notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Dolgok, amiket sajnálni fogsz, ha nem cselekszel időben!

Dolgok, amiket sajnálni fogsz 10 év múlva

hirdetes

Vannak sajnos olyan dolgok, amiken nem változtathatsz soha, megtörténnek és később talán bánni fogod, de most viszont itt az alkalom, hogy helyesen cselekedj! Ezeket a dolgokat mindenki megbán később, most viszont még van időd, ne sajnálkozz, tegyél a dolgok ellen!

Dolgok, amik ellen tenned kell!

 

1. Álarcot viselsz, hogy másokra hatni tudj


Ha egy arc olyan maszk mögé bújik, ami a világ szerint változik állandóan, egy nap az arc eltűnik a maszk mögül. Ha túl sok időt fordítasz a másoknak való megfelelésre, elfelejted, hogy ki is vagy valójában. Mindenkinek megfelelni nem lehet. Ne aggódj mások véleménye miatt, tudd, hogy ki, és mi vagy legbelül. Nem kell tökéletesnek lenned azért, hogy másokat lenyűgözz és inspirálni tudj. Légy önmagad.

 

2. Hagyod, hogy mások adjanak neked álmokat


Az élet legnagyobb kihívása az, hogy megtaláld az életcélodat. A második legnagyobb kihívás pedig az, hogy ezt megvalósítsd.  Komoly döntésre van szükséged, és hűségre a saját álmaid iránt. Van aki szerint butaság, amit csinálsz? Szuper. Ez azt jelenti, hogy a saját utadat járod, és nem másét. Néha, amikor mások álmait összehasonlítod a sajátoddal, talán őröltségnek tűnik, amit csinálsz, de ne másokhoz képest dönts a saját életedről.

hirdetes

 

3. Negatív emberekkel lógsz


Ne hagyd, hogy rossz hozzáállású emberek fogjanak vissza. Ne hagyd, hogy mások negativitása átragadjon rád. Inkább kerüld el őket, nem érdemes dicsekedni nekik. Ők nem tudják meghúzni a ravaszt, ha nem adsz a kezükbe fegyvert. A negatív emberektől együttérzés helyett haragot tanulsz, nagylelkűség helyett kapzsiságot, türelem helyett görcsös kapkodást.

hirdetes

 

4. Önző és egoista vagy


A legszebb síremlék nem márványból és gránitból épül, hanem szeretetteljes cselekedetekből. Akiket inspirálsz, akiknek értéket adsz, akiknek az életét jobbá teszed, azok sokkal azután is emlékezni fognak rád, hogy az időd lejárt. Amit magaddal teszel, az veled hal, amit másokkal teszel, az a világ része marad.

 

5. Félsz a növekedéstől, és a változástól


Ha szeretnéd tudni, hogy ez most az életed része-e, tekints vissza, hogy hol is voltál tíz éve. Ha ugyanott tartasz, ahol tíz évvel ezelőtt voltál, és nem tetszik, amit látsz, akkor változtass. Szabadulj meg a rossz dolgoktól, és ne engedd, hogy visszatérjenek az életedbe. Ha bajban vagy, tegyél lépéseket a problémák megoldására, és kötelezd el magadat a tartós siker mellett.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

2019-11-12

Munkahelyi szokások, melyek beteggé tesznek! Ezekre figyelj oda!

Rengeteg olyan munkahelyi szokásunk van, mely hosszú távon károsan befolyásolja az egészségünket, bár nekünk talán föl sem tűnik a rohanó hétköznapokban. Összegyűjtöttük, hogy mire kell odafigyelned a munkahelyeden

Minden idők legnagyobb egészség titka

2019-11-10

Minden idők legnagyobb egészség titka

A cayenne borsot gyógynövénykutatók és sok természetgyógyász a gyógynövények királya címmel illeti. Hatásai olyan sokrétűek, hogy az ember el sem hiszi, hogy egyetlen gyógynövény ennyi mindenre képes lehet. Persze ez az információt nem verik túlságosan nagy dobra, ezért csak a kitartó igazságkeresőkhöz jut el

Csakraerősítő gyakorlatok

2019-10-25

Csakraerősítő gyakorlatok

A keleti hagyományok szerint minden embernek 7 fő csakrája van, melyek lehetővé teszik a tiszta életerő felszívódását. A következőkben bemutatjuk a legjobb csakraerősítő gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

2019-10-17

Mi az a böjt, és miért van szükség rá?

A böjt nem csak valamiről való lemondást jelent, hanem az 5-7 napig tartó tejes étkez elhagyását, sok folyadék fogyasztással. A következőkben bemutatjuk a böjt kialakulását, illetve megismerheted a böjt pozitív hatásait a szervezetre

Önbizalom növelés edzéssel

2019-10-13

Önbizalom növelés edzéssel

Tudtad, hogy naponta 45.000 – 51.000 gondolat cikázik át a fejedben? Ez kb 150 és 300 szó/perc. Akár tudatában vagyunk, akár nem, állandóan beszélgetünk magunkkal.

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és testképzavarok összefüggései.

2019-09-23

A modern civilizáció vadhajtásai: az evés- és testképzavarok. Az evés és...

A pozitív testkép legtöbbünk számára az én-erő és a biztos önértékelés fontos alkotóeleme. Ha a testünk élménye negatív, esetleg egész testünkkel vagy annak egyes jellemzőivel elégedetlenek vagyunk, az negatívan hat önértékelésünkre, életminőségünkre és jó eséllyel kapcsolatainkra is.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
56 488
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 141 403
Közösség

Szótár

E-vitaminok

Az E-vitaminok   Legjobb E-vitamin forrásaink a növényi olajok, tehát a napraforgó-,... Tovább

Kamilla

Latin neve: Matricaria recutita   Népi elnevezései: orvosi székfű, pipitér, pipiske,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 129

Átlagos értékelés: 4.8