Youtube feliratkozás
 

A házassági évforduló jó alkalom arra, hogy emlékezzetek arra, ami miatt annakidején összekötöttétek az életeteket

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Október 17. Szerda - Hedvig
hirdetes
 | Szerző: Melinda Lantos
címkék:

Valóra vált tündérmese, melyet minden évben érdemes megünnepelni


házassági évforduló

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a nap minden évben különleges számotokra, hiszen ekkor történt, hogy örök hűséget esküdtetek egymásnak. Azóta eltelt már néhány év, a gyerekszoba sem üres már, titeket pedig az évek még jobban egymásra hangoltak. Már nem az a vad és lángoló szerelem ez, mint annakidején, hanem annál sokkal több. El sem tudnátok képzelni az életeteket egymás nélkül. Az esti összebújásokat, a gyerekek körüli teendőket, azt, hogy mindent egymással beszéltek meg és a kisebb vitákat, veszekedéseket is - igen, ezek is a kapcsolatotok részei, melyek még közelebb hoznak benneteket egymáshoz. Évente egyszer pedig eljön az évforduló, melyet sosem felejtetek el.

Ezen a napon, kettesben felidézhetitek az esküvő pillanatait és megélt érzéseit. A boldogságot, örömöt, hogy mindig erre vágytatok - és mint a mesében, lám teljesült. Ezzel az emlékezéssel tovább erősíthetitek a köztetek lévő köteléket és így könnyedén visszaidézhető és sokáig fenntartható a szerelem érzése is a másik iránt. Ahhoz, hogy ez így legyen, érdemes minden évben ezt a különleges napot méltó módon megünnepelni.

hirdetes

Számotokra ez a legszebb ünnep

Akár több napra is elutazhattok valahová kettesben, a gyerekekre a nagymama biztosan szívesen vigyáz majd. Ha erre nincs lehetőség, akkor is érdemes ezt a napot együtt tölteni. Sétálással, nagy beszélgetéssel – ilyenkor lehet például elmondani a másiknak, hogy mi az amit (még mindig) szeret bennünk és mi az, amin jó lenne kicsit változtatni. Az őszinteség orvosság minden problémára, és ezen a különleges napon sokkal nagyobb a hajlandóság a kompromisszumokra, tehát jó eséllyel könnyedén megoldódnak a gondok.

Este pedig öltözzetek fel szépen és menjetek el egy jó étterembe, ahol tovább folytathatjátok az ünneplést – kicsit olyan ez, mint, mikor randiztatok annakidején. Az Ypsilon Café étterem közel Budapest központjához nagyon jó választás. A pincérek udvariasak a hangulat hétköznap esténként csendes és meghitt. Ezen a helyen engedhetitek, hogy megszűnjön körülöttetek a világ, csak te és ő – pont úgy, ahogy évekkel ezelőtt. Talán ez a jó és hosszú házasság titka? Lehet…

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.