fit

Lábad formája sok mindent elárul rólad!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 17. - Lázár
hirdetes
 | Szerző: Sz. F.
címkék: egészség, egészséges életmód

Lábad formája sok mindent elárul rólad!

hirdetes

Lábad formája sok mindent elárul rólad!

Nincs két teljesen azonos személyiséggel rendelkező ember. Még az ikerpárok is abszolút különbözőek tudnak lenni. De vannak általános viselkedési mintázatok, általános élethez való viszonyulás és egyfajta hajlam, hogy az egyik dolog helyett a másikat válasszuk. Ez alapján rangsorolhatóak vagyunk bizonyos csoportokba.

Van egy nagyon szoros kapcsolat a fizikai tulajdonságok és a személyiség között. Amikor ezeket is megfigyeled, rájössz, hogy egyes tulajdonságokban teljesen egyedi vagy, viszont számos dolgot tekintve hasonlítasz bizonyos emberekhez. Mi most azt fogjuk feltárni számodra, hogy a lábujjaid jellemzői milyen személyiségjegyekkel állnak kapcsolatban.

 

Az egyiptomi láb

Ezt a lábformát az összes lábujj tökéletes összehangolása határozza meg csökkenő sorrendben. Nagyon titokzatos tudsz lenni, ha akarsz, és soha nem feded fel a belső gondolataidat. Szereted megtartani magadban a dolgokat, különösen, ha fájdalmasak számodra. Akit közel engedsz magadhoz, az nagyon fontos és különleges számodra.

hirdetes

 

A római láb

Az egyik leggyakoribb láb típus, az első három lábujj határozza meg egyenes vonalat, majd a másik kettő innen csökkenő sorrendet mutat. Az ilyen típusú lábakkal rendelkező emberek karizmatikusak, hűségesek és bátrak. Bármit megteszek azokért, akiket szeret és leszámol bárkivel, aki fenyegeti azokat, akik a szívéhez közel állnak.

 

A következő oldalon folytatom! 

 

hirdetes
hirdetes

Készítsünk házilag Raffaellót!

Készítsünk házilag Raffaellót!

2017-11-18

A legfinomabb édesség! Ne a boltit vedd meg, hiszen otthon is elkészítheted. Igaz, nem teljesen ugyanaz lesz, de sokkal egészségesebb! Készíts te is Raffaellót!

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

2017-12-14

Sokan teszünk minden évben újévi fogadalmat. 2018-ban végre tényleg új életet kezdhetsz, legyen szó egészséges életmódról, munkáról, párkapcsolatról!

HOT IRON edzés Budapest -  Ismerd meg ezt az edzésformát!

HOT IRON edzés Budapest - Ismerd meg ezt az edzésformát!

2017-11-13

Szeretnél rövid idő alatt látványos eredményt elérni? Akkor a HOT IRON edzést neked találták ki! Cikkünkből megtudhatod, hogy kinek ajánljuk ezt az edzésformát!


2017-11-20 7 ok, amiért a ruha nélkül alvók boldogabbak és egészségesebbek

Tudtad, hogy a ruha nélküli alvás boldogabb kapcsolatokhoz és általánosságban jobb fizikai és szellemi egészséghez vezet? Mégis csak nagyon kevesen használják ki ennek az alvásnak az előnyeit.

2017-11-15 Csuklón viselhető radiátor a legújabb divat

Eddig sokaknak okozott gondot a hideg, ennek viszont nem sokára vége, ugyanis érkezik minden ember álma, a csuklón viselhető radiátor!

2017-12-12 Így néz ki ma a tíz évvel ezelőtti „Legnagyobb vesztes” című műsor győztese

Több, mint 10 év telt el népszerű amerikai műsor óta, amelynek köszönhetően gyökeresen megváltozott Sam Rouen élete. Hihetetlen, hogy kitartással milyen eredmény érhető el! Nézd meg te is!

2017-11-25 Lábad formája sok mindent elárul rólad!

Van egy nagyon szoros kapcsolat a fizikai tulajdonságok és a személyiség között. Amikor ezeket is megfigyeled, rájössz, hogy egyes tulajdonságokban teljesen egyedi vagy, viszont számos dolgot tekintve hasonlítasz bizonyos emberekhez.

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Ugye te is minden évben megfogadsz valamit újévkor? Türelmesebb leszek, sportolni kezdek, keresek egy hobbit, többet dolgozom, le fogok fogyni, kitartóbb...

Miért fontos a fizikai aktivitás idősebb korban

Ahhoz, hogy nyugdíjas éveinket jó erőben és jó lelki állapotban tölthessük elengedhetetlen a mozgás. Nem kell rögtön az extrém sportokra gondolni,...