikai erőemelő egy bajnokságon, ahol saját rekordját is megdöntve, 455 kilós súllyal guggolt! Nézd meg ezt az elképesztő teljesítményt Te is!

Így tudod megszeretni a futást!

A futás rendkívül jó hatással van a szervezetre, mégsem képes rá mindenki, hogy ezt a mozgásformát válassza. Adunk néhány tippet, amivel te is meg...

Az egyik legfontosabb: az edzés időpontja

Sokat tűnődtem már rajta én magam is, ki is próbáltam mindent, de a választ attól még nem tudom száz százalékosan: mikor is érdemes edzeni?