Szuper fenékformáló edzésterv mindenkinek!

hirdetes

A legszuperebb 30 napos fenékformáló edzésterve!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy nagyon szuper 30 napos fenékformáló edzéstervet hoztam most nektek, amit ajánlok kezdőknek és haladóknak egyaránt. A lényeg az, hogy kezdd el minél hamarabb, hiszen hamarosan itt a nyár, és ha tökéletesen szeretnél kinézni, akkor tenned kell érte minél hamarabb!

Formáld fenekedet te is ezzel a 30 napos edzéstervvel!

 

Az edzéstervben az a nagyon szuper, hogy nem csak a fenekünket mozgatja meg és formálja, hanem a combunkat, sőt, még a vádlinkat is! Érdemes azonban követni a tervben leírtakat, nem pedig egyből belevágni 100 guggolásban, mi úgy írtuk le, hogy fokozatosan, napról napra kell emelni a guggolások illetve a kitörések számát! A 30 napos fenékformáló edzésterv összesen három gyakorlatot ötvöz, és mivel nem nehéz gyakorlatokról van szó, mindenkinek, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom!

 

A kitörés, a guggolás, és a hídnak nevezett gyakorlat kitűnő terhelést biztosít, mind a combnak, mind pedig a popsinak, ezáltal pedig hihetetlenül fejlesztik az izomzatot. Ha netalántán megijednél attól, hogy Úristen, akkora leszek, mint egy szikla, elmondom, hogy nem…nem leszel, mint ahogyan mástól sem! Viszont ha részt veszel a kihívásban, akkor a 30 nap alatt eljutsz arra a szintre, hogy már látsz változást, ami tetszeni fog, másrészt pedig soha többet nem fogod abbahagyni! Ha emellett fogyni is szeretnél, akkor mindenképpen figyelj arra, hogy mit eszel! Ebben is segítünk, Diéta és Táplálkozás rovatunkban számos cikket olvashatsz ebben a témában! Most pedig nézzük a gyakorlatokat, amiket a következő oldalon megtalálhatsz!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
fitness

Szótár

Hormon

  A hormonok különböző mirigyek által termelt anyagok, melyek pontosan meghatározott... Tovább

Laparoszkópia

A hasüreg tükrözése a hasfalon keresztül. A hasfalat a köldök közelében szúrják át, majd... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes