Mutatuk nyolc szuper gyakorlatot a tökéletes lábakért

hirdetes

Nyolc szuper gyakorlat a szebb és formásabb combokért

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha te is végrehajtod ennek az ismert fitneszedzőnek a gyakorlatait, egészen biztos az egész combizomzatod átmozgatod, így az valósággal égni fog.

Gyakorlatok lábra

Ezekhez a gyakorlatokhoz nincs szükség súlyzóra, viszont a még nagyobb hatékonyság elérése érdekében érdemes egy gumiszalagot is beszerezni. Így valóban gyorsan és hatékonyan tornáztathatod combodat, miáltal annak külső és belső felszíne simává, rugalmassá válik. Figyelem! Csak azok fognak eredményt elérni, akik nem sietve, kapkodva hajtják végre a gyakorlatokat. Az alábbiakat komótosan, lassan hajtsuk végre!

 

Gyakorlatok a szebb külső combokért

“Két emelés”

Feküdj a bal oldaladra, fejedet emeljed fel és a kezeddel támasszad alá. A bal lábadat hajlítsad be, a jobb lábadat nyújtsad ki. A gumiszalagot a fotón látható módon húzzad a lábaidra. A jobb lábadat először csak kissé emeld fel, majd másodszor annyira, amennyire csak tudod. Ennyiből áll a két lépéses gyakorlat. Fontos, hogy a lábadat óvatosan engedd vissza.

„Pipa”

A kezdőpozíció ugyanaz, mint a fentebbi gyakorlatnál, azaz a bal karral támasszuk alá a fejünket. Jobb lábunkat nyújtsuk ki felfelé amennyire csak tudjuk. Térdünk alsó pozíciója a gyomor vonalában kell hogy legyen.

hirdetes

„Egyenes láb”

A kiinduló helyzet hasonló a fentiekhez, viszont a bal karral csak támaszkodunk. Kinyújtjuk a lábunkat, és ezzel a kinyújtott lábbal hajtjuk végre a gyakorlatot, azaz lábunkkal egy félkörívet írunk le a levegőben. A kezdőpozíció a törzsünk előtt, derékszögben kinyújtott láb.

„Égő”

Ezt a gyakorlatot is abban a testhelyzetben végezzük, mint az előzőt. Hajlítsuk be a térdünket és húzzuk a mellkasunkhoz, majd nyújtsuk ki. Amikor térdünk a mellkasunk előtt van, támaszként jobb kezünket tegyük a hátunk mögé, amikor lábunk kiegyenesedik, a mellkasunk elé. A következő oldalon a belső combgyakorlatokat mutatom meg, megéri lapozni egyet! 

Forrás

 

hirdetes
Gyakorlatok lábra

„Lábemelés”

Feküdjünk a bal oldalunkra. Támaszkodjunk az alkarunkra, jobb lábunkat térdben hajlítsuk be, míg bal lábunkat a földön nyújtsuk ki. Emeljük fel bal lábunkat.

„A térd felénk néz”

A kiinduló testhelyzet azonos a fenti gyakorlatéval. Emeljük fel a bal lábunkat körülbelül a zokni magasságában, majd húzzuk magunk felé a térdünket, majd újra nyújtsuk ki azt.

„Kombó”

Ez lényegét tekintve a fentebbi gyakorlat, csak kissé megnehezítve. A kiinduló testhelyzet tehát azonos, a lábunkat azonban nem csak a hasunk, mellkasunk elé húzzuk, miközben behajlítjuk, hanem amikor combcsontunk merőleges a testünkre, lábunkat teljesen kinyújtjuk.

„Táncosnő”

Feküdjünk a bal oldalunkra, támaszkodjunk a bal alkarunkra. Emeljünk fel a kinyújtott jobb lábunkat a mennyezet felé (lehetőleg függőleges helyzetbe) és kezünkkel fogjuk át. Bal lábunkat emeljük fel, egészen addig, hogy megérintsük vele a jobb lábunkat.

Ezek voltak tehát a gyakorlatok. Fontos, hogy ne csak a bal, hanem a jobb oldalunkra fekve is elvégezzük ezeket, azaz mindkét oldalon, 10-10 alkalommal. Már pár hét után látványosan változni fog a combod, alig fogsz ráismerni! Ha rendszeresen és megfelelően végzed el ezeket a gyakorlatokat, meglátod, az eredmény nem marad el.

 

Forrás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
alakformálás edzésmódok fitness fogyás fogyókúra

Szótár

Francia rúd

  Különböző szögekben többszörösen hajlított rúd. Súlya általában 10... Tovább

Fénymásológép bérlés

A fénymásológép bérlésén értjük, amikor határozott időtartamra az irodatechnikai... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes