Váltsd valóra álmaidat ! 4. rész

hirdetes

Váltsd valóra álmaidat ! 4. rész

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Az előző részben arról beszéltünk, hogy soha ne a problémáidról beszélj, hanem határozd meg pontosan a céljaidat. Azt is átbeszéltük, hogy abba kell hagynod az aggódást, hogy végre megtaláld az életedben a szenvedélyt.

Ennek a cikknek a témája az egyéniséged lesz. Ahhoz, hogy tényleg jól érezd magad a bőrödben, hogy boldog és sikeres legyen az életed fel kell vállalnod önmagad.
Az emberek többsége úgy éli le az életét, hogy soha egyetlen percre sem adta önmagát, valójában a világ soha nem tudja meg róla milyen fantasztikus egyedülálló egyéniség. Ennek oka, hogy gyerekkorunktól fogva azt tanultuk meg, hogyan viselkedjünk a családtagjainkkal, az iskolában, a munkahelyünkön, a szomszédokkal és bárhová megyünk is a világban.
Ha belegondolsz, ezek a szerepek rengeteg hazugságot kényszerítenek rád. Az életed legtöbb területén hazugságban élsz. Mosolyogsz, akkor is, amikor nem kellene. Elviseled és túléled a munkahelyi napjaidat. Az életed jelentős részét olyan emberekkel és olyan környezetben töltöd, amit a szíved mélyén nem szeretsz.

hirdetes
Nagyon sokan élnek egy életen át boldogtalan házasságban, vagy kapcsolatban, mert nem merik felvállalni önmagukat, azt az egyedülálló egyéniséget, akinek születtek.
Rengetegen végeznek nap, mint nap lélekölő munkát, pedig rendkívül tehetséges emberek, akik azt gondolják nincs más választásuk.

Az egész valójában a Te döntésed!

hirdetes

Csak rajtad múlik, hogy vállalod- e, aki valójában vagy és éled azt az életet, amit szeretnél, vagy pedig egy egész életre szerepjátékba kényszeríted magad.
Nem kell egy csapásra felborítani az életed, de azt javaslom, hogy kezdd el figyelni magad és vedd észre, azokat a helyzeteket és azokat a kapcsolatokat, amiket csak megfelelésből a színjáték kedvéért tartasz fent. Vedd észre, hogy mennyire mérgezik ezek az életed!
Egyenlőre ne tégy semmit, csak figyelj, a többi jönni fog magától, ha mersz dönteni!
 

 

Forrás: Scilling Péter

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Tavaszi fáradtság

A tavaszi fáradtság azt jelenti, hogy a tél végére annyira lemerül a vitaminháztartásunk,... Tovább

High protein diéta

Fehérjékben gazdag összetételű diéta. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes