Mi a személyi edzés ? Miért célszerű személyi edzővel edzeni ?

hirdetes

Mobil szeméyi edzés

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A napjainkban tapasztalható rohanó életvitel, túlzsúfolt, megoldandó feladatokkal, problémákkal teli mindennapok, az átlag ember számára lehetetlenné, illetve nagy megerőltetés árán teszi csak lehetővé azt a szükséges pluszt, amit szellemi, illetve testi szinten  megkíván a szervezet: a regeneráló, önmegvalósító testedzést.

személyi edzés

MOBIL SZEMÉLYI EDZŐ programunkat azon emberek részére fejlesztettük ki, akik anyagi, vagy időbeli lehetőségek hiányában, nem tudják rendszeresen látogatni a különféle edzőtermeket, mégis szakszerű, célirányos mozgást akarnak végezni önmagukért.

 
Mi a személyi edzés ?


 Stresszel teli világunkban a tökéletes közérzet elérése elérhetetlennek tűnik sok ember számára. A túlhajszolt hétköznapok sokszor háttérbe szorítják az egészséges életforma kialakítását. Kell valaki, aki megmutatja a helyes utat, aki segít a tökéletes közérzet, a test és a lélek harmóniájának megteremtésében. Egy olyan fitness szakember, aki egyénre szabott életmódprogramot ad úgy, hogy személyes adottságainkat, fizikai és egészségi állapotunkat maximálisan szem előtt tartja. Egy személyi edző, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.személyi edzés, diéta, egészséges fogyás
A személyi edzés a következő szolgáltatásokat foglalja magában:
• edzésterv programozás az edzéscéloknak megfelelően ( alakformálás, izomtömegnövelés, tonizálás, szálkásítás, fogyás, állóképességfejlesztés, sportágspecifikus edzések, általános jó kondíció, stesszoldás
• edzésperiodizáció 6 hónapra ( az edzésmódszerek, az edzésgyakoriság ill. az időtartam megtervezése 6 hónapra )

hirdetes
• közös edzés, melynek időtartama 1óra/edzés ( edzés pulzusmérő órákkal az edzéscélnak megfelelő intenzitás biztosítása érdekében )
• egyéni eredmények kimutatása havonta ( antropometriai adatok, hajlékonysági tesztek, állóképességi tesztek, erőtesztek értékelése ), értékelés, javaslatok az elért eredményeknek megfelelően
• táplálkozási tanácsadás ( étrendelemzés, az edzéscélnak megfelelően személyre szabott étrend összeállítása, táplálékkiegészítők )
• állandó konzultációs lehetőség telefonon keresztül ( ha az edzéssel, táplálkozással kapcsolatban bármilyen probléma felmerül )
• speciális problémák esetén a megfelelő szakemberhez való irányítás ( gerinc ill. egyéb belső szervi problémák esetén )
• komplett fittségi tesztelés, mely képet ad az aerob állóképesség, a vázrendszer és az ízületi mozgékonyság fittségi állapotáról ( állóképességi tesztek, erőtesztek, hajlékonysági tesztek, egyensúly ill. mozgáskoordináció tesztek )

 

Miért célszerű személyi edzővel edzeni ?


• edzés alatt az edző irányítása mellett a gyakorlatok helyes végrehajtására, a helyes légzésre koncentrálhatsz
• nem kell figyelned a pihenőidők betartására, a súlyok beállítására

hirdetes
• az edző segítségével biztonságosan dolgozhatsz az edzettségi szintednek megfelelő pulzuszónában
• a gyakorlatok helyes végrehajtásával, a megfelelő bemelegítéssel és nyújtással csökkentheted a sérülésveszélyt
• reális célokat tűzz ki és azokat meg is valósítsd
• edzéseidet kellő intenzitással és rendszeresen folytasd
• átbillenj az esetleges holtpontokon
• számítógépes elemzéssel fejlődésed akár hétről-hétre nyomon kövesd
 
Szeretnél változtatni alakodon, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szívesen sportolnál egy szakképzett és tapasztalt személyi edző segítségével? Táplálkozási és életmód tanácsokra van szükséged, szeretnél jobb kondíciót elérni, esetleg fogyni? Több energiára van szükséged, hogy felülkerekedj a mindennapi gondokon ?
Szeretnénk a segítségedre lenni a fenti célok elérésében, szeretettel várjuk hívásod !
 
Edzőink állapotfelmérés után egyéni edzéstervet állítanak össze és az edzések irányításával, életmód - és táplálkozási tanácsokkal segítik vendégeinket. A vendégeinkkel megbeszélt egyéni edzéscélok mellett végső célunk az ÉLETMÓDVÁLTÁS szükségességének megértetése.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Karen

    150db medicin labda dobálás guggolással.   10 kilós labdával!   Tovább

HST

  Hipertrófia Specifikus Tréning. Az izomsejtek növekedésének optimális módszereivel... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 126

Átlagos értékelés: 5.0