fit

HOT IRON edzés Budapesten - Kinek ajánljuk ezt az edzésformát?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 24. Péntek - Emma
hirdetes
címkék: akaraterő, alakformálás, diéta, edzésmódok, egészség, egészséges életmód, egészséges táplálkozás, kalóriabevitel, sport, táplálkozás

HOT IRON edzés Budapest - Ismerd meg ezt az edzésformát!

hirdetes

HOT IRON edzés Budapesten - Kinek ajánljuk ezt az edzésformát?

Szeretnél rövid idő alatt látványos eredményt elérni? Akkor a HOT IRON edzést neked találták ki! Cikkünkből megtudhatod, hogy kinek ajánljuk ezt az edzésformát!

Az interneten számtalan cikket olvashatunk a HOT IRON edzésről, amikben arról írnak, hogy rendkívül gyorsan tapasztalható a változás ennek az edzésformának köszönhetően. Az edzésen tetőtől talpig átmozgatnak bennünket, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a módszert!

 

HOT IRON edzés Budapesten, a Fitness Five & GYM Pólus Centerben 

 

Mivel már sok jót hallottam erről a helyről, nem volt kérdés, hogy itt próbálom ki a HOT IRON edzést. A segítségemre volt ebben Demény Szabolcs, aki az edzés után válaszolt néhány kérdésemre is.

hirdetes

 

Vitalzone: Mivel foglalkozol pontosan?

Demény Szabolcs: Személyi edzéseket, csoportos órákat tartok, ezen belül Hot Iron-t és funkcionális köredzést, főként ebből áll a munkám, 6 éve foglalkozom ezzel.

 

V.: Mi volt az, ami erre a pályára terelt téged?

D.SZ.: Eljártam kondizni, és nagyon untam az egészet. Egyik ismerősöm mondta, hogy menjek be vele egy HOT IRON órára, így ismerkedtem meg ezzel az edzésformával. Később elvégeztem a tanfolyamot, az elején nagyon lámpalázas voltam, de sikerült ezt leküzdenem. Később úgy döntöttem, hogy személyi edzőként is szeretnék tevékenykedni, hiszen voltak olyan vendégeim, akikkel a csoportos órán kívül is kellett foglalkozni. Így kerültem erre a pályára.

 

 

V.: Kinek ajánlod a HOT IRON edzést, illetve mit lehet elérni ezzel a fajta edzéssel?

D.SZ.: Alapvetően mindenkinek, nőknek és férfiaknak egyaránt, nemtől és kortól teljesen függetlenül. Ha valaki komolyan veszi, három hét után már elég látványos tud lenni a változás, ehhez azonban heti három edzésre szükség van.

hirdetes
hirdetes

HOT IRON edzés Budapest -  Ismerd meg ezt az edzésformát!

HOT IRON edzés Budapest - Ismerd meg ezt az edzésformát!

2017-11-13

Szeretnél rövid idő alatt látványos eredményt elérni? Akkor a HOT IRON edzést neked találták ki! Cikkünkből megtudhatod, hogy kinek ajánljuk ezt az edzésformát!

Te próbáltál már káposztalevessel fogyni?

Te próbáltál már káposztalevessel fogyni?

2017-10-04

Fogyni szeretnél, de még mindig nem sikerült célt érni? A káposztaleves segíthet, és közben még méregtelenít is!

Fogyj télen is!

Fogyj télen is!

2017-11-07

A nyári alak télen készül. De hogyan mondj nemet a finom édességeknek, az ünnepi asztal roskadozásának? Szakértőnk segít, hogy már télen elérd az álomalakod.


2017-11-18 Készítsünk házilag Raffaellót!

A legfinomabb édesség! Ne a boltit vedd meg, hiszen otthon is elkészítheted. Igaz, nem teljesen ugyanaz lesz, de sokkal egészségesebb! Készíts te is Raffaellót!

2017-11-10 6 egészséges szokás, ami talán hiányzik a napi rutinodból

Mozogj, táplálkozz egészségesen és igyál sokat - ezeket a tanácsokat már mindenki ismeri, de most elmondom ezt a 6 szokást, amitől egészségesebb leszel, mint valaha!

2017-11-10 Fogyasszunk fokhagymát éhgyomorra!

Fokhagyma éhgyomorra - A fokhagymának meglepően sok jótékony hatása van, most elmnondjuk nektek, miért kellene minden nap fokhagymát fogyasztanotok éhgyomorra!

2017-11-20 7 ok, amiért a ruha nélkül alvók boldogabbak és egészségesebbek

Tudtad, hogy a ruha nélküli alvás boldogabb kapcsolatokhoz és általánosságban jobb fizikai és szellemi egészséghez vezet? Mégis csak nagyon kevesen használják ki ennek az alvásnak az előnyeit.

7 ok, amiért a ruha nélkül alvók boldogabbak és egészségesebbek

Tudtad, hogy a ruha nélküli alvás boldogabb kapcsolatokhoz és általánosságban jobb fizikai és szellemi egészséghez vezet? Mégis csak nagyon kevesen...

Igyál meg ebből egy pohárral lefekvés előtt, és reggel kevesebb súllyal ébredsz majd!

A főzéshez használt természetes ízesítők és fűszerek jótékony hatásait már régóta ismerjük. Ott van például a méz, amelyet régen számos...