Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Kedves Gabriella! Két eltérő véleményt olvastam a szoptatás alatti fogyókúrázással kapcsolatban(egy fitnesz-edzőtől és egy pszichológustól); az egyik alapján nem szabad heti fél kg-nál többet fogyni, mert méreganyagok juthatnak az anyatejbe, a másik állít

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 25. Hétfő - Vilmos
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Morscher-Szénási Ágnes


Kedves Gabriella!
Két eltérő véleményt olvastam a szoptatás alatti fogyókúrázással kapcsolatban(egy fitnesz-edzőtől és egy pszichológustól); az egyik alapján nem szabad heti fél kg-nál többet fogyni, mert méreganyagok juthatnak az anyatejbe, a másik állítás szerint ez téveszme, és csak koplalni, illetve pl.gyümölcsnapot tartani,vagy léböjtkúrázni-tehát kifejezetten méregteleníteni-nem jó.Én szoptatom 8 hónapos Kisfiamat, és tervezem is még legalább egy éves koráig, viszont fogyni is szeretnék(75 kg vagyok 168 cm-hez, terhességem előtt-4 szülés után-58 kg voltam, sokat sportoltam is), ha nem veszélyes Babámra nézve.Úgy gondolom, heti fél kg mértékű fogyást nem tudok folyamatában kontrollálni, csak utólag látnám mindig, hogy nem léptem-e túl az ütemet, ezért még nem mertem diétázni. Szeretnék Öntől tanácsot kérni erre vonatkozóan.
Köszönettel:

ÁgnesVálasz:


Kedves Ágnes!

Heti 1/2-1 kg fogyás ajánlott, ez az ideális. Törekedjen a változatos táplálkozásra. Az étrend gerincét a zöldségek és a gyümölcsök adják. Ne csökkentse a napi kalóriabevitelt 1200 Kcal alá. Személyre szabott tanácsért, kérem írjon e-mail címemre.

Üdvözlettel:

Bányai Gabriella


hirdetes
hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.