Feltétel nélküli szeretet

hirdetes

Teremtsd meg vágyott körülményeidet

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Minden ember életcélja mögött a feltétel nélküli szeretet húzódik meg: célunk, hogy feltétel nélküli szeretetet küldjünk életünk valamelyik területére. Akkor tudhatod, hogy feltétel nélküli szeretettel cselekszel, amikor észre sem veszed az idő múlását, amikor úgy érzed, hogy nem is te intézed a dolgokat, amikor úgy érzed, hogy isteni sugallatra cselekszel.
 

Ahhoz, hogy ilyesmit tapasztaljunk, természetadta adottságainkat és tehetségünket kell használnunk. Mindenkinek van ilyen, de nem mindig ismerjük fel, vagy nem törődünk vele. A természetadta adottság és tehetség az a dolog, ami magától jön, amit könnyedén csinálsz, amit természetesnek veszel. Lehet emberekkel való bánásmód: például melegséget árasztasz, amitől mások úgy érzik, hogy törődnek velük; vagy lehet benned egyfajta természetes nagylelkűség. Amikor ilyesfajta adottságaidat használod, békésnek, boldognak érzed magad, és mindez a valódi énedből árad. Ezek az adottságok természetes részei annak, akik vagyunk, és nincs olyan „körülmény", amely elvehetne ezeket tőlünk. Az a lényeg, hogy tudatában légy az adottságaidnak, és használd azokat, még akkor is, ha senki sem táplálta őket benned. Azt szeretnénk, hogy megtanuld bátorítani és gondozni magad! Gyakran előfordul, hogy azok a dolgok, amelyeket mi magától értetődőnek veszünk, amelyeket könnyűnek találunk, másnak nehéznek bizonyulnak. Fel kell ismerned, hogy azok a dolgok, amiket szeretsz, amelyeket „könnyűnek" tartasz, azok valójában az adottságaid. Használd ezeket!meditáció, termtés, önismeret

hirdetes
A következő gondolatok segítenek természetes adottságaid és képességeid gondozásában. 
 Fedezd fel a belső bölcsességet: magadban bízz, ne a körülményeidben!
Mindannyiunkban sokféle adottság és feltáratlan erő van, amelyek csak arra várnak, hogy felszabaduljanak. Noha úgy tűnik, hogy a „körülmények" gyakran utunkat állják, ugyanakkor az önismeret és az erőnkbe vetett hit által eljuthatunk oda, hogy érdemesnek találjuk magunkat álmaink követésére.
1. Akár tudatában vagy, akár nem, rendkívüli erővel rendelkezel. Ismerd el az erődet! Ez az az energia, amely az életedet alakítja.
2. Határozd meg adottságaidat, tehetségedet, képességeidet! Gondolj azokra a dolgokra, amelyeket már gyermekkorodban is szerettél, ügyes voltál bennük, függetlenül attól, hogybátorítottak-e az elvégzésükre. Milyen tevékenységeket élvezel jelenleg annyira, hogy még az időrőliselfeledkezel,miközben csinálod? Milyen ügyesség vagy képesség kell ehhez a tevékenységhez? Készíts róluk listát!
3. Nézd meg a listádat - teljesen kihasználod-e adottságaidat?
Ha nem, mi akadályoz meg benne?
4. Ahhoz, hogy felszabadítsd a teremtőerődet, el kell engedned minden félelmet, amely akadályozhat. Milyen félelmek élned benned az erőddel és az adottságaiddal kapcsolatban?
hirdetes
5. Gondolkozz el rajta, hogyan változtatnák meg az adottságaid az életedet? Cseréld át a szókészletedet. Arról, hogy„nem tudom megcsinálni" vagy „a körülmények nem engedik megcsinálni" arra, hogy „meg fogom csinálni; elérhető".
6. Határozd meg, mit akarsz igazán az életedtől, mi hiányzik belőle, és gondolkozz el azon, hogy az erőd és az adottságaid hogyan segíthetnek ebben!
7. Határozd el, hogy jobban bánsz magaddal, adj magadnak mindennap több erőt, több energiát!
Ne engedd, hogy az utadba álljanak azok a tevékenységek, amelyek nem használják fel az adottságaidat! Iktasd ki ezeket!
8. Összpontosítsd minden gondolatodat a célodra, és légy tudatában, hogy az elmédnek sokkal nagyobb a hatalma, mint hinnéd! Az elme az építő, a teremtő; az vagy, amit választasz. Határozd el, hogy büszke leszel magadra, amiért Isten adta képességeidet használod! Meg fogsz lepődni, mennyi mindenre vagy képes!
 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Cukorbeteg étterem

Budapesten található egy cukorbeteg barát hely, ahol az étlapon feltüntették az ételek CH... Tovább

Sarokmagasító

  Egy egyszerű, 1-3 cm vastag deszka, melyet a guggolásnál kell a sarok alá helyezni a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes