Az egészséges életmód minden ami sport, táplálkozás, egészséges ételek, természetes gyógymódok.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Március 27. Hétfő - Hajnalka
hirdetes

Egészség és életmód

hirdetes

Mindenki szeretne egészséges lenni, ennek kulcsa pedig az egészséges életmódban rejlik. Az egészséges életmód alapjait megteremtheted az egészséges táplálkozással és a rendszeres mozgással. Azonban, nem szabad megfeledkezni számos olyan környezeti tényezőről sem, mely felboríthatja szervezeted egyensúlyát befolyásolva ezzel életmódod. Egészséges életmód tanácsainkat követve minőségi és jóval hosszabb életet élhetsz.

2017.03.24.

Egyél sok avokádót és egészségesebb leszel!

Tudj meg mindent az avokádó jótékony hatásairól!

Ti szeretitek az avokádót? Az elmúlt időszakban eléggé divatos lett a fogyasztása, pedig már régüta ismerjük, fogyasztjuk. Persze nem mi, magyarok, hanem a közép-amerikaiak. Egyedülálló ízvilága és kellemes, krémes textúrája nagyon sok mexikói és ázsiai ételben felfedezhető. Vajon csak finom, vagy egészséges is?

2017.03.23.

Tippek az egészséges életmódhoz

Ép testben ép lélek - Tippek az egészséges életmódhoz

Amikor elhangzik a sok színpadot megjárt kérdés: mi a legfontosabb dolog az életben, a válaszok sorában rendszerint és gyakran feltűnik az egészség, mint létünk legmeghatározóbb értéke. Ez nem is csoda, kiváltképp a mai világban. Habár az olyan megállapítások, mint hogy napjainkban minden és mindenki rohan,...

2017.03.23.

Neked is ki kell próbálnod a legegészségesebb reggelit!

A legegészségesebb reggeli a világon

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, így ne érdemes kihagynod. Mutatunk egy igazán egészséges és finom reggelit, amit neked is ki kell próbálnod!  

2017.03.23.

Zöld tea - a keleti orvoslás fontos eszköze

7 keleti gyógyhatású szer, amivel sokkal egészségesebb leszel!

A keleti orvoslás sok olyan természetes gyógymódot tartalmaz, amelyet használva jelentősen csökkenthetnénk gyógyszerfogyasztásunk. Az itt következő 6 tipp egytől egyig természetes gyógymódokat tartalmaz, melyek hatása orvosilag is bizonyított!

2017.03.13.

Most végre megtudhatod te is, mikor és mennyi vizet kell inni!

Most végre megtudhatod te is, mikor és mennyi vizet kell inni!

Azt szinte mindenki tudja, hogy vizet inni létszükség, azt azonban senki, hogy mennyi vizet kellene innunk és mikor! A most következő cikkből ez is kiderül! 

2017.03.11.

Öt dolog, amit soha nem szabad megtenned evés után!

Öt dolog, amit soha nem szabad megtenned evés után!

Az alábbiakban néhány olyan káros szokást mutatunk, melyet érdemes kiiktatnod az étrendedből, de legalábbis étkezés után ne tedd ezeket!

2017.03.04.

Érkezik mindenki örömére a kalóriaszegény sör!

Érkezik mindenki örömére a kalóriaszegény sör!

A legtöbb ember szereti a sört, viszont az, aki odafigyel az alakjára és az egészségére, nélkülözni kényszerül ezt a nedűt. Ennek azonban vége, érkezik a kalóriaszegény sör, ismerkedjünk meg vele közelebbről! 

2017.03.03.

A keleti gyógyítás hagyományai

A keleti gyógyítás hagyományai

  A Távol-Kelettől átvett gyógymódok, orvoslási rendszerek Európában is kezdenek elterjedni. Egyre többen akarják elsajátítani az elsősorban kínai technikákat, és meglehetősen szokatlan nézeteket. Mindez persze nem véletlen, hiszen az ősi hagyományokat követve, mára hihetetlenül kifinomult az...


hirdetes

címkék: egészséges életmód